Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7.TAKIM ** 218. ETAP** Etap 1. Sİ
İşte sonuç,3 haftada 2 kez 1.lik kupası,helal olsun azimli,zeki,kararlı ve asil takım arkadaşlarım.Cevap ağızdan çıkan ve nerden çıktığı belli olmayan sözle verilmezmiş,özle özgüvenle azimle verilirmiş.İdrak gizli gizli başkasını izlemek değil,objektif olarak kendini izlemekmiş.Allah herkese idrak nasip eylesin.Kendini bilene en güzel cevap icraaattır.Bu saygınız ve haksız karalamalara müdahil olmayışınız,bilmeden kimsenin canını acıtmayışınız,hasetçiyi sessiz kalarak cezalandırışınız için ayrıca yüreğinizden öpüyorum asaletini edebinden alan arkadaşlarım,anlayana bu cevapta çok cevap gizlidir.SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM 7. TAKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Eki Görüntüle 235487 Eki Görüntüle 235487 Eki Görüntüle 235489 Eki Görüntüle 235489

eğer ben listede olsaydım alamıyodunuz 1.liği...

Evet canlarım,bireysel derecelerde de ilk 3'ün ilk 2'si takımımızdan.Hülya'm seni yürekten kutluyorum.Ben de çok mutluyum çünkü şok bir diyetle değil,sağlıklı bir diyet ve sporla attım 2.7 kg'ı.Azmi hırs,rehaveti ise istikrar sananlara inat,beraberce yaşanacak nice güzel günlere takımım,iyi ki varsınız

Son düzenleme:
canımsın yaaa çok teşekkür ederim...
bu hafta son artık uzun süre uğrayamayacağım sanırım...
tebrik ederim bu arada 1. liğinizi...
başarılar canım...
Takım arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim canım tebriğin için.Seni her zaman aramızda görmek isteriz,çok özletme kendini olur mu

Son düzenleme:

hülyacım ve nevimmm canım tebrikklerrrrr ediyoruuuummmm canlarımmmm....

ganfed hayırdır oructan mı yoksa başka bi sorun mu var neden öle oldun kiiiii çabukk iyileşşşşşş.....

şapppppiiii şapppppppiiiii elllerrrr havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

misafirim geliyoooooo kızartmalarrrr pisioooooo yemiycemmm hiçbiriniiiii tralllalallllaaaaa trallalalalalaaaaaaaaaa....yeni bestemmmm

haydiiiii coşalımm dağıtalım topiğiiiiiiiii

oy oooyyyy masallah takimima
herkezi tebrik ediyorum

ayrica nev ve hulya canlarim derecenizde hayirli olsun

TEBRiKLER

innşşşaaallllaaaah canımın içi mezun olmayı istiyorum ama sizden ayrılmayı asla....

sanırım nevim 1.sin bunu sonuna kadar hakkettin asil arkadaşım seni kocamaaaaaaan tebrik ediyorum ......

ansaaa misafirlerine afiyet olsun
ne kadar kararlisin arkadasim yeme yeme zaten cissss onlar

ganfedim sanada gecmis olsun
oructandir aksama bomba gibi olursun

rosebery sagolasin canim Allahim sanada acil sifalar versin
annem 20 yasindan beri astim hastasi
yillar once cok krizleri olurdu korkuturdu bizi
ama simdi duzenli ilac kullaniyor kendine dikkat etmeye calisiyor
yas elliyi gecti ama suanda cok iyi Masallah

dogacim sende hosgeldin canim

inşallah canım yaa oooo çok güzel merakla bekliyorum seni

safişşş kolay gelsin canımmm

sağol canıo yeni eve geldim ölüyoruuum...........

7. takım kaptanını acilen paylaşıma bekliyorum arkadaşlar...
geçen haftaki sunduğunuz öneriyi netleştirelim...

ben ilk yazdığında oylamıştım zaten canım....

bravooo..hülya süpğersiiin...gidişin suskun olmuştuı ama dönüşün muhteşem olduuuuuuuuuuuuu.............

Hülyam Saferanımız evin işlerini yapmaya gitti yeni tuttuğu.Emaneti paylaşım topiğine ekleyim de aklım burda kalmasın.Listeyi ekleyim kaçıcam balım

sağolasın canım emanet emin ellerde belliiiiii...çok geç geldim ya....

işte buuuuuuuu kimse gitmesin takımdaaaaaaaaaan..........:84::84::84:

ben cikip dinleneyim aksama toparlanirsam kutlamaya katilirim insallah

ben de çok kötüyüm ya..11 den beri dışardayım....

bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..............

7. takım çok yaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................

hülyacım ve nevimmm canım tebrikklerrrrr ediyoruuuummmm canlarımmmm....
Sağolasın Ayşemmm,canım arkadaşım

Ayşemmmm,sabah yazmışsın ya hey maşallah aç mı gezdiniz mübarekler diye gülmekten gözlerimden yaş geldi Çok seviyorum seni
oy oooyyyy masallah takimima
herkezi tebrik ediyorum

ayrica nev ve hulya canlarim derecenizde hayirli olsun

TEBRiKLER
Teşekkür ederim Rana'cım,takım olarak hepimizin vermesi apayrı bir mutluluk,sizler harikasınızzzzz
selam kızlar birinciyiz değil mi gönüllerimin birincisi 7.takım üyeleri bravo size canı gönülden kutlarım hepinizi......
Canımsın Eeeee,hoşgeldin tekrar o zaman,bu da hoşgeldin armağanın

innşşşaaallllaaaah canımın içi mezun olmayı istiyorum ama sizden ayrılmayı asla....

sanırım nevim 1.sin bunu sonuna kadar hakkettin asil arkadaşım seni kocamaaaaaaan tebrik ediyorum ......
Canımsın,Allah biliyor ya azmimin kaynağı sizlersiniz,hep dualarımdasınız canlarım

sağol canıo yeni eve geldim ölüyoruuum...........
bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..............

7. takım çok yaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................
Saferan'ımmmmm,coşalımmmmmmmmm

Nev cim tebrik ederim canım.. Aşağı yukarı bende senin gibi besleniyorum ama limonlu su ve müsli kullanmıyordum.Birde iftarda ekmekde yiyordum ben.Bu hafta bunu uygulayacgım.Yarın ilk işim müsli almak olacak :)) Peki bu gramajı nasıl ayarladın?1 kaşık 30 gr. falan mı?

oructan canim oructan bugun nedense cok aciktimm bide halsiz dustum .merak etmeyin simdi daha iyiyim yarina super olacagim insallah

ben geldimmmmm :) kızı babasına verdim uyutuyor.sizlere bir bakıyım dedim.baya ünlenmişim bu haftaaa :) inş böle devam eder yaaaa çok mutluyum bende valla.hem takımım adın ahemde kendi adıma.

Canım afedersin mesajını yeni gördüm,cevabı paylaşım topiğine yazdım.30 gr yaklaşık olarak 2 silme yemek kaşığı canım,dolu dolu olmayacak.İnşallah güzel sonuçlar alırsın
oructan canim oructan bugun nedense cok aciktimm bide halsiz dustum .merak etmeyin simdi daha iyiyim yarina super olacagim insallah
Önümüzdeki hafta daha da süper olacak,ramazan motivasyonumuzu çok güzel tutturduk takımca,harikayızzzzzzzzz
ben geldimmmmm :) kızı babasına verdim uyutuyor.sizlere bir bakıyım dedim.baya ünlenmişim bu haftaaa :) inş böle devam eder yaaaa çok mutluyum bende valla.hem takımım adın ahemde kendi adıma.
Biz de çok mutluyuz Hülyam,ama bireyselden çok takımca hepimizin istisnasız kilo vermiş olması ayrı bi coşturdu beni.Hepinizi kutluyorum canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…