10 ziyaretçi diyor şuan mesela
Hımmm anladım10 ziyaretçi diyor şuan mesela
Yedim bile :// yarim yedim 1 tane küçük ayranla.midem o kadar küçülmüş ki ekmek te yemiom ne zamandır,ağrı yapti midemdeben de seni kocaman tebrik ederim cocom emeklerine sağlık
yolumuz uzun ama aynen devam hem belki o çiğ köfteyi bile yemezsin bu mutklulukla heee
onu lahana kürü batırdı ausum
Bende kilo bildirimi yapcam
İki hafta önce 59.1
Bu hafta 58.4
Ben geldim
Geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.9
Fark: 1.4
Yüzde: 1.72
7leri gördüm en ucundan
@MiuLego Kaptanım
Geçen hafta ; 52.5
Bu hafta ; 52.3
Fark ; -200
Yüzde ; 0,38
Bir aşağı bir yukarı ne olacaksa bu halim
Dün ki menüm;
Öğle; 12:30 - Yarım kaseden az ezogelin + 1 porsiyon patates patlıcan oturtma + 3 ymk kaşığı yoğurt + 1 kase salata
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 3 ad.gün kurusu
Akşam; 50 gr döner + 2 minik turşu + 1 ince dilim ekmek
15 dakika tempolu + 60 dakika normal yürüyüş + 1 saat yaklaşık pilates
Gunaydin guzeller
Sabah sabah leslie yaptim yine ağrı tuttu bacaklarimi.sanki icinde bi acıma var.cok mu yuklendim acaba spora kaslarima birsey mi oldu diye endiseliyim dogrusu.oyle ki sabah lara kadar uyuyamiyorum bacak agrisindan.1 aydir hergün koşu bandinda tempolu yürüyüş yapiyorum.bir gün bile fire vermedim.iyisimi memlekete gidince doktora goruneyim.zira bu gidisle artik spor yapamiycak gibiyim.
Lesliemi yapip 1 saat sonra tartildim ac karnina
Eki Görüntüle 2060450
az kaldı 6 kg sonra geliyorum
Eki Görüntüle 2060452
Gecen hafta 69.700 idi
Bu hafta : 69.400
Giden :-300
Nerelere gidemmm yaaaa daha fazla olur saniyordummmm((
gecen hafta 73.1
bu hafta 71.6
giden:-1500
Geldimkineee
nehirnil111 benim sporda sıkıntı var
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63600 idim
Bu cummmnaaa evett
Bu cuma
Bu
Bu bu
Cuma sabahı
Söylüyorum evet
Soyluyirummnmmn
62 100
Şişkinlik yaptı cigkofte mercimek
Fark 1kilo 500 grqm
Geçen hafta 53.7
Bu hafta 53.0
Fark 700 gr
Yüzde 1.303
Yani çok mutluyum kaptanın verdiği hedefe ulaştım.Dümdük 53. Migrenim tutacaktı az daha bekleyemedim
Ohhh misssss missssss dümdük 53
@MiuLego mortimsaydin78 noooolur 1.300 olsun mortimin yüzdesi nooooluuurrrr Hani yine versin güzel versin ama yüzdesi bende aşağı olsun azıcık
Miu yürüyüşü yarım bırakıp geldim wc yüzünden. Çıkmadan mısır püskülü içmiştim onun da etkisi olabilir tabii. ama ödem neyin kalmadı şimcik tartıldım . Fekat benim tartı 1 kg 100 gr fazla tartıyor. 55.3 görünüyorum. Ne didin
dur düzgün yazam:
Geçen hafa: 56.4
Bu hafta: 55.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.95
Tartı değişikliği yapılmamış hali bu.
Dur la çok durgun olmuş ama ben halay çekiyorum şu an. Hanımlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elleri görebilir miyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Sabah uyanınca tartıldım şiş gözlerle 67.5 çıktı.Bu saate kadar bekledim .Burada takılı kaldı,daha da inmez herhalde Sonuç;
Geçen hafta :66.2
Bu hafta :66
Fark :0.2 gr
Ümitliydim bu hafta ,olmadı fazlası.
Aç karnımı doyurmaya gideyim ben
Ayyy kizlar muge anliyi izlemekten icim karardi
Kızlar
Gecen hafta:67.7
Bu hafta66.5
Fark :1.2
Yüzde:1.78
günaydın kızlar, mutlu cumalar dilerim.
az daha bildirim yapmayı atlıyordum işe dalıp.
geçen hafta : 76,3
bu hafta : 75,6
fark : -700 gr.
benim performansıma göre iyi bir sonuc oldu, geceleri çok aç kalıyorum ama yogurt filan yemek zorunda kalarak fena bi sonuc değil kendimce.
umarım herkes güzel kilolar vermiştir.
Günaydın kızlarrr
Kilomu bildreyim
Geçen hafta 55.5
Bu hafta 54.7
Fark 0.8
Yüzde: 1.44
Eki Görüntüle 2060513
Geçen hafta 53.2
Bu hafta 52.2
Fark:1
Yüzde:1.88
Ausencia @MiuLego
Sasirdimmm beklemiyorum
Evet hanımlar son 3 gün gezmelerdeydim ama yedimmi. Sabah incir ,zeytin öğlen yogurt ikindide gezmelerdeki en masumlardan sonrada finiş
Geçen hafta 69,4
Bu hafta 67
Fark 2,4
Yüzde 3.46
Evet çogu ödemde olsa bu benim 42 yaşıma kadar 1 haftada en fazla verdiğim kilo yani kendi REKORUMU kırmış bulunmaktayım
Başta bu yarışı bu hafta icad eden daktırıma , bu hafta asılmama neden olan saraycamada ve sizlerede teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2060521
Geçen hafta ki kilo : 68.8
Bu hafta ki kilo : 68.4
Fark: 400 gr
Yüzde : 0.58
@MiuLego üzgünüm canım hedefi tutturamadım. Bu saate kadar artı bu kadar indi.
HAFTADA 3 KİLO VERDİREN DİYET LİSTESİ
1. Gün
Kahvaltı
Öğle
- 1 dilim beyaz peynir
- 3-4 tane siyah ya da yeşil zeytin
- Salata, maydanoz, domates (İstediğiniz kadar yeşillik)
- 2 tatlı kaşığı kadar bal
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Sınırsız çay (Şekersiz olacak. İsteyenler tatlandırıcı kullanabilir)
Akşam
- Yeşil salata hazırlayın. (Domates, salatalık, marul, roka, maydanoz, yeşil soğan)
- 1 Kase yoğurt
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişirilecek istediğiniz bir sebze yemeği (patates ve bezelye olmayacak)
2. Gün
Kahvaltı
Öğle
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam
- Yeşil salata hazırlayın. (Domates, salatalık, marul, roka, maydanoz, yeşil soğan)
- 1 Kase yoğurt
- Tavuk tüketilecek. (Yarım göğüs ya da 2 but ya da derisiz 5 adet kanat)
3. Gün
Kahvaltı
Öğle
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam
- 1 Kase yoğurt
- Balık günü. 15 adet hamsi ya da istavrit (Balık yiyemeyenler tavuk tüketebilir. Ama balık tüketebilenler kesinlikle bu gün balık tüketmelidir. Üşengeçlik etmeyin)
4. Gün
Kahvaltı
- 1 dilim beyaz peynir
Öğle
Akşam
- 1 Kase yoğurt
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişirilecek istediğiniz bir sebze yemeği (patates ve bezelye olmayacak)
5. Gün
Kahvaltı
Öğle
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam
- 1 Kase yoğurt
- Kırmızı et tüketmelisiniz. (Şiş kebap, çöp şiş, köfte, biftek)
6. Gün
Kahvaltı
Öğle
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam
- 1 Kase yoğurt
@MiuLego bu liste nasıl sence
- 2 adet ister haşlama ister omlet isterseniz de rafadan yumurta.
Hosbulduk cnm
Misafir vardi kaptanim
Kilom ic acici degil cok umutluydum bu hafta kendimden sali gunu -700 gormustum hedefi tutturacagim heralde dedim ama olmadi. Wc de olmadi.
-400 de kaldim.
Gecen hafta 97,9
Bu hafta 97,5
ben hep unutuyorum ama yaa
geçen hafta:59,7
bu hafta:59,3
yüzde: 0,67
hedefe ulaşamadım ama ekside olmak mutlu etti,58 leri ucundan görsem dahada gaza gelicem
Eki Görüntüle 2060564
Hanımlar piapolya diye bir site var ordan böyle kartları indirip çıktı alıyorsunuz. Çok güzel bedava oyunlar. Tavsiye ederim. Ben kartona çıkarttırdım.
Nysem kilo bildiririmi yapayim.
Gecen hafta 61.4
Bu haftaa 60.8
Fark. 600gr
Buna sukur .
Allahım sana şükürler olsun evime gelip kendimi koltuğuma attım ...
İyiyim önce onu yazayımdün akşam kk da gebelik topiğinde içtiğim folik asitin çok olduğunu çakozlayınca başlayan araştırmalarım ... beni epey üzdü ve sinirlendirdi .. elim ayağım titredi .
Sonra kadın doğum doktoruma ulaştım (daha yeni ve muhtemelen değiştiririm diye tel almamıştım) Kadın da şok oldu ... nasıl bu kadar çok verilir sabah gel folik asit tahlili yapalım ..dedi ..
sabah olmadı tabii bana .
Şimdi bu folik asit öyle çok alınınca bir zararı yok ..vücut atıyor .. Amaaaaa ...gebelikte çok alınınca değil de ... kandaki folik asit değerlerin referans değerler üzerinde ise bebeğinde otizm olasılığı artıyormuş ... he tevekkül .. he olacaksa zaten yazılmıştır da ..o anda insan kafasına onu dinletemiyor . neden neden diye diye ...kabuslar göre göre sabahı sabahı ettim .
Sabah hastaneye vardım , dr hemen tahlili yazdı .. yani pes dedi .... bu dozda folik asit alkolizm de ya da alkolizme bağlı anemi de mi ne kullanılırmış ...
sıkma canını ..Türk kadınında genelde değer düşüktür çok , o yüzden bir miktar takviye verilir ..sende erken farkettin ...çok yükselmemiştir dedi ...
Sonuç referans değer 4-17 ... benim değerim 16.0
Şükür dedim ...
Ama aile hekimine bir uğrayacağım...bi dinleneyeyim kafa olarak ...
Ve ultrasonda bebeği gördük , kalp atışını duyduk ... Çok güzel yolunda her şeyYusufta geldi ... nasıl mutlu oldu ....
Geçmişe dönmem mümkün değil ... etiket ve alıntı bildirimlerine bakarım ancak ...
Kim ne verdi ... ne şovlar geldi ... @MiuLego canparem liste paylaşınca görürüm artık .... çoooook merak ediyorum her biriniziAnkara Malatya kapışmasını çok merak ediyorum .... iyi olan kazansın demiştik en son ... bakalım kim depar attı son dk
Mezun olacaklar vardı ... @igdedali balımmmm @Kajupi canımmm ..bi ihtimal ördekimmm @Portakal Sulu Ordek vardı sanki .....
ayyyyyyyyyyy herkesi meraktayım ... @MiuLego yolla bi liste be hacım
Hepinize çok çok teşekkürler ... telden bir çoğunuzla görüştüm bugün zaten
Çoooooooook seviliyorsunuz ... şu gel gitli günümü bir eşim bir siz biliyorsunuz işte
hadi bakayım ... bir kafayı sıyırmış , pimpirik aus gününün daha Allahın izni ile sonuna geldik
yeni maceralarda buluşalım ....
Teşekkürler canımTebrikler ablacigim bravoooo
oooooo bacım şimdi yan çizdi sanma da ... ben çoktan iyi olan kazansın diyip tarafsızlığımı ilan etmiştim
Helal olsun valla sana ...
sen kilo almazsın ya .... alsan alsan 3 kilo alırsın 1 ayda .... gelip bir hafta da verirsin
anam anam anam 105 gördüm yahu
süper fatma ya ... 105
sadece 5.5 kilo sonra 99 lardasın huuuuuuuuuuuu haberin var mııııııııııı ?
canım
sen nasıl azimli idin ..nasıl sahiplendin burayı ... başarının sırrı sadece azmin ve isteğin değildi ... takım ruhunu ...gönül bağını kurmamdı
Çok kısa zamanda çok sevildin bil bunu .....
tabii ki yahu ... gebe mebe ilgilenemiyorum sizinle çok ...hep aklımdasınız .. kardeşimsiniz ...bacımsınız
Çok güzel tebrikler fatmam
Alıntı yaptım bir sürü gitti gene....
Whiteblacklife duygulandırdın kardeş.... Kocaman tebrik koyuyorum şuracığa...
Antepia27 abla şeytanın bacağını kırdın. 5'ten geriye sayıyoruz o zaman 99 partisi için. Bugün tartıdan sonraki çılgınlığım kadan bi delirmek istiyorum senin 90 lar da
Ausencia Ausum gelmiiiş Güzel haberlerle gelmiiiiş canını yidiğim... Rabbim seni de nohutu da korusun... Çok şükür... Mesajlarını alıntıladım hep gitti. Akşama mendillerini hazırla çok duygusalım. Şimdi oldu bittiye getirmek istemiyorum duygularımı
@MiuLego insan bi kal der ısrar eder hemen de yazmışsın mezun olmak istiyor diye
Herkescikler iyiymiş... Son hafta bir de 1. olduk muydu aşırı mutlu olurum.
Not: ben diyeti bırakamıyorumBugün staj çıkışı eski çalıştığım yere gittim. Ünideyken pizzacıda çalıştım 1 sene kadar. Çok severim orayı... Bi pizza yiyem dedim. Patron abimle arkadaşlarla çay içtik kalktım. İçim el vermedi. Hiç böyle hayal etmemiştim
Niye dil çıkardın ki darildinmi cicim bana
nohutu izlemesinler bakmasınlar ne demek hayranonlar benim nohutun hayranları bi kerenapsınlar siz nasıl kilo veriyorsunuz diye
yapar kuzum işte... neyse geçer hemen inşallahYedim bile :// yarim yedim 1 tane küçük ayranla.midem o kadar küçülmüş ki ekmek te yemiom ne zamandır,ağrı yapti midemde
eh be eflalim yiyince pişman olacağın belli zaten..Offf cidden pişman oldum yediğime. Eşim de geç gelmeyecek bugün, bir spor patlatırdım
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ
Donna_salut (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam
duygu sömürüsü yaptım
azcık ağladım
azcık gaza getirdim
vazgeçti
onu lahana kürü batırdı ausumşişti kuzum bu hafta menüleri iyiydi inanamayacaksın ama
senin haberin de yok sen dün türkanın @Candysugar perşembe menüsünü gördün mü
sonra biz ona neler ettik gördün mü?
Bence de şaşırdı yoksa inan beklemiyordum artı yada en güzeli sabit olurum diye düşünüyorumSen hep sıkı tutuyordun zaten balım. Bu hafta şaşırtın metayı
hamişimi mi üzecem ne yaptım ne ettim civaraya çıkınca konuştum hallettimkız ne ara yaptın onu ... daha demin ahuyu orda görmemek tuhaf geldi dedim .. ordan sonra yazdın di mi ?
anaaaaaaaaaaaaaaaam lahanalara mı geldi deynebimmmmmmmmmmmmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aslında 1.2 verecekti de lahana tuzaklarına mıı düştü deynebimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
deynepnaz yavrum sen ha desen 500 gr gidiyor ..ne kürü ?
Türkana naptınız ?
Ne yemiş perşembe perşembe ??
yemişte mi bu kadar vermişşşşşşşşşşşşşş ? yemese daha neler mi verecekmişşşşşşşşş @Candysugar
1 saat oldu yiyelim şimdi yapsam olur mu?eh be eflalim yiyince pişman olacağın belli zaten..
ben anlamam sporla eritilecek o ödemler indirilecek
insaAllah bitanem insaAllahOyy canom benim .... çoook güzel sonuçlar alacaksın inşallah
pek karadutlu gün olmuş çiçeğimmmm ...
listeni tepetaklak bi değiştirsene bu hafta ...
çok daha yeşillik ve yoğurt olsun ..
Hiç yoğurt olmayan diyet listesi mi olur ???
tabi ki olur zaten anca spor yapma saati gelmiş :)1 saat oldu yiyelim şimdi yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?