Evet bide 2. Görünüyorum ama 3.yüm zor durumda hazırlandığı icin yanlislik olmuş arkadas sagolsun yine de ihmal etmemiş@emoslandd sen de bizim takımdan görünüyosun
Fatmaammm mesajlari girip baktim hee kilo bildirimini merak ettimde..supersin bacim :))Kilo bildirimi
Geçen hafta 106.5
Bu hafta 105.3
Fark 1200
Yüzde 1.13
Hayırlı akşamlar ben geçmişe bı gideyim bakalım takı mm ne yapmis
Sen ne romantik hatunsun yaaaa@MiuLego iki gruba ayırıp
pembeler ,kırmızılar olabilir ?
yada
orkideler , zambaklar
yada
cesurlar ,güzeller
Miu sen de erkek olsan odun cinsinden olurmuşsun. Masum sana orkideler leylaklar papatyalar diyor yazdığına bak. He tosun paşasın heTellioğlu sefferoğlu yapıldı mıydı?
Ben küçük enişte olcam
Bence akşam yemeğini kaldır abla. 2 öğün yap. Onu da en geç 6 da bitir. jillian a hiç girme zumbaya mı başlasan ?Napayım sence iğde ofiste mutlaka öğlen yeniyo sabah evden çıkarken de doğru düzgün yiyemediğim için karatay yapmıyorum ama şöyle mi yapsam öğlen ofiste akşam 7 de arada ve sonrasında hiç bişey.spor olarak da eliptik artı jillian mı yapsam.eliptiği bırakmayım ya diZi izliyom kendime ayırdığım tek vakit o
Yoğunluğun bi bitse de gelsen. Çok özlendin.... İyi geceler......Bayanlar hepiniz cok ozelsiniz ve delisiniz ve hatta orjinalsiniz.
Okumak istiyotum satir satir ama cok yoruldum.
2gundur temizlik misafir oglum uyumam lazim.
Su a ralar pek giremesem deAusencia Min dedigi gibi "Seviliyorsunuz"
Iyi gecelr
Urfa nin sicacik bagrindan cikip kedilerin catidan catiya atlarken dondugu Sivas a gelen kara kas kara goz igdecimmm mezuniyetin hayirli olsun.Bence akşam yemeğini kaldır abla. 2 öğün yap. Onu da en geç 6 da bitir. jillian a hiç girme zumbaya mı başlasan ?
İp ipBence akşam yemeğini kaldır abla. 2 öğün yap. Onu da en geç 6 da bitir. jillian a hiç girme zumbaya mı başlasan ?
Ya igdem eve anca 6 da giriyorum çıcukları topla tavukları dolaştır anca o yüzden en erken yediğim 7 olur neyse bu hafta bi öyle deneyim ofiste ve evde başka yemem ama akşamlarıda salatayla falan geçmeye çalışırım spora gelincw zumbayı bilemedim de araştırayım birazBence akşam yemeğini kaldır abla. 2 öğün yap. Onu da en geç 6 da bitir. jillian a hiç girme zumbaya mı başlasan ?
ayyy amiinnnn. Allah razı olsunn Nisaamm ne güzelsiniz beUrfa nin sicacik bagrindan cikip kedilerin catidan catiya atlarken dondugu Sivas a gelen kara kas kara goz igdecimmm mezuniyetin hayirli olsun.
Insallah sadce dogumda gorursun kilo baskada gormezsin.
Rabbim gonlundeki guzellikleri hayirlisiyla versin (Tabi once feylesof enisteyle gavustursun)
Aaaa abla boşver zumbayı miu hatırlattı. Ben de bu hafta ip atlamaya başlıyorum. İp atlasan ya eliptik le beraber. Misal ben bugün başladım. 500 ile. Ama dinlene dinlene.Ya igdem eve anca 6 da giriyorum çıcukları topla tavukları dolaştır anca o yüzden en erken yediğim 7 olur neyse bu hafta bi öyle deneyim ofiste ve evde başka yemem ama akşamlarıda salatayla falan geçmeye çalışırım spora gelincw zumbayı bilemedim de araştırayım biraz
Kaşara ğzülmene gerek yok bernacım peynir ve içindeki yağdan zarar gelmez sürekli yenmediği sürece.. harika menü hadi hedefi turtur da gel :)Kaptanim bana kocaman hedef koymus umarim yuzunu kara cikarmam.Oglum gunduz uyumadi ben de dogru durust bisey yazamadim arada girip okuyabildim o kadar.Menumu vereyim.
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmekle tost(bugün kasarla yaptim tostu)
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
2 küçük mandalina
Ara 16.30
6 çiğ badem
Akşam 19.00
6 yk ispanak
Salata
Simdi yesil cay iciyorum.
Spor yapabilir miyim bilmiyorum oglum uyumayinca cok yoruldum bugün.
@MiuLego
Ada kuzum karatay hayırlı olsun nasıl yazması bile tertemiz menüyü dimi:)Bugün menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltisi
Aksam 17.30
1 adana
Booll salat
1 avuc antep fıstık
2 lt su icildi.. @MiuLego
Saydınım çoooool güzel menü oldu bu. Immmmm afiyet olsun kuzuma kalplerMenüm
Sabah
1 muz, 1 bardak süt, 4 fındık, 1 ceviz, 2 incir
Öğlen
1 kase yoğurt 1 tabak brokoli
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 yudum t.b. ekmeği
Fırında 2 minik dilim patates, 5 küçük köfte
bol salata
Su: 2.5 litre
Spor: yok
son menümü paylaşmış olayım
@MiuLegodaimi mortim @Portakal Sulu Ordek
canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
Tertemiz protein dolu salatalarınla geçmiş güneşim.. harika menğ yahu maşallah diyeyim de yarın da böyle güzel menü gelsin.Menüm:
Kahvaltı-09.00
1 dilim omlet
domates salatalık
1 kk beyaz peynir
Öğlen-12.00
Tavuklu salata
1 bardak ayran
Akşam-17.30
Lor peynirli salata
bugün hep salaata@MiuLego
su nerdeyse yok 400 ml
1 porsiyon ne kadar esracım? Büyük bir tabak mı 1 servis kaşığı mı? İnşallah abartmamışsındırMerhaba kizlar bugunki menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 5 zeytim ve yesilik salatalik
Ogle bi porsiyon patates salatasi
Aksam
İspanak yemegi ve cok az bulgur pilavive cacik
2 litre su 30 dk kosu bandinda yuruyus 50 mekik
Ek olarak 1 mandalina 1 armut
Ah nevo ah.. bu ne yaaaaSabah
1 kuru incir
Öğle
1 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
1 bardak süt
Akşam
2 içli köfte
2 tane çiğköfte
Yarım kase yuvalama çorbası
4-5 tane sarma
2 kaşık Yoğurtlu kabak salatası
1 kaşık Patlıcan salatası
Avuç içi kadar üzüm
Yemediklerim:Lahmacun ve kadayıf tatlısı,çerez
@MiuLego
Güzel deynepim seninki.. börekler olmasa iyi öiydi evet.. ama olmuş.. sporu fazladan yapacaksın.. erir onlar başka da zararlı birşey yok zTen öenüde kuzumKahvaltı:2 haşlanmış yumurta ,2 çeri domates,1 salatalık,2 kk peynir,az zeytin,1 sivribiberi1 marul yaprağı,1 çay kaşığı bal,1 dilim tb ekmeği,çay
Ara:1 dilim elma,2 minik mandalina
Öğle:1 küçük kase çorba
Ara:Çay,fındık,1 serçe parmağı börek
Akşam :1 parça fırın tavuk,2 köz soğan ,birkaç kaşık kapya biber yoğurtlu,1 küçük tabak bulgur pilavı,az salata,2 serçe parmak börek
Ara:Çay,2 kestane
@MiuLego
Su:En az 1.5 lt
Spor:40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
@nehirnil111
Heyt be kimin kardeşiHey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Taki birileri çıkıpta bana değilde memleketime meydan okuyuncaya kadar.
Tıpkı bi film sahnesinde basrolun yavaş çekimde yüzünü kaldırıp baktığı gibi ufka baktım.derin bi nefes alıp hemserilerimi uyandırdım.
Işte bu bizim hikayemiz.
Sagol canim nevomm askimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?