Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar hepinizi tebrik ederim,darisi diger haftalara ins
Kardeş takımımın güzel kaptanı,çok teşekkür ederiz.Hem listelerdeki,hem manevi desteğin için.Daha daha güzel günler diğer takımlarımıza da nasip olur inşallah.Hedefi istikrarı kalbi aydınlığı birarada olan takımlarımıza

misafirler gitttiii yazık bekar çocuklar kıtlıktan çıkmış gibi tediler evimi şenlendirdiler çok mutlu oldummmmm...
sonra havai fişek seslerini duydummmmmmmmm kutlamaya geldimmm kutlamayaaaaaaaaa........

iki birincilik 2 derece bu nasıl bir takımdır yarabbimmmmmmmm...allahım kem gözlerden koru sen takımımızıııııı

kizlar hepinizi cani gonulden kutluyorum ozelliklede nev seni ve hulyacim seni harikasiniz
Hülyamızın atar yapacağını takımca hissetmiştik,maşallah Ona Nevinize gelince,sizler olmasanız gram kilo veremez.Ölsem hayatıma kattığınız güzelliği unutamam,Allah kalplerinizin muradını versin,evlatlarınızdan güldürsün güzel takımımın özel insanları.Hiçbir platformda bu kadar özel kadını birarada görmedim,göremem.Çok şanslıyım bu takımda olduğum için,sizleri seviyorummmmm

Aminnnnn,Rabbim bizim için ne diliyorlarsa bin katını nasip eylesin.İyi dileyenleri lütfu ile onurlandırsın inşallah.Kötü dileyenleri Rabbim bilir ne yapacağını

pabyacım değiştir şu tickerini 70 il sınırına geldinnnnnnnnnnnnn
HOŞGELDİNNNNN SEFALAR GETİRDİNNNN
Tickerini yaptım Pabyamın ama çizelgeye eklenmiyor dedi,bi daha deniycem.Pabyam alıntı ile cevapla diyip kopyalayacaksın balım,başı http sonu png

Gel hayatımmm 60 lara beraber gidelimmm...
Ben de geliyorum.Kızlar bu ara içsel bi teknik uyguluyorum,bi çeşit yoğunlaşma,hergün tartı başka bi basamağa geçiyooooo,hepinize yapıcam Uzuvlarımla periyodik toplantılar yapıyorum Ganfeddddimmmm Sizinkilerle de konuşucammmm

Son düzenleme:

benimkilerede seminer ver elin deymişken çok yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…