- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ben de ip atlamak istiyorum, gabtanimMenüleri elimde geliyor
Ama önceAhu060812
Bu hafta bu işi ciddi ele almalıyız
Her sabah geceden hazırladığın iki kufu kayısılı suyu ve içindekileri içmelisin birley yemesen de zaten o seni öğlene kadar götürür.. öğle akşam 2 öğün evet aralarda da açlıktan ölsen ağzına lokma koymamalısın. Akşamı programına göre geç saate bırakmamaya çalış.. eliptikte hızını artırabilirsin ve diğer spor da kesnlikle ip. Günde 3000 e kadar yolu var kuzum ip sana eksi gösterir. Kesin ve net ip atlamalısın..
Hadi bakayım göreyim
Atlamadığın hata çiçeğim. Bu hafta senden atak bekliyorum diyosam zaten alt mesaj ip vardır ip eksi getirir çünküBen de ip atlamak istiyorum, gabtanim
Tamam ya harbi ip atlayım miu kabızlık sorunum yok çok şükür onun yerine sabah limonlu su falan mı yapsamMenüleri elimde geliyor
Ama önceAhu060812
Her sabah geceden hazırladığın iki kufu kayısılı suyu ve içindekileri içmelisin birley yemesen de zaten o seni öğlene kadar götürür.. öğle akşam 2 öğün evet aralarda da açlıktan ölsen ağzına lokma koymamalısın. Akşamı programına göre geç saate bırakmamaya çalış.. eliptikte hızını artırabilirsin ve diğer spor da kesnlikle ip. Günde 3000 e kadar yolu var kuzum ip sana eksi gösterir. Kesin ve net ip atlamalısın..
Hadi bakayım göreyim
Bayanlar hepiniz cok ozelsiniz ve delisiniz ve hatta orjinalsiniz.
Okumak istiyotum satir satir ama cok yoruldum.
2gundur temizlik misafir oglum uyumam lazim.
Su a ralar pek giremesem de @Ausencia Min dedigi gibi "Seviliyorsunuz"
Iyi gecelr
Ben yatıyorum kızlar bol eksili bir cumayi daha geride biraktik.Cok konusmayin sabah uykulu ve cocukla okumasi zor oluyo.Bazen gece okuyom herife yakalancam korkusuyla parlaklik sifirda
Herkese iyi geceler
Tamam ya harbi ip atlayım miu kabızlık sorunum yok çok şükür onun yerine sabah limonlu su falan mı yapsam
Ben de ip atlamak istiyorum, gabtanimMenüleri elimde geliyor
Ama önceAhu060812
Hadi bakayım göreyim
getirsin artik ya cok bunaldimmmAtlamadığın hata çiçeğim. Bu hafta senden atak bekliyorum diyosam zaten alt mesaj ip vardır ip eksi getirir çünkü
Fatmaammm mesajlari girip baktim hee kilo bildirimini merak ettimde..supersin bacim :))
Bu arada 69-99 kardesligini birakip @_SARAYCA_ yla 59-99 mortiligine baslamissin..gozumden kaçmadı yanee..beni safdışı bıraktın
Bunalcak biley yok ki.. eksi geliyor.. ama dahası da gelebilir. Ben de sen de o dahasını da istiyoruz.. neden kapasiteyi tam çalıştırmayalım ki.. hedefe koşmak varken yürümek istemiyoruz bu olan. Yoksa her eksi kabul çok şükür.Ben de ip atlamak istiyorum, gabtanim
getirsin artik ya cok bunaldimmm
Biliyorum canim. Ama gercekten bazen buraya cevap yazmaya bile halim olmuyor o kadar yoruluyorum ki. Demir olayini toparlarsam kendime gelirim umarim. Cok halsiz birakti beni gercekten.Bunalcak biley yok ki.. eksi geliyor.. ama dahası da gelebilir. Ben de sen de o dahasını da istiyoruz.. neden kapasiteyi tam çalıştırmayalım ki.. hedefe koşmak varken yürümek istemiyoruz bu olan. Yoksa her eksi kabul çok şükür.
Senin eksilerin de belli önceden getirdiğin kuzum.. sporu azalttığın için azaldı eksi miktarı biliyorsun
Eveeetİyi uykular canlar
Güzel kaptanim buralardasin hala bu kadar yoğunluğuna rağmen
Aynen kuzum o da erkiler tabi.. dur bakalım halledeceğiz yahuBiliyorum canim. Ama gercekten bazen buraya cevap yazmaya bile halim olmuyor o kadar yoruluyorum ki. Demir olayini toparlarsam kendime gelirim umarim. Cok halsiz birakti beni gercekten.
Yarın öğlene kadan dersim var. Uyuyam gayri iyi geceler hatunlar
Haftasonu cozutmayın olur mu sonra hafta içi temizlemesi zor oluyor biliyoruz.
Kırdığımız üzdüğümüz varsa affola... Cahilliğimize toyluğumuza verinÖpüldünüz
Tertemiz protein dolu salatalarınla geçmiş güneşim.. harika menğ yahu maşallah diyeyim de yarın da böyle güzel menü gelsin.
Su neden öyle oldu kuzum.. olmaz su çok öneemli. Yarın booolca iç
Hadi uyu kaptanitom. Bizim evde herkes uyudu. Ben de demir ilaci midemi bulandirdigi icin uyuyamadim. Karnim agridi. Sabah kalkip ip atlicam.Aynen kuzum o da erkiler tabi.. dur bakalım halledeceğiz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?