Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlaar.....alıntılarım gitti.....

14.takım kaptanı kendi şerrinden bulsun diyoruuum...daha da bi şeey demiyoruum...bşizim takımımız kimseyi ilgilendirmez..benim aklıma bile gelmiyor başka takımlara bakmak..hinlik başka bi şey demek kii..

juli her zaman takımızda zaten böyle iftira görülmemiş..biz kimsenin mezuniyetini bilke istemicez nerdeyse ..herkes birbirini çook seviyoor....

kızlar acil çııkmam lazım yeni bir ev bulmuş eşim gelince yazmaya devam edicem merak etmeyin...herkeees çatlasıııın...........

biri bnm için bişi demiş ganfedcim

Aminnnnn Saferan'ım.Cevabımızı her türlü icraatmızla veriyoruz,lafla peynir gemisi yürümez.Şu bugüne kadar kim kaç kilo listesine bakan bile anlardı çok büyük bir zeka gerektirmiyordu.Ama nafile.Sizden istediğim edebinizle edepsizlere cevap vermeniz,bu konuyu kapatalım ve şerleri ile herkesi başbaşa bırakalım.Mevla kerimdir...Benin takımımdan kimse o takıma gidip de asılsız sözleri kimsenin ne dediğini bilmeyen ağzına tıkamazken,o takımdan olayı bilmeyen beni tanımayan ağzı bozuk insanlar,türlü hakaretler yaptılar.Hiç muhattap alınacak isimler değil,moderatöre bildirdim,gereken yapılacaktır.Hayır sen olayı bilmiyorsun,o zaman orda yoktun,biz kaptanla özelden fikren anlaşamasak da helalleşmişiz(Ha şu olaylardan sonra mübarek ramazan arifesi hakkımın zerresini Onlara helal etmiyorum o ayrı mesele de).Sen kim oluyorsun da beni tanıyanın o sözlerin mahçupluğundan hayatı boyunca kurtulamayacağını bilmeden ağzına geleni yazıyorsun,hem de en basit mahalle ağzıyla.Edebimizi bozmadan,Allah'a havale ediyoruz.7. takımı karalayan isimler,2 ayda takımlarından 7 kişinin arkalarına bakmadan kaçtığı isimler ne acıdır ki.Dinime küfreden,müslüman olsa.Allah büyüktür...

Son düzenleme:

işte benim sorunumda bu bir kerede tükettiğim su böbreklerime zarar veriyormuş....

bu hafta diyetimde hiçbir şey yok diyebilirim tok tutucu şöyleki

sabah 1 dilim ekmek 30 gram peynir

ara yok

öğlen yarım simit 1 ayran

ara
20 gr.bitter çikolata

akşam
2 köfte veya 80gr.ton balığı veya 60gr.tavuk veya 2 kk peynir ve salata

ara
20.gr bitter

diğer bir seçenek

sabah
1 yumurta
25 gr.ekmek

ara
100 gr.meyve

öğlen

1 sb.süt 3 yemek kaşığı nesfit

ara

200 gr.meyve

akşam yukardakiyle aynı

ara
200 gr.meyve

nasıl arkadaşlar diyetim neden bilemiyorum bu hafta doymuyorum....

canim sen ramazandan sonra basla istersen daha iyi olur zaten 4 hafta cok cabuk gececektir biz senden eminiz boylede vereceksin

canim sen ramazandan sonra basla istersen daha iyi olur zaten 4 hafta cok cabuk gececektir biz senden eminiz boylede vereceksin

baska takımlardan biri bnm hakkımda bişi mi dedi kızlar

günaydın canım daha iyisin inşallah...oğlun nasıl oldu bu arada...pabyam yaaa ne kadarlık evliydin bacımm..aileler karıştırdı ortalığı gene dimi...offf offf oluru yok mu be güzel arkadaşımm...:26:
şükür iyi oğlumun doğduğundan beri burnu tıkalı sürekli damla kullanıyorum,ama dün aşırı kan geldi burnundan,ama şimdi iyi.4 yıllık evliydim.yok canım onlar yaptılar yapacaklarını zamanında artık ailesine gerek kalmadan bitirdik.
mezun oldum kızlar püsküt karnemi hazırlamış
canım tebrik ederim.........

boş verin kızlar,kim ne derse desin,cuma herkes alır cevabını 7.takımda olduğum için kendimi çok şanslı buluyorum.ben yarışmalara katılacağım zaman paylaşım alanına yazmadan ilk 7. takıma yazmıştım.

Diyetisyenlerin şahı Emine Hanım,yine konuşturmuş listeyi,helal olsun Canımın için doymamanın sebebi,istikrarla giden kilondan dolayı beni aç bırakacak korkusu yaşayan beynin.Ona anlatmalısın,hedefine kadar böyle olacağını.Belki güleceksiniz deli diyeceksiniz ama ben uzuvlarımla konuşuyorum.Düm mideme mektup yazdım mesela burdan Şaka bir yana,gerçekten beynime komutlar veriyorum.Korkma,bu bir süreç aç filan kalmayacaksın diyorum.Canım çikolata çektiğinde,bak eğer ısrarla çikolata istersen çikolatayı veririm ama huzurundan alırım razı mısın diyorum Her seferinde tamam neyse,yeme çikolatayı diyor Beyninle konuş Esra'cım,paniğinin yersiz olduğunu anlat,gör bak ikna olacak ve açlık sinyallerini geri çekecek

kaybettikleriyle kalirlar hic uzulme canim . ne kaybettiklerinin farkina varinca is isten gecmis oluyor malesefbiz seni cokm seviyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…