Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahahahayyyy...hala nazlanıo yaaa ....seni pöh paklar artıkkkkkdur ben keyfe geldimmmm aya niyeyse pek mutlu oldummm

selam kizlar :90:

ya cok ozur diliyorum bugun ugrayamadim
sizler suanda uykudasiniz burada saat aksam 8
sabahtan arkadasim geldi apar topar beni aldi baska bir arkadasa gittik
muhabbetti cocuklardi derken aksama kadar oturduk
donustede alisverise gittik kendime ciciler aldim
pufff simdi oturdum daha
aklimda sizlerdeydi inanin

zannediyorum 7. olmusuz
insallah bu hafta dereceye girer kaldiririz kupamizi

roseberry hosgeldin aramiza canim

bugunde iyi kaynatmissiniz
kacirmisim aksam muhabbetini

cmt de sabahtan disariya cikacagim
ramazandan once disari islerimi halledeyim diyorum
erken donmeyi basarabilirsem muhabbette olurum canlarim

günaydın kızlaaaar...

12 ye doğru ev bakmaya gidiceez..çok güzel bir ev netten bulduk bizede yakın ..dua edin olsun....

özel hastane mi.......ben de başakşehir devlette diyetisyene gidiyordum eylül de tekrar başlıcam kızda iyidi sağolsun..spora da başlıcam tekrar belediyenin spor a.ş ye gidicem salonları çok güzel.....
kesinlikle katılıyorum..zorlayan susuzluk zaten açlık sadece gözümüzün açlığından ilk anı atlatınca zaten insan bişey yiyeemiyor....
Canım 7. olduk.Geçen hafta 1. lik kupası kaldırmıştık ama bu hafta birçoğumuzun regl dönemine denk geldi.Bir de 2 arkadaşımız bildirim yapmadı Haftaya senin gelişine hediye,ilk 3 planlıyorum
sağlık olsun canım kupa almak alışkanlık bizde...yine alırız ....

olsun canım biz seni biliyoruz geldiğinde paylaşım yap yeter....

roseberry hosgeldin aramiza canim

hoşbulduk canım.....

günaydın kızlaaaar...

12 ye doğru ev bakmaya gidiceez..çok güzel bir ev netten bulduk bizede yakın ..dua edin olsun....

hakkınızda hayırlısı olsun canım,21 eylülde başakşehir devlet hastanesinde ki asistan bir doktorun bize saldırması ve hakaretleri yüzünden mahkememiz var kendini bilmez cahil bir insan .......

istanbulda nerde oturuyorsun canım....

ganfed bende spor aş.nin step aerobiğine gittim ameliyat olalı 1 ay olmuştu ama halen acısını çekiyorum,çok güzel bir hizmet ben şimdi oturduğum yerde fittnes center lar çok araştırıp platese gidicem.....

derim çok yumuşak kilo verince sarkma olmasını istemiyorum nevcim platesi öneriyor sende yapıyormuşsun nasıl faydasını görüyor musun?

eşimin yanına geldim yarım simit ve ayran içiyorum,birazdan ftr yr gireceğim akşama sahilde mangal yapıcaz ordanda 90 gr.tavuğumu yerim....

Selam Rana'cım,7. takımı bilen bilir,şükürler olsun beni bu takıma getirene.

bugunde iyi kaynatmissiniz
kacirmisim aksam muhabbetini

cmt de sabahtan disariya cikacagim
ramazandan once disari islerimi halledeyim diyorum
erken donmeyi basarabilirsem muhabbette olurum canlarim
İyi yapmışsın canım,ramazanda zor oluyor sıcakta hareket etmek.
günaydın kızlaaaar...

Hakkında hayırlı ise inşallah olur Saferan'ım.

Neden burda olduğumuzu,ne istediğimizi biliyoruz.Bundan sonrası azim,emek ve başarııı
az önce yazmıştım ama net gitti ...

herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum...............
Sana da bitanem,ben de hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım.

afiyet olsun şekerim bende kızı uyuttum yemekleri ocağa koydum bizim kızlara bir bakayım dedim.
keyifler nasıl bugun
Kızımızdan kaçamak girilmiş nete,öp benim için annesi

canim hedefim 47 olmak boyum kisa oldugu icin fazlasini kaldiramiyorumo yuzdeno kiloya inmem lazim daha var yolum dvd yok ama internetten yapiyorum ben
burcu vurkacla pilates dersen cikiyor googleden ayrica facebook sayfassida var bak isterseneminim begeneceksin yeni baslayanlarinda rahatlikla yapabilecegi hareketler yapiyor kizben rahatlikla yapiyorum dene bence

ne guzel . ben yurtdisindayim tatlim ya benimde burda hamileligimde diyetisyenim vardi.ama artik gitmiyorum sadece eylulde bir randevum var o kadar . hamilelik sekeri cikmisti bende gozum cok korktu .sukur simdi gecti ya yolundan bile gecmiyorum artik o diyetisyenin .cok kotuydu yaseker hastasi olmak

evet canim goruyorum tabi .kilo vermedim ama vucudum toparlandi sanki kalcalarim belli olmaya basladi dogumdan dolayi karnim sarkmisti bayagi toparlandi sanki ama daha yeni oldugu icin emin olamiyorum soyle bir ay gecsin daha iyi sonuclar alacagima eminim .git canim sporsuz olmuyor .firsatin varsa hic kacirmabenim pek imkanim olmuyor spor salonuna nedenine gelince.ben kapali bir bayanim .yurt disinda yasiyorum spor salonlari hep karma oldugu icin tercih disinda kaliyor malesef bende dvd lerle evde kendim yapmaya calisiyorum insallah ise yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…