Julia gördüm seniiiiiiiiiprofile koyim du
Julia gördüm seniiiiiiiiiManken gibi olmuşsun maşallah sana
Pabyam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nereye ekleyeyim kız
Pabya'm senin canın sağolsun.Ne oldu canım,aslında sormak da istemiyorum belki burda anlatmak istemezsin diye;aklımız hep sendekızlar dün bildirim yapadım,oğlumu hastaneye götürdüm,sabah 7de çıktım evden akşam 5de geldim. hepinizden çok özür dilerim.Bu günde bnim için çok kötü bir gündü eşimin ailesi geldi,gelmez olaydılar.
kızlar dün bildirim yapadım,oğlumu hastaneye götürdüm,sabah 7de çıktım evden akşam 5de geldim. hepinizden çok özür dilerim.Bu günde bnim için çok kötü bir gündü eşimin ailesi geldi,gelmez olaydılar.
Gerçekten öyle oluyor Ayşem ya.Ben de ağrıdan ölüyorum artık azıcık fazla kaçırsam.Mide elastiki yapıdaymış,düz kaslardan oluşması sebebiyle.Doğal olarak onu dilediğimiz kadar büyütebiliyor ve azmettiğimiz kadar küçültebiliyoruz.105 kilodayken neredeyse 2 hamburger yiyip doymadığım,hem de zerre açlığımın azalmadığı günler bilirim.Oysa şimdi 1 porsiyon yemek bile midemi patlama noktasına getirebiliyor.Böyle düşününce o kadar vicdan azabı duyuyorum ki midemi o hale getirdiğim,eziyet ettiğim günler için :26:Sevgili midem,bundan sonra seni hiç üzmüycem.Ne çeperlerinin zarar göreceği kadar boş,ne limitlerinin zorlandığı kadar dolu hale getiricem seni.Canını acıtacak ve sende yanmaya sebep olacak asitli yiyeceklerden uzak durucam.Sevdiğin ılık ve yararlı gıdaları bolca vericem.Senden ricam sana yararlı olanları alıp,kilo olarak depolanacakları çaktırmadan bağırsaklara iletmen,söz veriyorum aramızda kalacak.Sana karşı mahçup ama daima sevecek olan sahibin...NEV
kızlar dün bildirim yapadım,oğlumu hastaneye götürdüm,sabah 7de çıktım evden akşam 5de geldim. hepinizden çok özür dilerim.Bu günde bnim için çok kötü bir gündü eşimin ailesi geldi,gelmez olaydılar.
kiz oyle deme bak garez bu ya daha cok kalirlar ha
gördün mü beni beğendin mi,
Telif hakkı istemem,sözkiz nev bu ne gulgul oldum yane anlasmalar yapiyorsun sen midenle harikasin ya dur bende kopyalayim miodemin takdirine sunayim bizde kendi aramizda imzalariz artik
Yok bitanem,bu hafta aynı geçtik,haftaya yaparsın balım.Üzülsem mi,hayırlısı olsun mu desem canım kardeşim;yıkılan yuvalar her zaman beni kahreder.Rabbim içine ferahlık versin.bitanem buraya kadarmış,son noktayı koyduk.
bu hafta neler oldu ben listeyi göremedim.
bildirimi şimdi sizlere yapayım mı.
kiz nerdesin bende gorecegim seni :26:
bitanem buraya kadarmış,son noktayı koyduk.
bu hafta neler oldu ben listeyi göremedim.
bildirimi şimdi sizlere yapayım mı.
kiz nerdesin bende gorecegim seni :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?