Haftaya kaçları görüyoruz Hülyaaaaaaaaamdedimya hem kendi adıma hemde takımım adına çok mutluum diye çok uykum geldi nevim hadi ben kçarr iyi sohbetler size
Pabyammmm,sağol ciğerim,ben de seni tebrik ederim bitanem7. takım harikayız bu hafta,nev ve hülya ikinizide tebrik ederim.
Kardeş takımımın güzel kaptanı,çok teşekkür ederiz.Hem listelerdeki,hem manevi desteğin için.Daha daha güzel günler diğer takımlarımıza da nasip olur inşallah.Hedefi istikrarı kalbi aydınlığı birarada olan takımlarımızakizlar hepinizi tebrik ederim,darisi diger haftalara ins
kizlar hepinizi tebrik ederim,darisi diger haftalara ins
inşallah bunun için bu hafta daha gayret edeceğiz.
Hülyamızın atar yapacağını takımca hissetmiştik,maşallah Onakizlar hepinizi cani gonulden kutluyorum ozelliklede nev seni ve hulyacim seni harikasiniz
kizlar hepinizi tebrik ederim,darisi diger haftalara ins
Aminnnnn,Rabbim bizim için ne diliyorlarsa bin katını nasip eylesin.İyi dileyenleri lütfu ile onurlandırsın inşallah.Kötü dileyenleri Rabbim bilir ne yapacağınımisafirler gitttiii yazık bekar çocuklar kıtlıktan çıkmış gibi tediler evimi şenlendirdiler çok mutlu oldummmmm...
sonra havai fişek seslerini duydummmmmmmmm kutlamaya geldimmm kutlamayaaaaaaaaa........
iki birincilik 2 derece bu nasıl bir takımdır yarabbimmmmmmmm...allahım kem gözlerden koru sen takımımızıııııı
Tickerini yaptım Pabyamın ama çizelgeye eklenmiyor dedi,bi daha deniycem.Pabyam alıntı ile cevapla diyip kopyalayacaksın balım,başı http sonu pngpabyacım değiştir şu tickerini 70 il sınırına geldinnnnnnnnnnnnn
HOŞGELDİNNNNN SEFALAR GETİRDİNNNN
Ben de geliyorum.Kızlar bu ara içsel bi teknik uyguluyorum,bi çeşit yoğunlaşma,hergün tartı başka bi basamağa geçiyooooo,hepinize yapıcamGel hayatımmm 60 lara beraber gidelimmm...
Sen her zaman mükemmelsin gönlümün çıtırısevgiuli takim arkadaslarim ben simdi gidiyorum ama yarin mukemmel olarak aranizdayim:
Ben de geliyorum.Kızlar bu ara içsel bi teknik uyguluyorum,bi çeşit yoğunlaşma,hergün tartı başka bi basamağa geçiyooooo,hepinize yapıcamUzuvlarımla periyodik toplantılar yapıyorum Ganfeddddimmmm Sizinkilerle de konuşucammmm
benimkilerede seminer ver elin deymişkençok yaramazlar
Bu gece onlarla kalben konuşucam,siz uyumadan tembihleyin iyi dinlesinler Naziyi,ben Onları bi disipline alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?