Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de ip atlamak istiyorum, gabtanim

Tamam ya harbi ip atlayım miu kabızlık sorunum yok çok şükür onun yerine sabah limonlu su falan mı yapsam

Bayanlar hepiniz cok ozelsiniz ve delisiniz ve hatta orjinalsiniz.
Okumak istiyotum satir satir ama cok yoruldum.
2gundur temizlik misafir oglum uyumam lazim.
Su a ralar pek giremesem de @Ausencia Min dedigi gibi "Seviliyorsunuz"
Iyi gecelr

Ben yatıyorum kızlar bol eksili bir cumayi daha geride biraktik.Cok konusmayin sabah uykulu ve cocukla okumasi zor oluyo.Bazen gece okuyom herife yakalancam korkusuyla parlaklik sifirda

Herkese iyi geceler

Tamam ya harbi ip atlayım miu kabızlık sorunum yok çok şükür onun yerine sabah limonlu su falan mı yapsam
Limonlu su güzel olur balım

Atlamadığın hata çiçeğim. Bu hafta senden atak bekliyorum diyosam zaten alt mesaj ip vardır ip eksi getirir çünkü
getirsin artik ya cok bunaldimmm

Bu arada gecenin notlarında es geçemeyeceğim

Haftaya top sizde kızlar .. en en en az %1.5 yüzde getirmenizi bekliyorum bilesiniz. O da en az

Ahu060812

Efser

Bonus

Ona göre yol alın derim. %1.5 için ne kadar eksi görmeliyim diye hesaplayın. Cidden çünkü bu hafta sizden bu yüzdeler gelmezse hoooopppppp bozuşucaz

Fatmaammm mesajlari girip baktim hee kilo bildirimini merak ettimde..supersin bacim :))

Bu arada 69-99 kardesligini birakip @_SARAYCA_ yla 59-99 mortiligine baslamissin..gozumden kaçmadı yanee..beni safdışı bıraktın

Teşekkürler canısı
Canım o rakipseninle kankayiz hadi getir sende 69 sana hep destek daim destek
Ayy3 müzede ulassak Super olur
Hulyam

getirsin artik ya cok bunaldimmm
Bunalcak biley yok ki.. eksi geliyor.. ama dahası da gelebilir. Ben de sen de o dahasını da istiyoruz.. neden kapasiteyi tam çalıştırmayalım ki.. hedefe koşmak varken yürümek istemiyoruz bu olan. Yoksa her eksi kabul çok şükür.

Senin eksilerin de belli önceden getirdiğin kuzum.. sporu azalttığın için azaldı eksi miktarı biliyorsun

Biliyorum canim. Ama gercekten bazen buraya cevap yazmaya bile halim olmuyor o kadar yoruluyorum ki. Demir olayini toparlarsam kendime gelirim umarim. Cok halsiz birakti beni gercekten.

Yarın öğlene kadan dersim var. Uyuyam gayri iyi geceler hatunlar
Haftasonu cozutmayın olur mu sonra hafta içi temizlemesi zor oluyor biliyoruz.
Kırdığımız üzdüğümüz varsa affola... Cahilliğimize toyluğumuza verin Öpüldünüz

Biliyorum canim. Ama gercekten bazen buraya cevap yazmaya bile halim olmuyor o kadar yoruluyorum ki. Demir olayini toparlarsam kendime gelirim umarim. Cok halsiz birakti beni gercekten.
Aynen kuzum o da erkiler tabi.. dur bakalım halledeceğiz yahu

27 Ekim-3 Kasım Mortilikleri

BÜYÜK KAPIŞMA GELDİ ÇATTI Ankaralılar-Malatyalılar Kapışması
Durummmmmm

ANKARALILAR 1 —————— 0 MALATYALILAR

MERAKLA İZLEMEDEYİM EFENDİMMMM

ANKARALILARRRRRRRR

@masumm
Nefs
Ahu060812
ecemavi
kelebekolacam

MALATYALILARRRRR
@_SARAYCA_
Nevreste
ada81
@Candysugar
Efser

VAY VAY VAAAY CUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Veeeeeeeeeeeee diğer ikili grubumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Durummmmmmmm

GÖRÜMCELER 1 —————— 0 ELTİLER

GÖRÜMCELER
begum75
CocoChanelmademoiselle
Antepia27

@Portakal Sulu Ordek
Bonus
nar_cicegim

ELTİLER

@White1989
@Sherrysherrylady
deynepnaz
@eflalim
Kajupi
suspushanimcim

Allah Allah beeeeeeeeeeeeeeeeee
Yarışlara bak hele

bireysel mortiler beni etiketleyip bildirsin hele ekleyeyim altına​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…