Şaka olmasını isterdimBen geçmişe dalayım menüleri ayıklayıp geliyorum
Nevo deynep şakayıdı dimi sizinki
Dün de yazdım ablaaaaaaaaaaa. Şu koşu bandından eliptikten in başka spora yönel. Beslenmeni öğün saatlerini değiştir... Şaşırt bedenini ahu ceylanım. Bu arada çok zevk alıyorum mezuniyetten şu an harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaigdedali mezun olmuşsun kuzum Çok sevindim darısı başıma.ya bana bi sirenç kırma duasına çıkalım 4444 dağıtacam yakında
Kızlar spor yapacam ama geç buldum tez yitirdim olmasın diye gidemiyom
Yok yok ben anladım içime öküz oturdu benim ondan.diyetin başlarında son kilolar neden gitmez diye bi yazı paylaşmıştım bulsam onu okuyacanBende ütü yapacağım Ahü kalk gidelim
ahu cnm senin ödem de olabilir
Aynen öyle olmuş
Hayırlı gecelerYatıyorummmmmm
Ya tı yo rummmm
Yaaatttt tıııımmmmm
Evet evet az yemiş
Hayır senin az yediğini söylüyorEvet evet az yemiş
Tatlı da varmış menüde yememiş
Napayım sence iğde ofiste mutlaka öğlen yeniyo sabah evden çıkarken de doğru düzgün yiyemediğim için karatay yapmıyorum ama şöyle mi yapsam öğlen ofiste akşam 7 de arada ve sonrasında hiç bişey.spor olarak da eliptik artı jillian mı yapsam.eliptiği bırakmayım ya diZi izliyom kendime ayırdığım tek vakit oDün de yazdım ablaaaaaaaaaaa. Şu koşu bandından eliptikten in başka spora yönel. Beslenmeni öğün saatlerini değiştir... Şaşırt bedenini ahu ceylanım. Bu arada çok zevk alıyorum mezuniyetten şu an harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İyigeceler daktırım zevk verebildiysek ne mutlu.her ne kadar son dakika gelsemdeHaydin cümleten hayırlı geceler. Sürçü lisan ettiyse affola.sohbetten çok zevk aldım.harikaaaaa
Hayırlı olsunCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 541. ETAP
( 20 ekim-27 ekim)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,157........ 7. TAKIM
2..............0,976........ 5. TAKIM
3................0,745...... 3. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,81...... @CocoChanelmademiselle (7. Takım)
2.......... 2,38 ..... moni (5. Takım)
3.......... 2,29 .....emosland (7. Takım), smykmy (4. Takım
Aynı şeyi söylüyorım ben deYahu malatya ankara niye devam etmiyo ki hangi 2 olandıııı
Malatyalılarrrrrr heeey haftaya 1-1 yapardınız ... bu ne havlu atması ?
Sayıdansa nasıl olsa ortalama alınıyor farketmez ki
Ne oldu saydın ve aeben'eAynı şeyi söylüyorım ben de
Ankarada aeben ve saydın yok ama kalanlar da var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?