Benim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.
Hayırlı sabahlar. Akşam ne kadar kaynattınız acep bakmaya korkuyorumsesim gitti iyice. Akşam duş alıp yatınca iyice üşütüm. Sabah da çocuklarla sinir harbi yaşadık babaları balığa gidince acısını benden çıkardı hain dom domlar
Pazartesi başlarım yaa
Ama ama harika bir kahvaltı hazırladım neredeyse 3 haftadır evde kahvaltı yapmadım şöyle yapalım bu kahvaltıdan sonra başlarımseninkidemi balıkçı,benimkide bugün gidecekti balığa
akşamdan duş alıp yatmak benide hasta eder,ki sen bide hastaydın dikkat et kendine eflal
bugünden itibaren yoksa cumaya sabit çıkarsın
seninkidemi balıkçı,benimkide bugün gidecekti balığa
akşamdan duş alıp yatmak benide hasta eder,ki sen bide hastaydın dikkat et kendine eflal
bugünden itibaren yoksa cumaya sabit çıkarsın
Dünkü menum
Sabah
Yumurtalık
Peynir
Domates
Salatalık
İncir reçeli 1 tatlı kaşığı
1 dilim ekmek
Öğle
Ispanak yemeği
Salata
Aksam
Fındık
Kuru kayısı
Sporumu yazacam inş :)
2 kahve
2 Yeşilcay
Öpüldünüz a dostlar bugün ev temizligim var
Off
Makbuş +1 nerden geldi a makbuş? Ödem mi yemek mi????Pazartesi başlarım yaa
Kaptanım bence ödem o ya ya da ben ishal olmuştum ya vücut yerine koyuyor dünkü menüyu paylaşayım hemenNe güzel menü eksiyle uyanacaksın tabiki deee
Makbuş +1 nerden geldi a makbuş? Ödem mi yemek mi????
En çok kızdığım cumadan cozutup pazartesiye artı ile girenler valla başıma baltayla vuruluyor gibi hissediyorum.
Hemen bugğnden önlemini al
Ama ama harika bir kahvaltı hazırladım neredeyse 3 haftadır evde kahvaltı yapmadım şöyle yapalım bu kahvaltıdan sonra başlarım
Evet canım baraja gidiyorlar, sazan tutuyor genelde. Ben asla balık ayıklayamam, eşim de öyle. Tuttuğu balıklar eltime kv me gidiyordu. Kv hem söylenip hem yiyordu, eltim de o kadar balık veriyorlar eltim de huylanıyor ona da veriyim ne olacak demezdi ( ben olsam derim çünkü ) eşime sonunda ya arkadaşlarına ver ya annemgile abimgile dedim. Sinirlendim artık.
20 kilo tuttuğu bile olurduen sin tuttuğunu eşim getirdi evde kendi temizledi bundan sonra vermiycem kimseye temizliyor nasılsa
Yok zaten abartmam inşallah yao kadar hastalıkla mücadele ettin bu ziyafeti hakettin ama akşamı hafif geçirmeye çalış istersen
günaydın kaptanım,erkencisinyoksa bi cee diyim tekrar
ben bugün işteim o yüzden buralardayım
bu balık sevdası başka seven ayıklamadığı hatta yemediği şeyi bile tutabiliyo demek
benim eşim tutar ayıklar ben kızartırım,fazlasını satar ama ücretini balığa çıktığı kayık sahibine verir,yiyeceği kadarını alır gelir
Nerden başlasam ne yazsam diye uzunca düşündüm. O kadar çok şey var ki anlatacak hangisinden başlayacağımı şaşırdım. Ve der demez başlamışım yazmaya...
Ne diyorduk? Başlamak... Bilenler bilir 2 sene önce 7. takıma (uğurlu sayım 7 olduğu için) bodoslama daldıydım Ama ne dalmak...Deli gibi sporlar güzel menüler. 62 kiloya kadar düştüm 80 den... Derken hayatım hiç istemediğim bir yöne gitti. Okul bitmez oldu uzadıkça uzadı... Başımda başka başka musibetler derken çok kötü zamanlardı. Ama bi dk bu yazı umut dolu olmalıydı Neysem ne diyorduk yoruldum o dönem. Diyetle sporla uğraşacak gücüm yoktu. Pes ettim. İzne ayrıldım. 3-5 kilo alsam nolacak ki... diye başladım. Önünü kesemeden hooop başladığım yere döndüm. İşin garibi gittiğim doktorlar zayıfla diyene kadar farkında bile değildim kilomun...
Sonra yeniden geldim işte. Hemen de aldınız aranıza heeBelki ben de erkeğim alla alla...
Hepiniz ama her biriniz o kadar sıcak o kadar candansınız ki... Ne desem az kalıyor. İnsanın bir şey hissedip de anlatamaması ne kötüymüş... Sanki yan yana gelsek bi toplansak 40 yıldır tanışıyor gibiymişiz gibi. Yüz yüze gelmeden bir sürü arkadaşım varmış gibi. Hem de her yaş grubundan... Hep diyoruz ya gönül işi bu. Gönlünü koymazsan olmuyor diye. Biz 7. takım olarak çok mu çok güzeliz...
Çok yorulduğumda masumun hayat mottolarıyla, bonusun şarkılarıyla, saraycanın sataşmalarıyla begüş ve nilin kedicikleriyle, efser ablanın menülerine koyduğu isimleriyle, Hülya abla ve aeben in güzel destekleriyle, ecemavinin güzel sohbetiyle, daktırımın ani çıkışlarıyla, ahu ablanın ekşınlarıyla, portakallı ördekimin saydınla rekabetiyle ve daha nicesiyle .... dinlendim, soluklandım...Daha ismini sayamadıklarım. Maşallah o kadar çokuz ki...Sizler o kadar iyi geldiniz ki. Yeniden çıtır olmaya çalışırken hep arkamdaydınız hep destek oldunuz (arada hırslanmak için saraycayla Ausu karşıma aldım evet )
@Ausencia ...Minnak kraliçem benim
Bir insan bir insanı hiç tanımadan görmeden sevemez derdim. Seviliyormuş be. Hem de çok seviliyormuş...Eğer şu an hedefime ulaştıysam bunda en büyük pay onundur. Her konuda yol gösterdi. Yeme içme- spor hal tavır herşeyiyle. Yaşadığı kötü şeylere ağladığım da oldu. Değnek enişteyle maceralarına katıla katıla güldüğüm de... Kendi minnak yüreği kocaman bir kadın Herkese yer açıyor ordan... Neşesiyle enerjisiyle dokunuyor hayatlarımıza, bazen sopasını da dokundurdu ama olsun haklıydı canı sağolsundu
Evet Aus sen muhteşem bir detaysın...
Ve @MiuLego .... Miumm. Sevgi manyağı kaptanım... Sana böyle sarılıp omurgalarını kırasım var...Çok deli severim... Geç tanıştık ama tanıştık çok şükür.... Hep bi canlı hep bi heyecanlı sevin beni diye gezen çok kısa zamanda kendini öyle bir sevdiren ki 2 saat bişey yazmasa herkesi telaşa sürükleyen... Ne de güzel oldu 7. takım seninle...
Ve 7. takım; beni yeniden çıtır genç kız bedenime kavuşturduğunuz için, arkadaşlığınız- ablalığınız için, neşeniz, verdiğiniz mutluluk için her bişey için teşekkür ederimm
Hepinizi öpüyorum canlar...
Eşim öyle aman aman yemez ben bir ara çok tiksindim ilk hamilelikte. Ama çocuklar yer şükür. Onun ki sadece tutma sevdası. Ben onu ayıklarsam yediğim iki lokmayı da yiyemem dahao kadar hastalıkla mücadele ettin bu ziyafeti hakettin ama akşamı hafif geçirmeye çalış istersen
bu balık sevdası başka seven ayıklamadığı hatta yemediği şeyi bile tutabiliyo demek
benim eşim tutar ayıklar ben kızartırım,fazlasını satar ama ücretini balığa çıktığı kayık sahibine verir,yiyeceği kadarını alır gelir
Ödemdir kuzum menğn tertemizzzzzKaptanım bence ödem o ya ya da ben ishal olmuştum ya vücut yerine koyuyor dünkü menüyu paylaşayım hemen
Sabah 2 dilim tt ekmek 1 kk peynir 4 zeytin 1 haşlanmış yumurta
İkindi 2 kaşe çorba 1 dilim ekmek
Gece yoğurt kuru 2 hurma
Kız heee uyandım da begüşüm geri uyucam sussso kadar hastalıkla mücadele ettin bu ziyafeti hakettin ama akşamı hafif geçirmeye çalış istersen
Oy oy mezun mezun kahvaltı mı yapıyosun sen kajummmmGünaydınlarrr
Kahvaltı yapıyorum çoook zevk alıyorum şuan
Eşim öyle aman aman yemez ben bir ara çok tiksindim ilk hamilelikte. Ama çocuklar yer şükür. Onun ki sadece tutma sevdası. Ben onu ayıklarsam yediğim iki lokmayı da yiyemem dahakızartma hiç yapmadım hep fırın da yaparım daha sağlıklı diye.
Kız heee uyandım da begüşüm geri uyucam susss
Bu saatte uyanmam haftasonu hihihiii
Yok valla kahvaltıda kaçamak yapacağımÖdemdir kuzum menğn tertemizzzzz
Aynen bugğn de devammm:)
Kız heee uyandım da begüşüm geri uyucam susss
Bu saatte uyanmam haftasonu hihihiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?