Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar,iftarlar yapıldı ben bugün tarhana çorbası,haşlanış tavuk ve salata yedim az öncede eşimle dondurma yemeğe gittik tabi yusufumuzla 1 top vanilyalı dondurma yedim .....

kıyamam sana ben evli olunca birde çalışınca hayat gerçekten çok zor allah yardımcın olsun bekarlık gerçekten sultanlık sorumluluk evliyken ki gibi olmuyor çünkü işleri yapan anne oluyor, ramazan olması münasebetiyle bu kadar uzun mesai mi olur çok zor ayşe'cim

gunaydin millet dukkani ben actim ama henuz yoksunuz
hulyacim nerelerdesin
nevim sende fazla girmemissin canim hayir mi

evet canim ya kizim gec uyuyor 1 e dogru
bende sahur yapiyorum bu saatlerde
saatte 2 buarada
1-2 saat icindede esimi sahura kaldirip yatiyorum

bizde dün misafirlikteydik.ordan çıkıp annemleri almaya gittik eve geldik derken 12-1 oldu.sahur felan yaptık derken çok geç uyudum şimdi çok kötüyüm yaaaaaölüyorum uykusuzluktann.ecrin nisada evden çıkarken uyuyordu halen oda haliyle geç yattı.senin misafirler duruyormu halen.

selam kızlar ben geldimm meyveniz geldiiii renk getirdiii

ohh ohhh :87::87::87:

4. takımda kimseler yok bende size geldimmmm

Son düzenleme:
yok hulyacim misafirlerim 2 gun ayri ayri geldiler sabahtan aksama kadar
yatili degildi yani :))

kizinin bakicisi disaridan mi yoksa aileden birimi

afiyet olsun balim ben yine herzamanki gibi iftardan sonra uyakaldim.bari simdi yazayim iftar ve sahur menumu.
iftar menum
bir kepce terbiyeli sehriye corbasi
iki kucuk tonbalikli ispanakli pizza
600ml.limon damlatilmis su
300 ml az yagli ayran
3 tane hurma
1 tane erik
sahur menume gelince
30gr musli ile 100 ml süt
1 haslanmis yumurta
1 domates
yarim salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
1200 ml limon damlatilmis su
4 cesit recelden birer caykasigi
bir cay kasigi beyaz peynir
1 cay kasigi surme peynir ve
1 tanede zeytin yedim
yardima geleyimmi canim ele ayaga iyi dolasirim .1 saatlik isini 5 saate cikarabilirim

selam ansa
ya ne tatlidir simdi eller ayaklar kucucuk
bayiliyorum yeni dogmus bebeklere
evet ya mukemmel kokulari var nedense buyudukce o kokulari kayboluyor .eltim benim oglum yeni dogdugunda kucagina alip yuzunu yuzune suruyor parfum kokusundan daha guzel diye bisariliyor bisariliyor ki kokusu ustume sinsin diye gul gul oldurdu bizi
afiyet bal seker olsun .olur tabi neden olmasin
ne kadar zamanda verdin.sakincasi yoksa :26:.
selam canim
az yedigin surece olur bence
ben bayilirim dondurmaya
ben dondurmanin herturlusunu yerim hele birde magnum klasik olursa hic affetmem

bende tatli cok sevmem ama bazen canim oyle bir istiyorki .butun tatlilara kasik daldiriyom .bu sahurdaki menum gibi

evet ben bayiliyorum resmen iftardan sonra sahura gozumu zor aciyom kiz saklan seni gormesinler boylece uygulamadan yirtarsin.ah ah bu uygulamalar musait zamanda olsa olmazmi ramazanda ne eziyet ediyorlar allam ya
2 ziyaretciiiiiii
hoşgeldinizzz....üyeyseniz acıktan gelin bizde baştacıdır misafirr ayrıca isteyen istediği topiğe girer çıkarrr....tekrar hoşgeldinizzz sefalar getirdiniz....seviyoruz sizideee....
kiz oyle bir seviyom dedin ki kovmaktan beter oldular
selam kızlar,iftarlar yapıldı ben bugün tarhana çorbası,haşlanış tavuk ve salata yedim az öncede eşimle dondurma yemeğe gittik tabi yusufumuzla 1 top vanilyalı dondurma yedim .....
oh oh afiyet bal seker olsun ama yag olmasin.canim benim oglumun adida yusuf adasmislar
bencede cok fazla ben hayyatimda hic calismadim bir iste ama isterdimm calismayi .sizler boyle deyincede benim gozum korkmuyor degil ha:18:
slm kızlar nasılsınız......
a.s hemserim biz iyiyiz sukur seninde iyi olmani herseyin yoluna girmesini diliyoruz hayatinda
iyi olmaya çalışıyorum.................
herdaim iyi ol guzel hemserim benim
su mubarek gunlerde Allah hepimizin gonlune gore versin canim uzme tatli canini

amin amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…