Teşekkür ederim Ganfed'im;7. takımda aradığımı buldum,7. takımdan da mezun olucam söz veriyorummmmmmcanim sen ramazandan sonra basla istersen daha iyi olur zaten 4 hafta cok cabuk gececektir biz senden eminiz boylede vereceksin
Boşver Juli;edepli susar,edepsiz de ben susturdum sanarmış.Biz susalım,bize yakışan bu.baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar
Pabyammm,güzel arkadaşım.Biz de aramızda olduğun için öyle mutluyuz ki.Sizi seviyorum.boş verin kızlar,kim ne derse desin,cuma herkes alır cevabını 7.takımda olduğum için kendimi çok şanslı buluyorum.ben yarışmalara katılacağım zaman paylaşım alanına yazmadan ilk 7. takıma yazmıştım.
ama ne dediler ne olr söle ya
juliacim cok guzelsin allah sansinida bahtinida yuzun gibi guzel etsin tatlim kilonda mukemmel duruyor.
kiz guya biz seni zorla mezun etmisizde yok seni istemiyormusuzda bunun gibi sacma sapan deli zirvalari iste:)
juliacim cok guzelsin allah sansinida bahtinida yuzun gibi guzel etsin tatlim kilonda mukemmel duruyor.
kiz guya biz seni zorla mezun etmisizde yok seni istemiyormusuzda bunun gibi sacma sapan deli zirvalari iste:)
Teşekkür ederim Ganfed'im;7. takımda aradığımı buldum,7. takımdan da mezun olucam söz veriyorummmmmm
Boşver Juli;edepli susar,edepsiz de ben susturdum sanarmış.Biz susalım,bize yakışan bu.
Pabyammm,güzel arkadaşım.Biz de aramızda olduğun için öyle mutluyuz ki.Sizi seviyorum.
beni takımdan zorla mezun ettiniz ama ben yüzsüz gene de geliom ganfedim
aman kızlar kimseye prim verip bizim üzerimizden reklam sağlamasına izin vermeyelim boşver bizi bilen bilio 7. takım diyince herkes bi tırsıo ve takipe alıo
kavun beni anacım genede gelcemhe ne geliyon giz .biz seni kovuyoruz sen gene geliyorsun cik git aaaaa
Diyetisyenlerin şahı Emine Hanım,yine konuşturmuş listeyi,helal olsunCanımın için doymamanın sebebi,istikrarla giden kilondan dolayı beni aç bırakacak korkusu yaşayan beynin.Ona anlatmalısın,hedefine kadar böyle olacağını.Belki güleceksiniz deli diyeceksiniz ama ben uzuvlarımla konuşuyorum.Düm mideme mektup yazdım mesela burdan Şaka bir yana,gerçekten beynime komutlar veriyorum.Korkma,bu bir süreç aç filan kalmayacaksın diyorum.Canım çikolata çektiğinde,bak eğer ısrarla çikolata istersen çikolatayı veririm ama huzurundan alırım razı mısın diyorum Her seferinde tamam neyse,yeme çikolatayı diyor Beyninle konuş Esra'cım,paniğinin yersiz olduğunu anlat,gör bak ikna olacak ve açlık sinyallerini geri çekecek
Ben de gidicem bitanem,ne güzelmiş o.ganfed'cim evet tarzı hoşuma gitti burcunun,açlığımı bastırmak için nescafenin light olanından içiyorum ve beni çok güzel tıkıyor....
nevim sana bahsettiğim ilaçlar su tutmayıda önlüyor geçen ay gram su tutmadım....
Esra'cım dediğin gibi cümlelere hiç gerek yok.Geldin ve gördün 7. takımı artık takdir senin.Bizim hedefimiz var,önüne kimseyi geçirmedim geçirmem.Onu ustalara sormak lazım bitanem,gizli gizli koz toplayan ama ne yazık ki yanlış koz toplayan,ancak güldürür bu koz 7. takımı,o kadar desteksiz yani.aynen katılıyorum canım birde şu olanlar gerçekten ben çok üzdü moralmanım sıfır sanki sebebi benmişim gibi geliyor ne olur artık konu uzamasın yoksa suçluluğum daha çok artacak allah herkesin gönlüne göre versin .....sen çok yaşa emi,ben başka takımlara bakarken adımı görüyorum nasıl görünmez olabilirim?
aynen katılıyorum canım birde şu olanlar gerçekten ben çok üzdü moralmanım sıfır sanki sebebi benmişim gibi geliyor ne olur artık konu uzamasın yoksa suçluluğum daha çok artacak allah herkesin gönlüne göre versin .....
sen çok yaşa emi,ben başka takımlara bakarken adımı görüyorum nasıl görünmez olabilirim?
Esram,ben de tam bir nescafe bağımlısıyım.3'ü birarada içiyordum baktım 70 kalori,light'ını aldım baktım 35 kalori.Şimdi light sütle suyu karıştırıp içine 1 adet tatlandırıcı atıp,sade nescafe koyuyorum=0 kalori
O zaman beynine,benden de sevgilerimi iletbende hastasıyım kahvenin nescafenin ben zaten 6 senedir şeker,tatlandırıcı kullanmıyorum ve sevmiyorum light süt ve kafeinsiz nescafe yapıyordum bir ara tekrar ona dönücem,çikolatayıda bitter severim hatta hiç şeker olmasa şöyle acı acı yesem ....
canım arkadaşım az önce ki mesajın çok etkili oldu ve açlığım birden çekti gitti,baştan beri biliyorum diyet mide değil,beyin işi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?