canım benim bende seni tebrik ediyorumSen sağol kaptanım
Ve tabi ki sevgili Kasırgalarım esip savuran canlarım benim hepinizi tek tek tebrik ediyoruminşallah her hafta galibiyete devam biz alıştık kolay kolay bırakmayız bırakmayacağız
@suspushanimcim @ErSeSi @masumm @deynepnaz @Candysugarada81 @CocoChanelmademoiselle nar_cicegim saydin78
Bireysel spor dereceleri alan @Candysugar Türkanım bak bu hafta da 2.lik gelmiş bence haftaya 1.cilik
@CocoChanelmademoiselle Cocom yine derecedesin tebrikler kuzum
@deynepnaz Deynebim o güzel sporlarla ne olacaktı tabi ki derece gelecekti tebrikler
yeni menüne ne zaman başlıyorsun eflal?27 ekim saçma menüsü
Öğlen : Domates, salatalık, peynir, hindi jambon, patates salatası
Akşam : Kuru fasulye, dal ve biber turşusu
Evet diyete uymadı, yemesem bütün bir hafta aklımda olacaktı.
Spor: Leslie 3 mil , 30 dakika tempolu yürüyüş
aus aeben çok fena çıktı valla tırsıyorum ondanAngaralılar resmen şoooov
Bakalım haftaya Malatya nasıl bir atağa kalkacak
Yarın tabi kiyeni menüne ne zaman başlıyorsun eflal?
aus aeben çok fena çıktı valla tırsıyorum ondan
Benimki daha kucuk ama bende cikartirim sagol cnmEki Görüntüle 2060564
Hanımlar piapolya diye bir site var ordan böyle kartları indirip çıktı alıyorsunuz. Çok güzel bedava oyunlar. Tavsiye ederim. Ben kartona çıkarttırdım.
kuzucum ben katilamiyorum artik tedavi baslayinca istemeden hormonlardan şişeceğimŞimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ankaralılardan @aeben yok bu hafta.. ama yarış devam ediyor..saydin78 ın tedavisi var ama takımda yer alacak mısın balım? engel bir durum var mı? onu de bana hele? Bizde başka ankaralı var mıydı takviye yapalım ya da olmasa da olur.. ortalama var zaten
Ankaralılaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr----------------Malatyalılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarışa bu hafta da devammmmmmmmmmmmmm
Eltileeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr--------------------Görümcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
siz de aynen devam 2 ye ulaşan olunca yarış biter. sonra gelin-kv ler yapıcaz
Ay cnm bende ayniyim daha yeni oturdum valla birazdan yine mutfaga gircem gece olu gibi oluyorum bide oglum uyumuyo gece iyice yoruluyorumBu arada arada misafir gelmesi de cabasi.
Dun ogle yemegine vardi misafir bugun aksam caya var.
Nerelere gidem ben.
hayirlisi kuzucumAngaralılar resmen şoooov
Bakalım haftaya Malatya nasıl bir atağa kalkacak
tamamdır saydınımkuzucum ben katilamiyorum artik tedavi baslayinca istemeden hormonlardan şişeceğim
Ankaralı canlarima zarar vermek istememmüsadenizle ben ayrılayım
olamaz mı? olabilirKendime güldüm ama haftada bir kilo versem ocak başı 58 kilo olurum ya ben
Kendime güldüm ama haftada bir kilo versem ocak başı 58 kilo olurum ya ben
Ya mükemmel olur, ilk oğluma hamile kaldığım kilo 58olamaz mı? olabilir
Ben kendime hep uçuk rakamlar koydum bazen çok uçtum bazen tutturdum hedef ne kadar büyük olursa cabada o kadar büyüyor benceKendime güldüm ama haftada bir kilo versem ocak başı 58 kilo olurum ya ben
Yani ara vermeseydim 55 olurdum59.9 garanti ....
58.0 %55
55
Herkesi tebrik ederim kizlar, kendim haric***7.TAKIM 541. ETAP***
Ahu060812 (68///%) kilosu sabit.
Efser (69.5/69.6/+0.1/-%0.14)
igdedali (56.4/55.3/1.1/%1.95) Mezun olmak istiyor.
suspushanimcim (61.4/60.8/0.6/%0.98)
Bonus (97.9/97.5/0.4/%0.41)
Portakal Sulu Ordek (53.7/53.0/0.7/%1.30)
nar_cicegim (65.8/65.3/0.5/%0.76)
Whiteblacklife (53.2/52.2/1/%1.88) White1989 isimli üye kullanıcı adı değişikliği.
Kajupi (55.5/54.7/0.8/%1.44) Mezun olmak istiyor.
eflalim (68.8/68.4/0.4/%0.58)
CocoChanelmademoiselle (60.6/58.9/1.7/%2.81)
Nevreste (68.9/68.2/0.7/%1.02)
candysugar (63.4/62.1/1.3/%2.05) yeni üye. Başlangıç Tarihi: 03.10.2017 Başlangıç Kilo:65 Hedef Kilo:55
7. Takım Ortalaması: % 1.157
İşte senin meta on numara benim li benim gibi deliBen kendime hep uçuk rakamlar koydum bazen çok uçtum bazen tutturdum hedef ne kadar büyük olursa cabada o kadar büyüyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?