anammmm bayıldınız mı nerdesinizz yawww....ablamın doğumu bizim izin tarihini erkene çekti şekerler...biraz önce kocişle kavga dövüş pazartesiden geçerli izne ayrılmaya karar verdik... ben ablamın yanına gitcem o da anasının koynunda uyuycakmışşş tosunnnn nolcak yaaa...bekarlar evlenmeyin bekarlık vaalahide billahide sultanlıkkk..
veeeeeeeeeeeee ramazan ramazan bu gece uygulamasını çıkartan büyüklerime saygılarımlaaaa.....................................anladınız siz onu....
sahura kadar sürcekmiş bayanlara torpil yapıyolarmış biz 3 te ayrılcakmışızz erkeklerde 4,30 daaa....bu zihniyet nasıldır cözemedik saatlerdir yorumluyoruzda...yok işim içinden çıkamadıkkk...
ihtiyac gidermeye geldim ösledim sizi bi bakıyım dedimm...ama ekip çıkıo ve beni burda bırakmak üzerelerrr....kaçıyorum canlarım öpüldünüz...
İyiyiz bitanem,sen nasılsın Pabya'm?slm kızlar nasılsınız......
Hayırdır ciğerim;malum konular mı,yeni bir durum mu var?Allah kalbini ferahlatsın,sen herşeyin en güzeline layıksın canım.iyi olmaya çalışıyorum.................
iyi olmaya çalışıyorum.................
gunaydin millet dukkani ben actim ama henuz yoksunuz
hulyacim nerelerdesin
nevim sende fazla girmemissin canim hayir mi
selam kızlar,iftarlar yapıldı ben bugün tarhana çorbası,haşlanış tavuk ve salata yedim az öncede eşimle dondurma yemeğe gittik tabi yusufumuzla 1 top vanilyalı dondurma yedim .....
geldim şekerimm sen halen buralardamısın
evet canim ya kizim gec uyuyor 1 e dogru
bende sahur yapiyorum bu saatlerde
saatte 2 buarada
1-2 saat icindede esimi sahura kaldirip yatiyorum
selam kızlar ben geldimm meyveniz geldiiii renk getirdiii
ohh ohhh :87::87::87:
4. takımda kimseler bende size geldimmmm
hosgeldin meyveeee
yaw keske bu takimda olsaydin beni kandirdin ramazan oncesi geldim
ama sen hala gelemedin
afiyet olsun balim ben yine herzamanki gibi iftardan sonra uyakaldim.bari simdi yazayim iftar ve sahur menumu.Canlarım iftar menümü arz ediyim
*30 gr müsli+100 ml light süt
*Yarım kase ezogelin çorba
*3 yemek kaşığı bezelyeli tavuk
Allah hepimizin oruçlarını makbul eylesin,iftardan sonra görüşürüz canlarımmmm
yardima geleyimmi canim ele ayaga iyi dolasirim .1 saatlik isini 5 saate cikarabilirimben hala iş yerindeyim ve sabahlıycam gibi gözüküooooo.....oofff offf ramazanda tatil olsa bütün kurumlar yazları sadece ne güzel olurrrrrrrrrrrrrr....
geldi çok şükür rabbime kızlar alıntılarım gitti çok teşekkür ettim allah razı olsun iyki varsınızzz.....
şekerler daha iftar menüm falan yok çevreyolunda uygulamadaydık yeni geldim emniyetteyim ama iftardan sonra geri gitcekmişiz arkadaşlar bisküvi falan aldı markete gidip domates salatalık falan alcam bende kahvaltılık yemeyi planlıyorumm allahtan eşim evdeydi bugün yoksa kuzum açıkta kalcaktııı
erken eve dönersem burdayım hemennnnnnn
evet ya mukemmel kokulari var nedense buyudukce o kokulari kayboluyor .eltim benim oglum yeni dogdugunda kucagina alip yuzunu yuzune suruyor parfum kokusundan daha guzel diye bisariliyor bisariliyor ki kokusu ustume sinsin diye gul gul oldurdu biziselam ansa
ya ne tatlidir simdi eller ayaklar kucucuk
bayiliyorum yeni dogmus bebeklere
afiyet bal seker olsun .olur tabi neden olmasinselam kızlar,ne var ne yok pazara gittim bugün evi temizledim derken tedaviye gittim birazdan yemekleri hazırlıycam,bu akşam canım dondurma istiyor emine hanımcığım vermişti zaten 2 top hakkım var diet dondurma yersem olur değil mi?
ne kadar zamanda verdin.sakincasi yoksa :26:.geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür.....
ben 77 ile başladım ondan önce 85 tim yani doğuma girerken 95 çıktığımda 85 tim 85 den 77 ye diyetisyenle zayıfladım sonra burayı buldum sağolsun arkadaşlarımın desteği ile bu kiloya geldim en başta nevimin desteği ile allah hepinizden razı olsun,şimdi de 3 haftadır diyetisyene gidiyordum ramazan sonrasına erteledim,canım sende iyi kilo vermişsin bir dönem takılıyor ama beynini veremiyorum diye şartlama bak bi tartıya çıktığında kilolar gidecek buna inan ....
ben dondurmanin herturlusunu yerim hele birde magnum klasik olursa hic affetmemselam canim
az yedigin surece olur bence
ben bayilirim dondurmaya
Canımsın ya,Allah kolaylık versin bitanem
7/24 burdalar,artık alıştık
Ye bitanem,light dondurma 2 top masum.Benim tatlıyla aram yoktur ama canım isterse yaz kış light dondurma yerim.Ama bir aldığım kutu 15 gün gidiyor,tatlıyı sevmiyorum,benim için büyük avantaj bu
evet ben bayiliyorum resmen iftardan sonra sahura gozumu zor aciyom kiz saklan seni gormesinler boylece uygulamadan yirtarsin.ah ah bu uygulamalar musait zamanda olsa olmazmi ramazanda ne eziyet ediyorlar allam yaanammmm bayıldınız mı nerdesinizz yawww....ablamın doğumu bizim izin tarihini erkene çekti şekerler...biraz önce kocişle kavga dövüş pazartesiden geçerli izne ayrılmaya karar verdik... ben ablamın yanına gitcem o da anasının koynunda uyuycakmışşş tosunnnn nolcak yaaa...bekarlar evlenmeyin bekarlık vaalahide billahide sultanlıkkk..
veeeeeeeeeeeee ramazan ramazan bu gece uygulamasını çıkartan büyüklerime saygılarımlaaaa.....................................anladınız siz onu....
sahura kadar sürcekmiş bayanlara torpil yapıyolarmış biz 3 te ayrılcakmışızz erkeklerde 4,30 daaa....bu zihniyet nasıldır cözemedik saatlerdir yorumluyoruzda...yok işim içinden çıkamadıkkk...
ihtiyac gidermeye geldim ösledim sizi bi bakıyım dedimm...ama ekip çıkıo ve beni burda bırakmak üzerelerrr....kaçıyorum canlarım öpüldünüz...
2 ziyaretciiiiiii
hoşgeldinizzz....üyeyseniz acıktan gelin bizde baştacıdır misafirr ayrıca isteyen istediği topiğe girer çıkarrr....tekrar hoşgeldinizzz sefalar getirdiniz....seviyoruz sizideee....
oh oh afiyet bal seker olsun ama yag olmasin.canim benim oglumun adida yusuf adasmislarselam kızlar,iftarlar yapıldı ben bugün tarhana çorbası,haşlanış tavuk ve salata yedim az öncede eşimle dondurma yemeğe gittik tabi yusufumuzla 1 top vanilyalı dondurma yedim .....
bencede cok fazla ben hayyatimda hic calismadim bir iste ama isterdimm calismayi .sizler boyle deyincede benim gozum korkmuyor degil ha:18:kıyamam sana ben evli olunca birde çalışınca hayat gerçekten çok zor allah yardımcın olsun bekarlık gerçekten sultanlık sorumluluk evliyken ki gibi olmuyor çünkü işleri yapan anne oluyor, ramazan olması münasebetiyle bu kadar uzun mesai mi olur çok zor ayşe'cim
a.s hemserim biz iyiyiz sukur seninde iyi olmani herseyin yoluna girmesini diliyoruz hayatindaslm kızlar nasılsınız......
herdaim iyi ol guzel hemserim benimiyi olmaya çalışıyorum.................
su mubarek gunlerde Allah hepimizin gonlune gore versin canim uzme tatli canini
gunaydin millet dukkani ben actim ama henuz yoksunuz
hulyacim nerelerdesin
nevim sende fazla girmemissin canim hayir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?