Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pilatesçiler ramazanda yapılır mı bu zamazingoo:)izne gitmeden benim de biraz sıkılaşmam lazımm...

yapilir bence cunku oyle fazla ter attirici olmadigi icin su kaybi az oluyor ama kaslar fena sizliyor onu soyleyimbazan ayaga kalkarken yada gulerken karnimi tutmak zorunda kaliyorum agridan

Kızlar bende devasa bi mide vardı,mide diyorum ama şöyle tarif ediyim göğüsle bacağın başladığı yer arası.20 kilo verdim,hala inme yok 3 sezaryan yapmış gibi.Spor yapıyorum filan nafile,orası ermiyor.Neyse yoğurt dediler,karnı eriten tek besinmiş.Ben de her gece yatmadan bir kase light yoğurt yedim.Regl başlayana kadar inanın orası nerdeyse yarıya inmişti,şimdi reglden şişti o ayrı ama.Yoğurdu,ama light yoğurdu sahurda mutlaka tüketmenizi tavsiye ediyorum.Hem de tok tutar canlarım

ayşem sımsıkı oldun zaten taş mı olcan kıııızzzz....
yokbe esram pambık gibiyimm ya çok toplandım ama yok kollarım bacaklarımın iç kısmı nasıl sallanıo görme vallaaa iğrennnçççç
afiyet olsun şekerim bende kızı uyuttum yemekleri ocağa koydum bizim kızlara bir bakayım dedim.
keyifler nasıl bugun
hülyacım acayip sıcakkkkk bildiğiniz gibi diil ya bu sene ne oldu böle malatya serin olurdu ama yokkkk kavruluyoruz bu sene
yapilir bence cunku oyle fazla ter attirici olmadigi icin su kaybi az oluyor ama kaslar fena sizliyor onu soyleyimbazan ayaga kalkarken yada gulerken karnimi tutmak zorunda kaliyorum agridan
tamam işten gelince yemek yaparken yaoarım artık yada iftardan sonra saol canım benimmm...

bu tavsiyeyi aklıma yazdımmm teşekkürler kuşammm....

ayşem sımsıkı oldun zaten taş mı olcan kıııızzzz....
yokbe esram pambık gibiyimm ya çok toplandım ama yok kollarım bacaklarımın iç kısmı nasıl sallanıo görme vallaaa iğrennnçççç
afiyet olsun şekerim bende kızı uyuttum yemekleri ocağa koydum bizim kızlara bir bakayım dedim.
keyifler nasıl bugun
hülyacım acayip sıcakkkkk bildiğiniz gibi diil ya bu sene ne oldu böle malatya serin olurdu ama yokkkk kavruluyoruz bu sene
tamam işten gelince yemek yaparken yaoarım artık yada iftardan sonra saol canım benimmm...

bu tavsiyeyi aklıma yazdımmm teşekkürler kuşummm....

14. Takımdan kaptanlarının ynlendirmesiyle gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldinizzz...

Ben kandi adıma bi açıklama yapma istiyorumm...sizin gibi bende 14. Takım üyesiydim 2010 senesinde girdim takıma ve kaptanın bizi enayi yerine koyduğunu fark ettiğim dönemde ayrılmak zorunda kaldımm...bu olay şu şekilde olmuşturr kaptanınız bunu şahsi bi menfaat olayına dönüştürdüğü için net bir açıklama yapmıyor...takımda 3 hafta üst üste kilo veremeyenleri diskalifiye ediyoduk ve kendisi her ne hikmetse 2 hafta kilo alıp 3. Hafta 100 yada 200 gr veriyodu....bu böle 12 hafta devam etti net tarih hatırlayamıyorum ama bu dile gfetirildi kendisi uyarıldı...paylaşımlarına da bakın biz nevle takımdan ayrıldıktan sonra olan kısmına özellikle aman kimse bana bişey demesin mantığıyla paylaşımlarda patlama yaptı....tamam kabu ediyorum deyip uzatmasa artık tadımızı kaçırmıycak....yaaaa bi kere sanane 7. Takımdan ....size bişeyleri ispatlamaya calışmasın biz julımızı baş tacı ederek mezun ettikk...kimseyi yerme hakkı yok arkadaşınn...daha söylenecek çok sey var ama sabır diyorumm...ayıp yaa okumuş insansın cahil değilsin ki böyle millete saldırasın...bu konu üstlerede iletilsin kimsenin 7. Takıma laf etmeye hali yok ya bütün sayfalarımızı okuyun bu takımda 14. Takımdan gelen 4. Kişi var biri ağzını açıp 14. Takım veya kaptanınızın adını anmışşş mı....hem ayrıca arkadaşı niye ırgalıo bizim takımımızın kuralları ister 5 paylaşım yaparız ister yapmayız....sizin takımınıza gelip uzaktan uzağa bi insan bu kadar insanları incelese sonra kendi takımında bunları anlatsa...kendisi bi zahmet motivasyon ve zayıflama konuları hakkında bilgilenip size aktarsa daha faydalı olmaz mı...ya insafff vallahi insaff...sizlerinde tadını kaçırmak istemeyiz hiçbi şekilde ama uzatan kendisi ben 1 senedir 14. Takım kaptanı olan arkadaşın sürekli yerdiği nevide tanıyorum çok kırıldığı esrayla gülçinide....lütfen sağ duyulu olun...arkadaş diğer topikleri motivasyon için okusun dedikodu yapıp ortalık karıştırmak için deil....oofff çok sinirlendim kusura bakmayın sizin takıma gelip yazacaktım ama kendime olan sözümü yiyip gelip yazmıycam nevinde esranında arkasındayım sonuna kadar....bu saçma tartışma için de başta kendi takımarkadaşlarımdan ve sizden özür dilerim ama artık sussun yaa...

7. TAKIMIM CANIMARKADAŞLARIM 14. TAKIMIN KAPTANI TAKIMINA BİZİM TOPİĞE BAKMALARINI PAYLAŞIM OLMADIĞINI KAPANMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZÜ HUZURSUZ OLDUĞUMUZU JULIYI ZORLA MEZUN ETTİĞİMİZİ FALAN YAZMIŞ DAHA GERİSİDE VARDA NEYSE YAAA....,

BUARADA GELEN ARKADAŞLAR ÜYEYSENİZ BİZİM TAKIMIMIZDA KİMSE KİMSEYE NİYE GELDİN DEMEZZ HOŞGELMİŞSİNİZDİR BAŞTACISINIZDIR ZİYARETÇİ KİMLİĞİ İLE GELMENİZE GEREK YOK YANİ AÇIK OLABİLİRİZ BİRBİRİMİZEE

Son düzenleme:
7. takımı bütün topikler çok iyi tanır,beni de;cümlelerdense tatbikle,icraatla konuşmak ve cevap vermek her zaman daha erdemlidir.Sabır Ayşem,Oscar Wilde'nin dediği gibi:Doğruluk sonsuzluğun güneşidir,nasıl olsa birgün doğar...

Son düzenleme:
Gülümmmmm,güzel kaptanım hoş geldin.Hem cennet ülkeme,hem takımınaaaaa

canim SIKMA canini kiskaniliyoruz ki takip ediliyoruz ne var uzulecek istediklerini desinle kapandik kapanmadik kimer ne uye kaybetmiyoruz ya kaybedenler yansin haline demi ama ohhhhh ohh 7 takim cok yasahepimiz teker teker mezun olup kep atacagiz. dostlugumuzda baki kalacak mezunoluncada gorusecegiz yapamayanlar dusunsun

Aynası iştir kişinin,lafa bakılmaz diye ne güzel söylemiş atalar.7.takım şudur demek ihtiyacı bile duymayacak kadar özel bir takımız.Başta azimli ve istikrarlı kaptan ve kaptan yardımcısı ile,yalnızca diyetini değil hayatını burada paylaşan;birbirlerine sevgiden önce en kıymetli duygu olan saygıyı duyan üyeleri ile.Söze hiç gerek yok,icraatlarımız imzamızdır,yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Memnuniyetinizi kendinize,şikayetinizi ise yine kendinize bildiriniz.Çünkü biz bizi biliriz :118:

Son düzenleme:

otobüs firması gibi reklam yazısı olmuş gıızzzz....farkımız tarzımız diyosunnn...iyi ediyosunnn....seviliyosun.. takip ediliyosunnn

kızlar makarna yaptım yemin ediyorum tadını unutmuşum yaa ne özlemişim kafiriiitabiki yağsız baharat koydum sadece...güzel tavsiye olunur yaniii
siz nettiniz ne var ne yok kuzularrr...
safiş naptı ki tutuu mu evii...

mezun oldum ama gene geldim kızlar bana da yer var mı

Kafir ne kızzzzzzz İçimden tuttular gibi geliyor,haklarında hayırlı ise kolayca olsun inşallah

mezun oldum ama gene geldim kızlar bana da yer var mı
Başımızın üstünde yerin var Julia,püsküüt karnenin hazırlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…