Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 106.5
Bu hafta 105.3
Fark 1200
Yüzde 1.13
Hayırlı akşamlar ben geçmişe bı gideyim bakalım takı mm ne yapmis
Fatmaammm mesajlari girip baktim hee kilo bildirimini merak ettimde..supersin bacim :))

Bu arada 69-99 kardesligini birakip @_SARAYCA_ yla 59-99 mortiligine baslamissin..gozumden kaçmadı yanee..beni safdışı bıraktın

@MiuLego iki gruba ayırıp

pembeler ,kırmızılar olabilir ?

yada

orkideler , zambaklar

yada

cesurlar ,güzeller
Sen ne romantik hatunsun yaaaa

Tellioğlu sefferoğlu yapıldı mıydı?

Ben küçük enişte olcam
Miu sen de erkek olsan odun cinsinden olurmuşsun. Masum sana orkideler leylaklar papatyalar diyor yazdığına bak. He tosun paşasın he

Bence akşam yemeğini kaldır abla. 2 öğün yap. Onu da en geç 6 da bitir. jillian a hiç girme zumbaya mı başlasan ?

Bayanlar hepiniz cok ozelsiniz ve delisiniz ve hatta orjinalsiniz.
Okumak istiyotum satir satir ama cok yoruldum.
2gundur temizlik misafir oglum uyumam lazim.
Su a ralar pek giremesem de Ausencia Min dedigi gibi "Seviliyorsunuz"
Iyi gecelr
Yoğunluğun bi bitse de gelsen. Çok özlendin.... İyi geceler......

Bence akşam yemeğini kaldır abla. 2 öğün yap. Onu da en geç 6 da bitir. jillian a hiç girme zumbaya mı başlasan ?
Urfa nin sicacik bagrindan cikip kedilerin catidan catiya atlarken dondugu Sivas a gelen kara kas kara goz igdecimmm mezuniyetin hayirli olsun.
Insallah sadce dogumda gorursun kilo baskada gormezsin.
Rabbim gonlundeki guzellikleri hayirlisiyla versin (Tabi once feylesof enisteyle gavustursun)

Ya igdem eve anca 6 da giriyorum çıcukları topla tavukları dolaştır anca o yüzden en erken yediğim 7 olur neyse bu hafta bi öyle deneyim ofiste ve evde başka yemem ama akşamlarıda salatayla falan geçmeye çalışırım spora gelincw zumbayı bilemedim de araştırayım biraz

ayyy amiinnnn. Allah razı olsunn Nisaamm ne güzelsiniz be

Menüleri elimde geliyor

Ama önce Ahu060812
Bu hafta bu işi ciddi ele almalıyız

Her sabah geceden hazırladığın iki kufu kayısılı suyu ve içindekileri içmelisin birley yemesen de zaten o seni öğlene kadar götürür.. öğle akşam 2 öğün evet aralarda da açlıktan ölsen ağzına lokma koymamalısın. Akşamı programına göre geç saate bırakmamaya çalış.. eliptikte hızını artırabilirsin ve diğer spor da kesnlikle ip. Günde 3000 e kadar yolu var kuzum ip sana eksi gösterir. Kesin ve net ip atlamalısın..

Hadi bakayım göreyim

Aaaa abla boşver zumbayı miu hatırlattı. Ben de bu hafta ip atlamaya başlıyorum. İp atlasan ya eliptik le beraber. Misal ben bugün başladım. 500 ile. Ama dinlene dinlene.

Kaşara ğzülmene gerek yok bernacım peynir ve içindeki yağdan zarar gelmez sürekli yenmediği sürece.. harika menü hadi hedefi turtur da gel :)
Bugün menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltisi

Aksam 17.30
1 adana
Booll salat
1 avuc antep fıstık

2 lt su icildi.. @MiuLego
Ada kuzum karatay hayırlı olsun nasıl yazması bile tertemiz menüyü dimi:)
Tabiki harika menü afiyet olsun bol eksi getirsin
Saydınım çoooool güzel menü oldu bu. Immmmm afiyet olsun kuzuma kalpler
Menüm:

Kahvaltı-09.00

1 dilim omlet
domates salatalık
1 kk beyaz peynir

Öğlen-12.00

Tavuklu salata
1 bardak ayran

Akşam-17.30

Lor peynirli salata

bugün hep salaata @MiuLego
su nerdeyse yok 400 ml
Tertemiz protein dolu salatalarınla geçmiş güneşim.. harika menğ yahu maşallah diyeyim de yarın da böyle güzel menü gelsin.

Su neden öyle oldu kuzum.. olmaz su çok öneemli. Yarın booolca iç
1 porsiyon ne kadar esracım? Büyük bir tabak mı 1 servis kaşığı mı? İnşallah abartmamışsındır

Akşam ve kahvaltı da öthiş zaten afiyet olsun
Ah nevo ah.. bu ne yaaaa

Yaaaa ev sahibinin yaptığı yoğurtlu kabak salatasından yiyeydin bolca patlıcandan yiyeydin

Yani içli köfte hem de 2 tane neden 2 tane?????
Sarma çiğ köfte ay içim daraldı
Sen de beni şaşırttın ğzüldüm heee

Ben anlamam nevo
Pazartesiye en az -200 ile girilmiş olacak.
Ne yap ne et.
Ben bilmem.
Pazartesi tartını sorarım söyleyim!
Güzel deynepim seninki.. börekler olmasa iyi öiydi evet.. ama olmuş.. sporu fazladan yapacaksın.. erir onlar başka da zararlı birşey yok zTen öenüde kuzum

Heyt be kimin kardeşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…