Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

igdedali mezun olmuşsun kuzum Çok sevindim darısı başıma.ya bana bi sirenç kırma duasına çıkalım 4444 dağıtacam yakında
Dün de yazdım ablaaaaaaaaaaa. Şu koşu bandından eliptikten in başka spora yönel. Beslenmeni öğün saatlerini değiştir... Şaşırt bedenini ahu ceylanım. Bu arada çok zevk alıyorum mezuniyetten şu an harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta ,2 çeri domates,1 salatalık,2 kk peynir,az zeytin,1 sivribiberi1 marul yaprağı,1 çay kaşığı bal,1 dilim tb ekmeği,çay
Ara:1 dilim elma,2 minik mandalina
Öğle:1 küçük kase çorba
Ara:Çay,fındık,1 serçe parmağı börek
Akşam :1 parça fırın tavuk,2 köz soğan ,birkaç kaşık kapya biber yoğurtlu,1 küçük tabak bulgur pilavı,az salata,2 serçe parmak börek
Ara:Çay,2 kestane
@MiuLego
Su:En az 1.5 lt
Spor:40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
nehirnil111

Napayım sence iğde ofiste mutlaka öğlen yeniyo sabah evden çıkarken de doğru düzgün yiyemediğim için karatay yapmıyorum ama şöyle mi yapsam öğlen ofiste akşam 7 de arada ve sonrasında hiç bişey.spor olarak da eliptik artı jillian mı yapsam.eliptiği bırakmayım ya diZi izliyom kendime ayırdığım tek vakit o

Hayırlı olsun
CocoChanelmademoiselle tebrikler canım

Yahu malatya ankara niye devam etmiyo ki hangi 2 olandıııı
Malatyalılarrrrrr heeey haftaya 1-1 yapardınız ... bu ne havlu atması ?

Sayıdansa nasıl olsa ortalama alınıyor farketmez ki
Aynı şeyi söylüyorım ben de
Ankarada aeben ve saydın yok ama kalanlar da var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…