Doğru tabi deniz balığı sizin ki dimi. Gelde kızartma seviyor insanlar. Karı koca sevmeniz güzel amabüyük balıklar fırında güzel oluyor
biz genelde küçük balık yiyiyoruz,bide büyükte olsa eşim fırındakini pek yemez illa kızarmış olcak
biliyomki,uykucu kaptan
ben hafta sonuda olsa sabahın köründe gözlerbile,vücut alışmış artık
Benim eşim de bu yaz balık tuttu getirdi zaten kışın balıktan illallah etmiştim yaza girince bi rahatlıyodum bu yaz o da yoktu.o kadar hastalıkla mücadele ettin bu ziyafeti hakettin ama akşamı hafif geçirmeye çalış istersen
günaydın kaptanım,erkencisinyoksa bi cee diyip tekrar
ben bugün işteim o yüzden buralardayım
bu balık sevdası başka seven ayıklamadığı hatta yemediği şeyi bile tutabiliyo demek
benim eşim tutar ayıklar ben kızartırım,fazlasını satar ama ücretini balığa çıktığı kayık sahibine verir,yiyeceği kadarını alır gelir
AyyyyyyyyGU NAYYY DINNN BAL BACILAR
Bugün paylasilabilecek en anlamli fotografla gunaydin.Eki Görüntüle 2060751
Yok valla kahvaltıda kaçamak yapacağım
Kahvaltımı yaptım çay keyfi yaparken az okuyum. Sonra ödev zamanı. Sonra ev işi zamanı.
Süper süper eflalimmmm çizelge aşırı işe yarar çok motivasyon yaparBir lokma dahi olsa kaçamak yapmadığım her güne de artı koyucamçizelgeleri bugün hazırlamam lazım.
Günaydınnnnnnnn
Sabah sabah ve haftasonuykenbegum75 ü görmek me güzel yahu
@ecemavi aynen devam malayta ankaraya kuzum kadrolar o şekilde zaten sayılar bile eşit
@Candysugar türkan bazen kadınlar kulbüne öyle oluyor girilmiyor yoksa sen girerdin gelmemezlik etmezsin biliyorum
Nego ooooo dün hahahahhaha iyiydi baya
Antepia27 sen gördün mü @Sarayca hem nick değiştirmiş ki çok sevindim oh etiketlemesi kolay hem de nick altına seni yeneceğini cümle aleme duyurmuş fatmaaaa coşma zamanındır heeeee
Ellerine sağlık sevgili seabahar541. Etap birincisiCocoChanelmademoiselle tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Açıklama: nickini sonuç listesinde yazılığı gibi kopyaladım, harf hatası var imiş.. ödül kurdelesini de hazırlamış bulundum artık, kusura bakma lütfen..
tabii nick bu kadar uzun olunca hata da görünmüyordur aslında.
Evet canim demir 23 ferritin 5.24. Igne yaz dedim yazmadi. Hamileyken igne vermisti doktor mecburennar_cicegim çiçeğim kansızlık mı var
kullandığın ilaç dokunuyosa başka ilaç yazdır,hepsi aynı şekilde etkilemiyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?