Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepsini unutucaz Ayşem,ve biz bize yapılanı kimseye yapmıycaz.Ruhu olmayan etiyle varolan kalabalıklardan olmuycazzzz

durma cos bugun senin gunun bugun bizim gunumuz 1. yiz daha ne olsun bendende bir kilo sozunu veriyorum insallah haftaya 52 olacagim

Hepsini unutucaz Ayşem,ve biz bize yapılanı kimseye yapmıycaz.Ruhu olmayan etiyle varolan kalabalıklardan olmuycazzzz

allahına kurban yawrum benimmm yürüü beeee....anaaa esram gelmişş canım hoşgeldin harika kilo vermişin gene bu hafta tebrik ederimm

vallaha mı bu nasıl diyet bayıldım öldüm bittimmm bende istiyorumm benim sevdiğim şeyler hepsi gıı
Ben de aynı şeyi düşünüyorum,ben süte var ya canımı veririm.Süt içiyim bir ömür başka şey istemem derdim o kadar yani
nevcim bnm yaaa ama bak gene sizinle sohbete gelcem sizde beni yanlız bırakmayacaksınız demiiiii mutlulukla alcaz karnemi demiiiii nevcim kutluyacağız
Haftaya Julia'nın mezuniyeti şerefine 1.lik alıyoruz,var mısınızzzzzzzzzzzzz Kutlamaz olur muyuz Juliiiiiiii Sen ilk mezunumuzsun benim gördüğümmmm

ayşecim naber canım sizi canı gönülden tebrik ediyorum çok şanslı bir takımsınız,bizde ikinci olmuşuz,bende nevcim gibi dukan diyeti kitabını okuyorum çok mantıklı şeyler var ama ben 4 hafta daha diyetisyene gideceğim onun için başlayamıyorum parasını peşin verdim bakalım 4 hafta sonra kaç kilo olucam acaba?

canim ya valla duygulandim senin bu sevincine ortak olmak ne guzel!benim biricik arkadasim sen harikasin

nasılsınız kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr................

benim hesaplamalar konusunda ki fikrime ne diyorsunuz haklısın diyorsanız paylaşıma yazıcaaam........

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa,saferan+,kirmizigul06+,Ganfed,nev81+,roseberry,
ama gidemiyorum herkeş burdaaa....ya bişii kaçırırsammm

bizde seni seviyoruz fistigim benim

7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.
KIRMIZIGÜL
=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg....bel 107.5-kalça 142,göğüs 122
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg
İPEKYOL51=
=171 cm-81 kg
ANŞAA==

kızlaar eksikler listeyi tamamlasın....[/B]

Son düzenleme:
durma cos bugun senin gunun bugun bizim gunumuz 1. yiz daha ne olsun bendende bir kilo sozunu veriyorum insallah haftaya 52 olacagim
Ganfed'immmmmmmmmmm,haftaya yine kupa kaldırıyoruz o zamannnnnnn
allahına kurban yawrum benimmm yürüü beeee....anaaa esram gelmişş canım hoşgeldin harika kilo vermişin gene bu hafta tebrik ederimm
Esrammmmmmm,hoşgeldin.2.1 kg veren azimli arkadaşım benim,tebrik ederimmmmmm

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)nev81 anşaaa+ saferan+ kirmizigul06+ Ganfed+ roseberry+Julia

sağol canım artık bir an önce kilo olayını bitirmek istiyorum ....

sen böle haftada 2 kilo 2 kilo verirsen dukana ihtiyaç kalmıycak hayatımm...biter biter inşallahhh...bak nerelerden nerelere geldikkk..

gülüüüüüm......ne yapıyorsun ....aşalarda...........canıııım..............

[7. Takım 21.07.2011 tarihli boy-kilo durumları listesidir.[/COLOR]
KIRMIZIGÜL
=
SAFERAN==1.65 cm-125.7 kg....bel 107.5-kalça 142,göğüs 122
HULYAEYUP==
PABYA==
RANA.ABLE.==
JULİA:=
AZERİKIZI==
GANFED==
NEV81==163 cm-85.7 kg
İPEKYOL51=
=171 cm-81 kg
ANŞAA==174 cm-76,2

bugün boyumu ölçtü arkadaş ben 172 zannediyodum 174 müşş 30 um da uzadım galibaaa içtiğim lıght sütler işe yarıyo galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…