Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi birincilik kutlaması daha burda sona ermiştirrrrr....yakında gelenekselleştiricez bu kutlamalrı
kızlar pazartesi gününde izne ayrılıyorum 1 ay kadar yokum eylülün 15-20 si arası ancak dönerim izin bitim rapor alıcam çünkü iznim yetmiyo ne yazıkkı ama haftaya cumaya kadar elimden geldiğince katılım yapmaya çalışıp cumadan gecerli izinli sayılmak istiyorumm olabiliiii mii aceppbi kişi bi kişidir takım için o yüzden annemlerde internet fırsatım oldukça fazla ama kayınannemlerde sınırlı neyazııkkiii....

Bitanem ben seni özlerim amaaaaaaaaaa Elinden geldiğince gir tamam mıııııııı Dur da izne çıkmadan tickerini güncelleyim Buyur balım.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wFZMGaG/weight.png
kız nev git yat bacımm gece kuşu oldun iyce bakalım nasıl alışıcan okul açılıncaa
Gerçekten inanıp sevseydin beni,böyle sabahları bekler miydim hiç.Çoktan yanımda olurdun çoktan.Gece 3-5 nöbetlerine dikmezdin beni Kulakların çınlasın Kayahan,pek severim

Son düzenleme:

ikimzde izne ayrılcaz desene canım..ben de ihtimal pazar ayrılcam aranızdan......neti şimdiden bağlatmaya çalışıyorum inş. olur çok uzamaz..benim ki fiber di gitcemiz yerde yok ama..sınırsızdı ne güzel diğer firmalar bayya farklı fiyat ya...sınırlı alsam yetermi ki bilmiyorum...önümüzd ki cumaa kilo bildiremezsem izili saymaya başlarsınız beniii...gülüm gelene kadar da takım en çok burda olan nevime..sonraada hepinize emanet..takımımıza sahip çıkın kızlar ..çok duygulandım yaa....gözüm arkada kalmıcak inş..sayenizde...hepiizi allaha emanet ediyorum......

2 gün daha takılırım..yarı sabahta perde bakmaya gidiyorum .....beni dualarınızdan eksik etmeyin..allah o kadar gönlüme göre verdiki son zamanlarda kızlarımda çok mutlu.....allahım sen büyüksün.........

Son düzenleme:

allah senin ve evlatlarının mutluluğunu hiç bozmasın,hep yüzünü güldürsün.(amin)

rabbim yardımcıları olsun,evet onları görünce insanlığımdan utandım.

ben geldim ben geldimmmm kutlamaya tebriğe geldimmm hareket getirdimm

basta 7. takımı gönül takımımı kutluyorum hepiniz cok büyük bi basarı sağladınız sekerler.

nev ve hülyayı ayrıca tebrik ediyorum

özleyin beni :79::79::79::79:

selam herkese.....

derecenizi kutluyorum.....

1. nize 1 soru sorcaktım....

müslisinin karbonhidrat oranı yüzde kaç?.....

yuzde 8 olanlar var(kı lezzeti yok)......

yuzde 30 olanlar var(çok lezzetli)....

genelı yuzde 30 ve leziz .....

Takımım adına çok teşekkür ederim,çok incesin,hoşgeldin Sude'cim ben Dr.Q.....'in ballı müslisini kullanıyorum.Dediğin gibi gayet leziz,karbonhirat oranı %26.Bilgi çubuğunda 40 gr müsli'nin 208 cal olduğu yazıyor,ama ben genelde 30 gr tüketip light sütü biraz fazla tüketmeyi tercih ediyorum yani ortalama 150-160,sütle birlikte 200 kalori alıyorum.Yanında tükettiğim besinlerle birlikte bir öğün ortalama ve en fazla 350 kaloriye denk geliyor,yani iftar ve sahur olarak düşününce 700 kalori ile günü kapatıyorum,meyve yersem maximum 800 ile.Karbonhidrat oranı %8 olanı muzla tüketmek de mantıklı olabilir diye düşünüyorum Sude'cim,umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Canımsın ya,Rabbim sana en büyük mutlulukları nasip etsin Saferan'ım,neden öyle veda eder gibi konuştun amaaaaa Emanetin başım gözüm üstüne ciğerim,sağlıkla gidin çarçabucak dönün inşallah.Eylülde yine fırtınalar kopacak

rabbim yardımcıları olsun,evet onları görünce insanlığımdan utandım.
Amin,merhametli Rabbim yardımcıları olsun.Bu yalnızca Onların değil,tüm insanlığın imtihanıdır

Canımmmm,çok teşekkür ederiz.Biz seni hala takımımızda gibi görüyoruz,zaten kardeş takımıza geçmeseydin kıyametleri koparırdık Şaka bir yana,her zaman gel Meyve'cim,güzel dileklerin için teşekkür ederiz canım

anladım canım....bı ara arkadaşlar doga markanın keten tohumlu muslısıyle çok kılo vermişlerdi de....akşam yemegı yerıne tuketıyolardı ramazandan çok önce....onun karbonh. yuzde 8 ama tadı hoş degıl ...o yuzden sordum du....

bırde senı dukan topıgınde göruyodum....bende dukan yapıyorumda sen devam edıyomusun nasıl ....yarı dukan mı yapıyosun...bıraktın mı?

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim
insallah net olayini biran once halledip kisa zamanda gelirsin aramiza tekrar

ansaa sanada iyi tatiller diliyorum simdiden canimcim

Ya kzılar nev yok size sorayım,nev gelince sende cevaplarsın :))

Ben bu müsli yi bulamadım. Spacial K var, o olurmu? aynı işi görüyormu acaba?

Ya kzılar nev yok size sorayım,nev gelince sende cevaplarsın :))

Ben bu müsli yi bulamadım. Spacial K var, o olurmu? aynı işi görüyormu acaba?

canimm her turlusu olur fark etmez nevciim o markayi begendigi icin kullaniyor.mesela ben baskasini kullaniyom herkesin tercihine kalmis bisey

kizlar ben geldim ve bugun yine harikayim dunku yorgunlugum halsizligim kaybolup gitti .bende kosa kosa sizinle sohbete geldim .

dun iftarda sarimsak yogurtlu bir tabak cubuk makarna yedim .900 mili limonlu su ictim .yarimda cigborek yedim.meyve olarak birkactane uzum yedim.
sahura gelincedurun bi hatirlayim neler yedim.
1 domates
yarim salatalik
30gr musli ile 100 mili 1,5 yagli süt
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tatli kasigi kadar az yagli sürme peynir
bir lokma cokelek.2 tane zeytin .
ay azdaha unutacaktim aksam iftarda 4 tanede hurma yedim cok lezzetliydi mubarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…