Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende kilo değilde toparlanmayı düşünüyourm platesle en kısa zamanda başlıycam....

canım bende yoğurt suyunun yağlara çok faydası olduğunu duymuştum yoğurtun sularını içerim böbrek içinde çok faydalıymış....

kızlar maşallah dün baya bir paylaşım olmuş bizde mangal yaptık sahilde toplam 90 gram et yedim tavuk,köfte ve antrikot yanındada közde domates biber deniz havası iştah açıyor ama acıktıkça su içtim ....

rana arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşalla, yavruna da allah şifa versin....

kızlar bu havalardan dolayı uyandığınızda elleriniz şiş oluyor mu sabah uyandığımda su tutmuş oluyorum diyetsyenim sıcaklarda su tutumu fazla olur bol su iç dedi....

kizlar haklisiniz galiba
ben hep bu satlerde buradayim
ve en az 3 ziyaretci oluyor herseferinde

kim ne derse desin ozenilen ozel bir takimiz biz
Bunu kendileri de biliyorlar adları gibi Rana'cım;takımlarından gün be gün biri ayrılıyor aynı sebep yüzünden belki 7. kişi ayrılan.Ama nafile,idrak apayrı bir boyut.Gizli gizli sinsi sinsi ziyaretçi kimliği ile koz toplayacaklarına akılları sıra,o enerjiyi kendi takımlarındaki üyeleri tutmaya çalışarak harcasalar,belki 7. takımın kenarından kıyısından geçebilirlerdi.Biz her zamanki gibi edebi edepsizlerden öğrendik diyerek takımca asaletimizi bozmuyor,bazıları gibi konuyu bilmeden cahilce tanımadığı birine saldırmıyor ve önümüze bakıyoruz.7. takım yine kendine yakışanı yaptı.Diğerleri ilahi merciye nakledildi,kendileri ile en itinalı şekilde ilgilenilecektir.7. takımda olmak benim için yalnızca gururdur kalitesini zekasından ve edebinden alan takımım benim

Gunaydin 7. takimin gelecekteki citirlari
dukkani bugun ben acayim dedim
guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle..

ben gunumu daha yeni kapatacagim :80:
Canımmmmm,teşekkür ederiz.Sana da yeni uyanacağın günün aydınlıklar getirmesini diliyorum balım.

günaydın 7. takım güzelleri.
Günaydın Pabya'm.

günaydın canlarımmm....
malum ramazandan önce son gün bira alışveriş işlerim falan var çok sıcak zatenn çok gezemem ne yazıkki akşama kalmaz dönerimmm....
Aman geç kalma erken gelllll,sakın geç kalma erken gellllllllll Eki Görüntüle 232708

Canım plates,düşündüğün her şeyi fazlası ile sana verecek.Yalnızca bel kaslarını harekete geçiren hareketlere değme yeter,diğerleri fazlası ile seni muhteşem bir görünüme sokacaktır.Kızlar Esra'nın böyle dediğine bakmayın,ben resmini gördüm 20'lik çıtır gibi olmuş

kızlar bu havalardan dolayı uyandığınızda elleriniz şiş oluyor mu sabah uyandığımda su tutmuş oluyorum diyetsyenim sıcaklarda su tutumu fazla olur bol su iç dedi....
O bende de çok oluyor bitanem,o yüzden uyanır uyanmaz aç karnına 1 bardak su ile kaynattığım 1 kabuk tarçın ve 3-4 karanfili ılıtıp içiyorum.

mezun oldum kızlar püsküt karnemi hazırlamış
Tebrik ederim Julia'cım.

nevcim vucuttaki ödemi atmak için ne tavsiye edersin cnm

İşte 7. takım.Kendini ve ağzından çıkanı bilmeyenler,bari biraz zeka kullanıp araştırma gereği duysalar neyin ne olduğunu çok iyi görürler.Neredeyse 100 kişinin arasında 7. takımdan ilk 13'te 6 kişi var.Ki yine ilk 10'da olan Kırmızıgül ve Azerikızı izinde olduklarından bu listeye alınmamışlar.O şekliyle ilk 15'in 8'i 7. takımdan.Nafile,bunu da anlamazlar.Sizi yürekten kutluyorum asaletini edebinden alan takımım.Sizleri seviyorum.Ayrıca 1. liği alan kardeş takımımdan biricik arkadaşım Hasretim'i de kutluyorum

nevcim vucuttaki ödemi atmak için ne tavsiye edersin cnm
Canım biliyorsun 6 aydır neredeyse her yöntemi denedim,vücudum ödem tutmaya çok meyilli ne yazık ki.Bunca tecrübeden sonra pirinç lapasının üzerine ödem attrıcı bir kür tanımıyorum.2. sırada ise tarifini verdiğim elma çayı geliyor.

bu hafta diyetisyenime oruçluyken nasıl devam edebilirim diye sordum verdiğim listede ki yiyecekleri sahura kadar tüketeceksin dedi .....oruç tutmayı çok istiyorum ama bazı sağlık nedenlerimden dolayı korkuyorum....

bu hafta diyetisyenime oruçluyken nasıl devam edebilirim diye sordum verdiğim listede ki yiyecekleri sahura kadar tüketeceksin dedi .....oruç tutmayı çok istiyorum ama bazı sağlık nedenlerimden dolayı korkuyorum....
Esra'cım,güzel dinimiz sağlık konusunda çok hoşgörülü.Senin gün içinde belli aralıklarla düzenli su tüketmen gerekiyor bildiğim kadarı ile böbreklerin için.Sen daha iyi bilirsin ama bu sağlık canım ya,kefaretini verirsin.Dinimiz sağlık hususunda çok hoşgörülü.

bu gece sahurda çok su içipniyet edicema inşallah güzel geçerde tutarım ben suyu aralıklarla almam gerekiyor birden yüklenincede böbreklerim yoruluyormuş yatana kadar gün içnde tükettiğimi tüketip sahura kadar tamamlıycam inşallah.....

canım dukana devam ediyor musun ?

elma çayı o nasıl yapıo cnm ben bilmiorum =(

bende ilk 10dayım nevcim

ganfedin önerdiği videolara bakıyordum burcu vurkaç daha sempatikebru şallının o allllllllve verrrrrrrrrrleri benigeriyor.....

Esra'cım sendeki sağlık problemi,bende de Dukan konusunda şöyle geçerlioktorumla konuştum;suyu iftarla sahur arasında birden alınması böbreği yoruyor ve suyun böbrekleri yıkama işlevini tam yerine getirmiyormuş.Çünkü gün içinde azar azar ara ara alınan su bu işlevi görüyormuş.O yüzden Dukan konusunda hala kararsızım bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…