2 seferdir çok kötü geçiyor Ayşem ya,eskiden ben de gerginim ağrım var diyenlere şaşar kalırdım,oldu mu oluyormuş demek ki.Bi doktor arkadaşı aradım bugün,Esranın da dediği gibi kısa zamanda giden 20 kilomun cilveleriymiş.Vücudun her yönüyle değişime uyum sağlamaya çalışıyor,doğal bunlar dedi.Yoksa ben kaprisli biri değilimdir tamam mı balımmmmHem belki beni ne kadar sevdiğini denedim,ne olmuş 3 gün stresli olduysam,ya 7 gün sürseydi,küstüm sana işte
canımsın nevcim....
merhaba arkadaşlar ben esra,14.takımdan transfer oluyorum takmınıza çok sevdiğim ayşegül ve nevcim buraya transfer oldular dayanamadım bende geliyorum takıma girdiğimden beri bugün itibariyle 14 kilo verdim kalan kilolarımıda sizlerle verip mezun olucam inşallah
özel hastane mi.......ben de başakşehir devlette diyetisyene gidiyordum eylül de tekrar başlıcam kızda iyidi sağolsun..spora da başlıcam tekrar belediyenin spor a.ş ye gidicem salonları çok güzel.....kızlar laptopımın touch pad i bozuldu takılıyor yazamıyorum 1-2 defa aç kapa yaptım biraz daha iyi şimdi......
ganfed'cim diyetisyen özel hastanenin diyetisyeni eşimin çalıştığı hastanenin istanbulda oturan herkese tavsiye ederim vandan hastası varmış .....
kızlar bitter çikolatayı özlediğimi söyledim birde simiti bu hafta hergün 40 gr bitter çikolatam var yanınada türk kahvesi ohhhh mis mis
kızlar emine hanımcığım boool boool su iç dedi ben zaten suyu çok severim şimdi suyumun içine sirke ekledim onu içiyorum
kesinlikle katılıyorum..zorlayan susuzluk zaten açlık sadece gözümüzün açlığından ilk anı atlatınca zaten insan bişey yiyeemiyor....Yerim seniİddia ediyorum iftardan aç kalkan,ekmek yemeyen kişi ramazanda en az 3 kilo verir.Geçen yıl diyette değildim.105 kiloydum.Sahurda tıka basa yiyordum,ama iftardan çorba ile salata yiyip kalkıyordum ekmeksiz.Ve iftarda deli gibi su içiyordum.Ramazan sonu 3 kilo vermiştim.Sonra cipslerle geri aldım o ayrı.Ne kara günlerdi ya
sağlık olsun canım kupa almak alışkanlık bizde...yine alırız ....Canım 7. olduk.Geçen hafta 1. lik kupası kaldırmıştık ama bu hafta birçoğumuzun regl dönemine denk geldi.Bir de 2 arkadaşımız bildirim yapmadıHaftaya senin gelişine hediye,ilk 3 planlıyorum
selam kizlar :90:
ya cok ozur diliyorum bugun ugrayamadim
sizler suanda uykudasiniz burada saat aksam 8
sabahtan arkadasim geldi apar topar beni aldi baska bir arkadasa gittik
muhabbetti cocuklardi derken aksama kadar oturduk
donustede alisverise gittik kendime ciciler aldim
pufff simdi oturdum daha
aklimda sizlerdeydi inanin
zannediyorum 7. olmusuz
insallah bu hafta dereceye girer kaldiririz kupamizi
roseberry hosgeldin aramiza canim
günaydın kızlaaaar...
12 ye doğru ev bakmaya gidiceez..çok güzel bir ev netten bulduk bizede yakın ..dua edin olsun....
günaydın kızlaaaar...
12 ye doğru ev bakmaya gidiceez..çok güzel bir ev netten bulduk bizede yakın ..dua edin olsun....
pilatesçiler ramazanda yapılır mı bu zamazingoo:)izne gitmeden benim de biraz sıkılaşmam lazımm...
eşimin yanına geldim yarım simit ve ayran içiyorum,birazdan ftr yr gireceğim akşama sahilde mangal yapıcaz ordanda 90 gr.tavuğumu yerim....
Selam Rana'cım,7. takımı bilen bilir,şükürler olsun beni bu takıma getirene.selam kizlar :90:
ya cok ozur diliyorum bugun ugrayamadim
sizler suanda uykudasiniz burada saat aksam 8
sabahtan arkadasim geldi apar topar beni aldi baska bir arkadasa gittik
muhabbetti cocuklardi derken aksama kadar oturduk
donustede alisverise gittik kendime ciciler aldim
pufff simdi oturdum daha
aklimda sizlerdeydi inanin
zannediyorum 7. olmusuz
insallah bu hafta dereceye girer kaldiririz kupamizi
İyi yapmışsın canım,ramazanda zor oluyor sıcakta hareket etmek.bugunde iyi kaynatmissiniz
kacirmisim aksam muhabbetini
cmt de sabahtan disariya cikacagim
ramazandan once disari islerimi halledeyim diyorum
erken donmeyi basarabilirsem muhabbette olurum canlarim
Hakkında hayırlı ise inşallah olur Saferan'ım.günaydın kızlaaaar...
Neden burda olduğumuzu,ne istediğimizi biliyoruz.Bundan sonrası azim,emek ve başarıııözel hastane mi.......ben de başakşehir devlette diyetisyene gidiyordum eylül de tekrar başlıcam kızda iyidi sağolsun..spora da başlıcam tekrar belediyenin spor a.ş ye gidicem salonları çok güzel.....
kesinlikle katılıyorum..zorlayan susuzluk zaten açlık sadece gözümüzün açlığından ilk anı atlatınca zaten insan bişey yiyeemiyor....
sağlık olsun canım kupa almak alışkanlık bizde...yine alırız ....
olsun canım biz seni biliyoruz geldiğinde paylaşım yap yeter....
Sana da bitanem,ben de hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım.az önce yazmıştım ama net gitti ...
herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum...............
Kızımızdan kaçamak girilmiş nete,öp benim için annesiafiyet olsun şekerim bende kızı uyuttum yemekleri ocağa koydum bizim kızlara bir bakayım dedim.
keyifler nasıl bugun
ayşecim bende çooook mutluyum aranızda olmaktan evet ben takıma 77 kiloyla gelmiştim çok şükür bu kilolara geldik sizi çooook özlemiştim .....
ganfed yaptığın platesin dvd si var mı acaba? ay ne güzel sen 53 kilosun inşallah bizde düşeriz o kiloya hedef kilon kaç canım
kızlar laptopımın touch pad i bozuldu takılıyor yazamıyorum 1-2 defa aç kapa yaptım biraz daha iyi şimdi......
ganfed'cim diyetisyen özel hastanenin diyetisyeni eşimin çalıştığı hastanenin istanbulda oturan herkese tavsiye ederim vandan hastası varmış .....
kızlar bitter çikolatayı özlediğimi söyledim birde simiti bu hafta hergün 40 gr bitter çikolatam var yanınada türk kahvesi ohhhh mis mis
kızlar emine hanımcığım boool boool su iç dedi ben zaten suyu çok severim şimdi suyumun içine sirke ekledim onu içiyorum
günaydın kızlaaaar...
ganfed bende spor aş.nin step aerobiğine gittim ameliyat olalı 1 ay olmuştu ama halen acısını çekiyorum,çok güzel bir hizmet ben şimdi oturduğum yerde fittnes center lar çok araştırıp platese gidicem.....
derim çok yumuşak kilo verince sarkma olmasını istemiyorum nevcim platesi öneriyor sende yapıyormuşsun nasıl faydasını görüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?