İyi geceler ablacımal canım all ben yatmaya gidiyorum iyi gecelerrrrr
Bitanem ben seni özlerim amaaaaaaaaaabi birincilik kutlaması daha burda sona ermiştirrrrr....yakında gelenekselleştiricez bu kutlamalrı
kızlar pazartesi gününde izne ayrılıyorum 1 ay kadar yokum eylülün 15-20 si arası ancak dönerim izin bitim rapor alıcam çünkü iznim yetmiyo ne yazıkkı ama haftaya cumaya kadar elimden geldiğince katılım yapmaya çalışıp cumadan gecerli izinli sayılmak istiyorumm olabiliiii mii aceppbi kişi bi kişidir takım için o yüzden annemlerde internet fırsatım oldukça fazla ama kayınannemlerde sınırlı neyazııkkiii....
Gerçekten inanıp sevseydin beni,böyle sabahları bekler miydim hiç.Çoktan yanımda olurdun çoktan.Gece 3-5 nöbetlerine dikmezdin benikız nev git yat bacımm gece kuşu oldun iyce bakalım nasıl alışıcan okul açılıncaa
bi birincilik kutlaması daha burda sona ermiştirrrrr....yakında gelenekselleştiricez bu kutlamalrı
kızlar pazartesi gününde izne ayrılıyorum 1 ay kadar yokum eylülün 15-20 si arası ancak dönerim izin bitim rapor alıcam çünkü iznim yetmiyo ne yazıkkı ama haftaya cumaya kadar elimden geldiğince katılım yapmaya çalışıp cumadan gecerli izinli sayılmak istiyorumm olabiliiii mii aceppbi kişi bi kişidir takım için o yüzden annemlerde internet fırsatım oldukça fazla ama kayınannemlerde sınırlı neyazııkkiii....
[ı]ikimzde izne ayrılcaz desene canım..ben de ihtimal pazar ayrılcam aranızdan......neti şimdiden bağlatmaya çalışıyorum inş. Olur çok uzamaz..benim ki fiber di gitcemiz yerde yok ama..sınırsızdı ne güzel diğer firmalar bayya farklı fiyat ya...sınırlı alsam yetermi ki bilmiyorum...önümüzd ki cumaa kilo bildiremezsem izili saymaya başlarsınız beniii...gülüm gelene kadar da takım en çok burda olan nevime..sonraada hepinize emanet..takımımıza sahip çıkın kızlar ..çok duygulandım yaa....gözüm arkada kalmıcak inş..sayenizde...hepiizi allaha emanet ediyorum......
2 gün daha takılırım..yarı sabahta perde bakmaya gidiyorum .....beni dualarınızdan eksik etmeyin..allah o kadar gönlüme göre verdiki son zamanlarda kızlarımda çok mutlu.....allahım sen büyüksün.........[/ı]
az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi rabbım yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... Lütfen ! Dua edelim lutfen duyarli olalim lutfen yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. Ama bu benim insanllik gorevim...
Turkcell, vodafone ve avea tüm hatlardan
aclık yazıp 5777`ye sms göndererek, 5 tl bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
sms yoluyla: Tüm operatörlerden 2868e boş mesaj atarak 5 tllik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. ınsallah ... Tesekkurler
Takımım adına çok teşekkür ederim,çok incesin,hoşgeldinselam herkese.....
derecenizi kutluyorum.....
1. nize 1 soru sorcaktım....
müslisinin karbonhidrat oranı yüzde kaç?.....
yuzde 8 olanlar var(kı lezzeti yok)......
yuzde 30 olanlar var(çok lezzetli)....
genelı yuzde 30 ve leziz .....
Canımsın ya,Rabbim sana en büyük mutlulukları nasip etsin Saferan'ım,neden öyle veda eder gibi konuştun amaaaaaikimzde izne ayrılcaz desene canım..ben de ihtimal pazar ayrılcam aranızdan......neti şimdiden bağlatmaya çalışıyorum inş. olur çok uzamaz..benim ki fiber di gitcemiz yerde yok ama..sınırsızdı ne güzel diğer firmalar bayya farklı fiyat ya...sınırlı alsam yetermi ki bilmiyorum...önümüzd ki cumaa kilo bildiremezsem izili saymaya başlarsınız beniii...gülüm gelene kadar da takım en çok burda olan nevime..sonraada hepinize emanet..takımımıza sahip çıkın kızlar ..çok duygulandım yaa....gözüm arkada kalmıcak inş..sayenizde...hepiizi allaha emanet ediyorum......
2 gün daha takılırım..yarı sabahta perde bakmaya gidiyorum .....beni dualarınızdan eksik etmeyin..allah o kadar gönlüme göre verdiki son zamanlarda kızlarımda çok mutlu.....allahım sen büyüksün.........
Amin,merhametli Rabbim yardımcıları olsun.Bu yalnızca Onların değil,tüm insanlığın imtihanıdırrabbim yardımcıları olsun,evet onları görünce insanlığımdan utandım.
Canımmmm,çok teşekkür ederiz.Biz seni hala takımımızda gibi görüyoruz,zaten kardeş takımıza geçmeseydin kıyametleri koparırdıkben geldim ben geldimmmm kutlamaya tebriğe geldimmm hareket getirdimm
basta 7. takımı gönül takımımı kutluyorumhepiniz cok büyük bi basarı sağladınız sekerler.
nev ve hülyayı ayrıca tebrik ediyorum
özleyin beni :79::79::79::79:
Takımım adına çok teşekkür ederim,çok incesin,hoşgeldinSude'cim ben Dr.Q.....'in ballı müslisini kullanıyorum.Dediğin gibi gayet leziz,karbonhirat oranı %26.Bilgi çubuğunda 40 gr müsli'nin 208 cal olduğu yazıyor,ama ben genelde 30 gr tüketip light sütü biraz fazla tüketmeyi tercih ediyorum yani ortalama 150-160,sütle birlikte 200 kalori alıyorum.Yanında tükettiğim besinlerle birlikte bir öğün ortalama ve en fazla 350 kaloriye denk geliyor,yani iftar ve sahur olarak düşününce 700 kalori ile günü kapatıyorum,meyve yersem maximum 800 ile.Karbonhidrat oranı %8 olanı muzla tüketmek de mantıklı olabilir diye düşünüyorum Sude'cim,umarım yardımcı olabilmişimdir
ikimzde izne ayrılcaz desene canım..ben de ihtimal pazar ayrılcam aranızdan......neti şimdiden bağlatmaya çalışıyorum inş. olur çok uzamaz..benim ki fiber di gitcemiz yerde yok ama..sınırsızdı ne güzel diğer firmalar bayya farklı fiyat ya...sınırlı alsam yetermi ki bilmiyorum...önümüzd ki cumaa kilo bildiremezsem izili saymaya başlarsınız beniii...gülüm gelene kadar da takım en çok burda olan nevime..sonraada hepinize emanet..takımımıza sahip çıkın kızlar ..çok duygulandım yaa....gözüm arkada kalmıcak inş..sayenizde...hepiizi allaha emanet ediyorum......
2 gün daha takılırım..yarı sabahta perde bakmaya gidiyorum .....beni dualarınızdan eksik etmeyin..allah o kadar gönlüme göre verdiki son zamanlarda kızlarımda çok mutlu.....allahım sen büyüksün.........
Ya kzılar nev yok size sorayım,nev gelince sende cevaplarsın :))
Ben bu müsli yi bulamadım. Spacial K var, o olurmu? aynı işi görüyormu acaba?
canimm her turlusu olur fark etmez nevciim o markayi begendigi icin kullaniyor.mesela ben baskasini kullaniyom herkesin tercihine kalmis bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?