Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim sen ramazandan sonra basla istersen daha iyi olur zaten 4 hafta cok cabuk gececektir biz senden eminiz boylede vereceksin
Teşekkür ederim Ganfed'im;7. takımda aradığımı buldum,7. takımdan da mezun olucam söz veriyorummmmmm

baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar
Boşver Juli;edepli susar,edepsiz de ben susturdum sanarmış.Biz susalım,bize yakışan bu.

Pabyammm,güzel arkadaşım.Biz de aramızda olduğun için öyle mutluyuz ki.Sizi seviyorum.

kiz guya biz seni zorla mezun etmisizde yok seni istemiyormusuzda bunun gibi sacma sapan deli zirvalari iste:)

bunlar kilo verememekten bence ne dediklerini şaşırdı bence yaaaa ben kendim istedim mezun olmayıııııı

elbette canim eger guzel olmasaydi beni burda kimse tutamazdi hani bir sarki varya baglasan durmmadiye azeri bilir beni internet sapigiyim. o davet etti bu takima iyikide davet etmis ben cok memnunum.hosuma gitmeseydi devam etmezdim kesinlikle

ganfed'cim evet tarzı hoşuma gitti burcunun,açlığımı bastırmak için nescafenin light olanından içiyorum ve beni çok güzel tıkıyor....

nevim sana bahsettiğim ilaçlar su tutmayıda önlüyor geçen ay gram su tutmadım....

aynen katılıyorum canım birde şu olanlar gerçekten ben çok üzdü moralmanım sıfır sanki sebebi benmişim gibi geliyor ne olur artık konu uzamasın yoksa suçluluğum daha çok artacak allah herkesin gönlüne göre versin .....
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

nev81 PABYA+ julia__+ Ganfed+ roseberry+
Bazıları yine pusuda kızlar Git yaz şimdi 7. takımda paylaşım yok diye

sen çok yaşa emi,ben başka takımlara bakarken adımı görüyorum nasıl görünmez olabilirim?

paylaşa paylaşa iflahımız kesilio hala paylaşım yok bizde heeee allah kimseyi paylaşımsız bırakmasın kızlar

Ben de gidicem bitanem,ne güzelmiş o.

Esra'cım dediğin gibi cümlelere hiç gerek yok.Geldin ve gördün 7. takımı artık takdir senin.Bizim hedefimiz var,önüne kimseyi geçirmedim geçirmem.Onu ustalara sormak lazım bitanem,gizli gizli koz toplayan ama ne yazık ki yanlış koz toplayan,ancak güldürür bu koz 7. takımı,o kadar desteksiz yani.

Son düzenleme:

aha bak bizde art niyet olmadigi icin bunu denemedik hic bosver kiz gelip izlesinler ozenilen takim oldugumuz icin birak itzlesinler.kiz uzme sen kendini diyen dedigiyle kalir

kizlar ben cikiyorum islerimi yapip gelecegim fazla paylasmayin sonra oku oku bitiremiyom .cekin bakiim ellerinizi klavyaden yeter yahu

Esram,ben de tam bir nescafe bağımlısıyım.3'ü birarada içiyordum baktım 70 kalori,light'ını aldım baktım 35 kalori.Şimdi light sütle suyu karıştırıp içine 1 adet tatlandırıcı atıp,sade nescafe koyuyorum=0 kalori

kızlar ben çıkıorum boşverelim tatlı tatlı kilo vermek varken tartışmalar çok luzumsüz herkese iii günler şimdilik gelirim akşama gene

bende hastasıyım kahvenin nescafenin ben zaten 6 senedir şeker,tatlandırıcı kullanmıyorum ve sevmiyorum light süt ve kafeinsiz nescafe yapıyordum bir ara tekrar ona dönücem,çikolatayıda bitter severim hatta hiç şeker olmasa şöyle acı acı yesem ....

canım arkadaşım az önce ki mesajın çok etkili oldu ve açlığım birden çekti gitti,baştan beri biliyorum diyet mide değil,beyin işi....

O zaman beynine,benden de sevgilerimi ilet Diyettttt,niyet işiiiii Esraaaa,o zaman senle ben buluşunca menü belli oldu.
Garson:Hanımlar ne arzu edersiniz?
Esra-Nev:Nescafeeeeeeeeeeee
Esra:Ve bitter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…