Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben senden cesaretlendim zaten ilkini yapmışsın bırakmışın kilonuda vermişin ama bende ilkini yapar bakarım olmazsa bırakırım dedim

ben senden cesaretlendim zaten ilkini yapmışsın bırakmışın kilonuda vermişin ama bende ilkini yapar bakarım olmazsa bırakırım dedim

öyle canimda en güzeli hepsini tamamlamak atak evresinde kilo vermemek imaknsiz ama sonrasinda dikkat edip almaman lazim eger devam etmiyceksen

nevcim atıyorum müsliyim bugun sabah ve öğle yedim yarım öğle akşam yesem olurmuuu
Olur Hülya'cım olur,sorun olmaz canım.
Offf,harika ya.Ben de çok umutluyum bu diyettennnnnn
topiğini okudum ilk evrede güzel kilo veriliyormuş bi ilkinden başlıym bakalım dedim haftaya izin aldım taşınma için evdeyken yapabilirmiyim bilmiyorum ama bakak görek
Ablam düzenin oturduktan sonra yapsan çok daha iyi olur aslında.Dukan,diyetin ilk 3 gününde halsizlik yaşandığını söylüyor.
yasasin kizlar yabirincilik gelecek insallah
Geliyor Ganfed'im,geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu hesaplamalar var ya bence biraz adaletsiiz ...takım sonucu 0.30 mesela yüzdelik takımda 10 kiş varsa 0.3 kişi başı oluyor ortalama...3 kişi varsa 0.10 ortalama..bu şekilde kişilere bölünüp değerlendirilmeli...3 kişi nin verdiği 0.30 yüzdelikle 10 kişinin verdiği0.30 aynı olmamalı....3 kişi daha çok çabalamış olmuyormu...ne bilim bence böyle olmalı.......

Bitanem ben mi yanlış biliyorum acaba?Ben şöyle biliyorum;mesela benim verdiğim 1 kilo ile Julia'nınki arasında fark var,onun yüzdesi kilosu az olduğu için daha çok oluyor.Bu şekilde toplandığı için de dengeli bir dağılım olmuyor mu Saferan'ım.

Evetttttttttttt,buuuuuuuuu 1.yizzzzzzzzzzzzzzzzzz İşte buuuuu,7. takım işte buuuuuuuuuu Ta geçen haftadan demiştik,haftaya 1.lik bizim demiştikkkkkkk Helal olsun 7. takım,helal olsun size yol arkadaşlarım,gözlerinizden yüreğinizden öpüyorum,sizi çok seviyorummmmmmmmmmm Bu 1. liğimizi yarın yola çıkacak olan takım kaptanımız Kırmızıgül'ümüze ve şu anda izinde olan Doğa ablamıza,Azerimize,Meyvenull'umuza da armağan ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Haydi kutlamayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 228975

Eklentiler

• $1.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $2.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

ben size didimmmmmm haaaa haayyyy...herkeşleri tebrik ediyorumm koççaman öpüyorumm hepinizii....

1. olmuşuz oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ama haftaya büyük ihtimal aranızdan ayrılıorum kızlar

sekerlerr hepinizi cokkk ozledimmm..iyki bir hafta oncede izi almisim..hep kosturmayla gecti..
Allahin izniyle yarin ogle yola cikacagiz...insallah kazasiz belasiz sag salim variriz turkiyeye..
benim icin dua etmeyi unutmayin kizlar...benim dualarimda sizlerde varsiniz...
Allahim beraber ciktigimiz bu yola bize bol sabir ve direnme gucu versin insallah...
bu hafta birinci olmussunuz hepinizi cokkkkk tebrik ediyorummmm....superrr bir takimizz bizz..
birbirinize bol bol destekk olunnn...takimdan uzak kalmayin..yarin vedalasamam diye simdiden yaziyorum..
hepinizin cokkkk seviyorum..hakkinizi helal edin...Allaha emanet olun

1. olmuşuz oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ama haftaya büyük ihtimal aranızdan ayrılıorum kızlar
ne kadar güsel mutlu olsana muhabetse her zaman burdayız hayatımmmm....
aayy canımsın kaptanım tabiki helali hoş olsun malatyaya yolun düşerse beklerimm
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

bakin basarinizdan dolayi ziyaretciler sarmis yine takimimizi 34:

eeee hoşgelmişlerrrrr ne diyelimmm....rabbim bi internet dostluğu bu kadar mı siner insanın içineeiyki varsınızz yaa

Canim arkadaslarim tebrik ediyorum hepinizi hepimiziiiii.Sizinle beraber yola ciktigim icin kendimi cok sansli sayiyorum
Kutlamayi hemen az sonra esile yuruyuse cikarak yapiyorum nevcimmmm

Amin canim ne guzel dua etmissin.Yolun acik olsun.Insallah dolu dolu bol eglenceli vakit gecirirsin

takım sonuçlarından bahsediyorum..bu şekilde olunca 3 klişilik takımla 10 kişilik takımın sonucu aynı değerlendirilmiş oluyor ..oysa 3 kişinin %10 luk yüzdesiyle 10 kişinin %10 luk yüzdesi aynı olmamalı 3 kişilik takımdaha çok çabalamış oluyor ..kişi sayısına büölünse ortalama sonuç bulunacak ve hakedilen sonuç elde edilecek.....3 kişilik takım %10 lluk sonuç bölününce %3.33 le birinci olucak mesela..10 kişilik takım .%10 luk sonuç kişi sayısına bölününce .%1 lik sonuçla hakettiği yerde olucak.........
allah sağ salim ulaştırsın seni vatanımıza gülüm yolun açık olsun....bu birincilik senin o güzel kaptanlığına hediye olsun helal olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…