julii bi de ben göriim seniii.....
günaydın kızlaar.....alıntılarım gitti.....
14.takım kaptanı kendi şerrinden bulsun diyoruuum...daha da bi şeey demiyoruum...bşizim takımımız kimseyi ilgilendirmez..benim aklıma bile gelmiyor başka takımlara bakmak..hinlik başka bi şey demek kii..
juli her zaman takımızda zaten böyle iftira görülmemiş..biz kimsenin mezuniyetini bilke istemicez nerdeyse ..herkes birbirini çook seviyoor....
kızlar acil çııkmam lazım yeni bir ev bulmuş eşim gelince yazmaya devam edicem merak etmeyin...herkeees çatlasıııın...........
Aminnnnn Saferan'ım.Cevabımızı her türlü icraatmızla veriyoruz,lafla peynir gemisi yürümez.Şu bugüne kadar kim kaç kilo listesine bakan bile anlardı çok büyük bir zeka gerektirmiyordu.Ama nafile.Sizden istediğim edebinizle edepsizlere cevap vermeniz,bu konuyu kapatalım ve şerleri ile herkesi başbaşa bırakalım.Mevla kerimdir...Benin takımımdan kimse o takıma gidip de asılsız sözleri kimsenin ne dediğini bilmeyen ağzına tıkamazken,o takımdan olayı bilmeyen beni tanımayan ağzı bozuk insanlar,türlü hakaretler yaptılar.Hiç muhattap alınacak isimler değil,moderatöre bildirdim,gereken yapılacaktır.Hayır sen olayı bilmiyorsun,o zaman orda yoktun,biz kaptanla özelden fikren anlaşamasak da helalleşmişiz(Ha şu olaylardan sonra mübarek ramazan arifesi hakkımın zerresini Onlara helal etmiyorum o ayrı mesele de).Sen kim oluyorsun da beni tanıyanın o sözlerin mahçupluğundan hayatı boyunca kurtulamayacağını bilmeden ağzına geleni yazıyorsun,hem de en basit mahalle ağzıyla.Edebimizi bozmadan,Allah'a havale ediyoruz.7. takımı karalayan isimler,2 ayda takımlarından 7 kişinin arkalarına bakmadan kaçtığı isimler ne acıdır ki.Dinime küfreden,müslüman olsa.Allah büyüktür...günaydın kızlaar.....alıntılarım gitti.....
14.takım kaptanı kendi şerrinden bulsun diyoruuum...daha da bi şeey demiyoruum...bşizim takımımız kimseyi ilgilendirmez..benim aklıma bile gelmiyor başka takımlara bakmak..hinlik başka bi şey demek kii..
juli her zaman takımızda zaten böyle iftira görülmemiş..biz kimsenin mezuniyetini bilke istemicez nerdeyse ..herkes birbirini çook seviyoor....
kızlar acil çııkmam lazım yeni bir ev bulmuş eşim gelince yazmaya devam edicem merak etmeyin...herkeees çatlasıııın...........
ganfedin önerdiği videolara bakıyordum burcu vurkaç daha sempatikebru şallının o allllllllve verrrrrrrrrrleri benigeriyor.....
Esra'cım sendeki sağlık problemi,bende de Dukan konusunda şöyle geçerlioktorumla konuştum;suyu iftarla sahur arasında birden alınması böbreği yoruyor ve suyun böbrekleri yıkama işlevini tam yerine getirmiyormuş.Çünkü gün içinde azar azar ara ara alınan su bu işlevi görüyormuş.O yüzden Dukan konusunda hala kararsızım bitanem.
Esra'cım sendeki sağlık problemi,bende de Dukan konusunda şöyle geçerlioktorumla konuştum;suyu iftarla sahur arasında birden alınması böbreği yoruyor ve suyun böbrekleri yıkama işlevini tam yerine getirmiyormuş.Çünkü gün içinde azar azar ara ara alınan su bu işlevi görüyormuş.O yüzden Dukan konusunda hala kararsızım bitanem.
ganfedim göremedin demi sen hemen avatarıma koyuyorum cnm
koy canim gorebilecekmiyim hemen bakayimbak gozlerimide kocaman actim
biri bnm için bişi demiş ganfedcim
kız kaçıncıya koyuyom gene mi gçremedin :18::18:
şükür iyi oğlumun doğduğundan beri burnu tıkalı sürekli damla kullanıyorum,ama dün aşırı kan geldi burnundan,ama şimdi iyi.4 yıllık evliydim.yok canım onlar yaptılar yapacaklarını zamanında artık ailesine gerek kalmadan bitirdik.günaydın canım daha iyisin inşallah...oğlun nasıl oldu bu arada...pabyam yaaa ne kadarlık evliydin bacımm..aileler karıştırdı ortalığı gene dimi...offf offf oluru yok mu be güzel arkadaşımm...:26:
canım tebrik ederim.........mezun oldum kızlar püsküt karnemi hazırlamış
Aminnnnn Saferan'ım.Cevabımızı her türlü icraatmızla veriyoruz,lafla peynir gemisi yürümez.Şu bugüne kadar kim kaç kilo listesine bakan bile anlardı çok büyük bir zeka gerektirmiyordu.Ama nafile.Sizden istediğim edebinizle edepsizlere cevap vermeniz,bu konuyu kapatalım ve şerleri ile herkesi başbaşa bırakalım.Mevla kerimdir...Benin takımımdan kimse o takıma gidip de asılsız sözleri kimsenin ne dediğini bilmeyen ağzına tıkamazken,o takımdan olayı bilmeyen beni tanımayan ağzı bozuk insanlar,türlü hakaretler yaptılar.Hiç muhattap alınacak isimler değil,moderatöre bildirdim,gereken yapılacaktır.Hayır sen olayı bilmiyorsun,o zaman orda yoktun,biz kaptanla özelden fikren anlaşamasak da helalleşmişiz.Sen kim oluyorsun da beni tanıyanın o sözlerin mahçupluğundan hayatı boyunca kurtulamayacağını bilmeden ağzına geleni yazıyorsun,hem de en basit mahalle ağzıyla.Edebimizi bozmadan,Allah'a havale ediyoruz.7. takımı karalayan isimler,2 ayda takımlarından 7 kişinin arkalarına bakmadan kaçtığı isimler ne acıdır ki.Allah büyüktür...
Diyetisyenlerin şahı Emine Hanım,yine konuşturmuş listeyi,helal olsunişte benim sorunumda bu bir kerede tükettiğim su böbreklerime zarar veriyormuş....
bu hafta diyetimde hiçbir şey yok diyebilirim tok tutucu şöyleki
sabah 1 dilim ekmek 30 gram peynir
ara yok
öğlen yarım simit 1 ayran
ara
20 gr.bitter çikolata
akşam
2 köfte veya 80gr.ton balığı veya 60gr.tavuk veya 2 kk peynir ve salata
ara
20.gr bitter
diğer bir seçenek
sabah
1 yumurta
25 gr.ekmek
ara
100 gr.meyve
öğlen
1 sb.süt 3 yemek kaşığı nesfit
ara
200 gr.meyve
akşam yukardakiyle aynı
ara
200 gr.meyve
nasıl arkadaşlar diyetim neden bilemiyorum bu hafta doymuyorum....
baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar
şükür iyi oğlumun doğduğundan beri burnu tıkalı sürekli damla kullanıyorum,ama dün aşırı kan geldi burnundan,ama şimdi iyi.4 yıllık evliydim.yok canım onlar yaptılar yapacaklarını zamanında artık ailesine gerek kalmadan bitirdik.
canım tebrik ederim.........
boş verin kızlar,kim ne derse desin,cuma herkes alır cevabını 7.takımda olduğum için kendimi çok şanslı buluyorum.ben yarışmalara katılacağım zaman paylaşım alanına yazmadan ilk 7. takıma yazmıştım.
kiz it urur kervan yurur diye bisey duymadin mi
baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?