Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Veeee saraycam in cesaretini gördüm artık yurekmi yedin Hanımmmm
Sen git yer fıstığı bı ne bulursan ye daha cumaya çok var Çal san kadınsın vaktinde yok spor diyet yemeği falan uğraşma çocuklara yedirirken hemen kalanları da ağzına at arkandan aglamasin
Benim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.

Antepia27 senin icin yaptim. Adımı yazarken çok enerji harcayıp kalori yakmayasın diye

Ayy anladım nicki ni yanına yazdığını bütün kulübe ifşa ettin kaçarım yok kendim ettim kendim buldum diycen

Bu arada gene bı teşekkür ediym degistirdigin için

Yaa seni yenerken bı lehime bı alehime durum var
Lehime olan yemeği seversin yiyince dibine vurursun
Aleyhime olan acaip ödem atıp hızlı kilo verirsin
Benim bünye 2haftadir veriyor
Senin ilk haftan strateji mi yaptım cumaya kilitlendim
Bı ara Nana yeni nickinlede yenerim demişti
Bende seni çizgisiz nickinlede cizecegim kusura bamya

seninkidemi balıkçı,benimkide bugün gidecekti balığa
akşamdan duş alıp yatmak benide hasta eder,ki sen bide hastaydın dikkat et kendine eflal

Pazartesi başlarım yaa

bugünden itibaren yoksa cumaya sabit çıkarsın

akşamdan duş alıp yatmak benide hasta eder,ki sen bide hastaydın dikkat et kendine eflal

Ama ama harika bir kahvaltı hazırladım neredeyse 3 haftadır evde kahvaltı yapmadım şöyle yapalım bu kahvaltıdan sonra başlarım

Günaydınnnnnnnn

Sabah sabah ve haftasonuyken begum75 ü görmek me güzel yahu

ecemavi aynen devam malayta ankaraya kuzum kadrolar o şekilde zaten sayılar bile eşit

@Candysugar türkan bazen kadınlar kulbüne öyle oluyor girilmiyor yoksa sen girerdin gelmemezlik etmezsin biliyorum

Nego ooooo dün hahahahhaha iyiydi baya

Antepia27 sen gördün mü Sarayca hem nick değiştirmiş ki çok sevindim oh etiketlemesi kolay hem de nick altına seni yeneceğini cümle aleme duyurmuş fatmaaaa coşma zamanındır heeeee

Evet canım baraja gidiyorlar, sazan tutuyor genelde. Ben asla balık ayıklayamam, eşim de öyle. Tuttuğu balıklar eltime kv me gidiyordu. Kv hem söylenip hem yiyordu, eltim de o kadar balık veriyorlar eltim de huylanıyor ona da veriyim ne olacak demezdi ( ben olsam derim çünkü ) eşime sonunda ya arkadaşlarına ver ya annemgile abimgile dedim. Sinirlendim artık.
20 kilo tuttuğu bile olurdu en sin tuttuğunu eşim getirdi evde kendi temizledi bundan sonra vermiycem kimseye temizliyor nasılsa

Ne güzel menü eksiyle uyanacaksın tabiki deee
Pazartesi başlarım yaa
Makbuş +1 nerden geldi a makbuş? Ödem mi yemek mi????

En çok kızdığım cumadan cozutup pazartesiye artı ile girenler valla başıma baltayla vuruluyor gibi hissediyorum.

Hemen bugğnden önlemini al

Kaptanım bence ödem o ya ya da ben ishal olmuştum ya vücut yerine koyuyor dünkü menüyu paylaşayım hemen

Sabah 2 dilim tt ekmek 1 kk peynir 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta

İkindi 2 kaşe çorba 1 dilim ekmek

Gece yoğurt kuru 2 hurma

Ama ama harika bir kahvaltı hazırladım neredeyse 3 haftadır evde kahvaltı yapmadım şöyle yapalım bu kahvaltıdan sonra başlarım

o kadar hastalıkla mücadele ettin bu ziyafeti hakettin ama akşamı hafif geçirmeye çalış istersen

Günaydınnnnnnnn

Sabah sabah ve haftasonuyken
begum75 ü görmek me güzel yahu

günaydın kaptanım,erkencisin yoksa bi cee diyip tekrar
ben bugün işteim o yüzden buralardayım

bu balık sevdası başka seven ayıklamadığı hatta yemediği şeyi bile tutabiliyo demek
benim eşim tutar ayıklar ben kızartırım,fazlasını satar ama ücretini balığa çıktığı kayık sahibine verir,yiyeceği kadarını alır gelir

Yok zaten abartmam inşallah ya

önce trip atayım insan yiğidosunu gardaşını unutur mu? Hayır meslek hayatına sorunlarımla o kadar katkı da bulundum
Neyse sen on numarasın kuzum iyi ki tanımışım seni. Kararla azimle gördün bu rakamı harika bir iş çıkardın. Benden sonra geldin benden önce mezun oldun var ordan hesap et

Eşim öyle aman aman yemez ben bir ara çok tiksindim ilk hamilelikte. Ama çocuklar yer şükür. Onun ki sadece tutma sevdası. Ben onu ayıklarsam yediğim iki lokmayı da yiyemem daha kızartma hiç yapmadım hep fırın da yaparım daha sağlıklı diye.

Ödemdir kuzum menğn tertemizzzzz

Aynen bugğn de devammm:)
Kız heee uyandım da begüşüm geri uyucam susss

Bu saatte uyanmam haftasonu hihihiii

Eveeeetttt

Hedefe kaldı 6 güüünnnn

Her her her gün çoook önemli biİm için kızlar. Biz acemi değiliz bu işe yeni başlamadık. Pazartesiye artı girmiyoruz o yüzden değil miiiii

O kafadan çıktık biz. Artı temizleme hamallığı YOK

Haftasonj menüleri benim için çooook önemli ona göre

Elimde sopam kalbimde sevgim sizi ve akşam menülerinizi takipteyim bilesiniz

büyük balıklar fırında güzel oluyor
biz genelde küçük balık yiyiyoruz,bide büyükte olsa eşim fırındakini pek yemez illa kızarmış olcak

Kız heee uyandım da begüşüm geri uyucam susss

Bu saatte uyanmam haftasonu hihihiii

biliyomki,uykucu kaptan
ben hafta sonuda olsa sabahın köründe gözlerbile,vücut alışmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…