Kafir ne kızzzzzzzİçimden tuttular gibi geliyor,haklarında hayırlı ise kolayca olsun inşallah
Başımızın üstünde yerin var Julia,püsküüt karnenin hazırlıyormuş
juli mezuniyetinin ilk günü nasıldı ben olsam deli gibi yerdim heralde diyorum ama....yok ya bi makarna yedim ölüyorum mide ağrısındannn:26:
kıskananlara inat her zaman hayatımmm baştacısınnn
Gerçekten öyle oluyor Ayşem ya.Ben de ağrıdan ölüyorum artık azıcık fazla kaçırsam.Mide elastiki yapıdaymış,düz kaslardan oluşması sebebiyle.Doğal olarak onu dilediğimiz kadar büyütebiliyor ve azmettiğimiz kadar küçültebiliyoruz.105 kilodayken neredeyse 2 hamburger yiyip doymadığım,hem de zerre açlığımın azalmadığı günler bilirim.Oysa şimdi 1 porsiyon yemek bile midemi patlama noktasına getirebiliyor.Böyle düşününce o kadar vicdan azabı duyuyorum ki midemi o hale getirdiğim,eziyet ettiğim günler için :26:Sevgili midem,bundan sonra seni hiç üzmüycem.Ne çeperlerinin zarar göreceği kadar boş,ne limitlerinin zorlandığı kadar dolu hale getiricem seni.Canını acıtacak ve sende yanmaya sebep olacak asitli yiyeceklerden uzak durucam.Sevdiğin ılık ve yararlı gıdaları bolca vericem.Senden ricam sana yararlı olanları alıp,kilo olarak depolanacakları çaktırmadan bağırsaklara iletmen,söz veriyorum aramızda kalacak.Sana karşı mahçup ama daima sevecek olan sahibin...NEVjuli mezuniyetinin ilk günü nasıldı ben olsam deli gibi yerdim heralde diyorum ama....yok ya bi makarna yedim ölüyorum mide ağrısındannn:26:
Gerçekten öyle oluyor Ayşem ya.Ben de ağrıdan ölüyorum artık azıcık fazla kaçırsam.Mide elastiki yapıdaymış,düz kaslardan oluşması sebebiyle.Doğal olarak onu dilediğimiz kadar büyütebiliyor ve azmettiğimiz kadar küçültebiliyoruz.105 kilodayken neredeyse 2 hamburger yiyip doymadığım,hem de zerre açlığımın azalmadığı günler bilirim.Oysa şimdi 1 porsiyon yemek bile midemi patlama noktasına getirebiliyor.Böyle düşününce o kadar vicdan azabı duyuyorum ki midemi o hale getirdiğim,eziyet ettiğim günler için :26:Sevgili midem,bundan sonra seni hiç üzmüycem.Ne çeperlerinin zarar göreceği kadar boş,ne limitlerinin zorlandığı kadar dolu hale getiricem seni.Canını acıtacak ve sende yanmaya sebep olacak asitli yiyeceklerden uzak durucam.Sevdiğin ılık ve yararlı gıdaları bolca vericem.Senden ricam sana yararlı olanları alıp,kilo olarak depolanacakları çaktırmadan bağırsaklara iletmen,söz veriyorum aramızda kalacak.Sana karşı mahçup ama daima sevecek olan sahibin...NEV
Kolayla severek ayrıldık.Şu anda favorim light buzlu çay ile karıştırılmış soda.Tadı kola gibi oluyor,deneyin hak vereceksiniz.Haaa bi de şekersiz limonata ve arada light gazoz,ama arada,ama yani şu anda buzlukta,birazdan yani :26:allah iyiliğini versin nev kolayı tamamen çıkarttın mı hayatından olmuo ben başaramıyorum ya helede şimdi yaazz hava sıcak kola buzzzz....
Kolayla severek ayrıldık.Şu anda favorim light buzlu çay ile karıştırılmış soda.Tadı kola gibi oluyor,deneyin hak vereceksiniz.Haaa bi de şekersiz limonata ve arada light gazoz,ama arada,ama yani şu anda buzlukta,birazdan yani :26:
kızlar ben size çok güveniorum bir daha ki yaza kadar manken gibi olacaksınız
yaza kalmayı düşünmüyorum julicim en geç aralık diyorum bennn...ne dersin var mı o potansiyel bende:44:
Ayyyy ne güzel geliyor kulağa,inşallah Juliiii,giderken ayağını sürt ki arkandan gelelimkızlar ben size çok güveniorum bir daha ki yaza kadar manken gibi olacaksınız
Evveetttttttttttbirazzzzzdan az sonrrraaaa...haaahaha güzel napıyoruz gazoza başlıyoruz o zaman...
Kesinlikle yapabileceğine imzamı atarım :82:yaza kalmayı düşünmüyorum julicim en geç aralık diyorum bennn...ne dersin var mı o potansiyel bende:44:
eveett 7. takım mezunları topiği sen julının nasıl zayıfladı topiğini açmadın mı hala....hem hala foto yüklemedinnnvar tabi ki cnm en geç dedim hani ben ayyy hepimizin mezun olunca yeni bir topik açarız kızlar geyikte orda buluşuruz
Ayyyy ne güzel geliyor kulağa,inşallah Juliiii,giderken ayağını sürt ki arkandan gelelim
Evveettttttttttt
Kesinlikle yapabileceğine imzamı atarım :82:
eveett 7. takım mezunları topiği sen julının nasıl zayıfladı topiğini açmadın mı hala....hem hala foto yüklemedinnn
cnm yaaa ben nete foto koymuorum ama msn varsa sende netten göstereyim
Ama ben senden nasıl ayrılıcameveett 7. takım mezunları topiği sen julının nasıl zayıfladı topiğini açmadın mı hala....hem hala foto yüklemedinnn
inşallah bacım ya ramazanı atlatalım dukanla bitiricem inşallahhhhhhh rabbim duy sesimimmm
Ama ben senden nasıl ayrılıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?