Sen ne romantik hatunsun yaaaa
Miu sen de erkek olsan odun cinsinden olurmuşsun. Masum sana orkideler leylaklar papatyalar diyor yazdığına bak. He tosun paşasın he
ben su sevmiyiiiimmmmmm
Uyucam çiçeaaaammmmm gözümden uyku akıyorHadi uyu kaptanitom. Bizim evde herkes uyudu. Ben de demir ilaci midemi bulandirdigi icin uyuyamadim. Karnim agridi. Sabah kalkip ip atlicam.
Optum seni
YANİ DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNNN
ANKARALILAR -MALATYALILAR
GÖRÜMCELER-ELTİLER
YARIŞI TAM GAZ DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE.
2 OLAN KAZANINCAYA KADAR YÜRÜ BE YARIŞMA GÜZELLERİ
Ahahahahütü yaptım geldim
makyajımı silip saçlarımı yıkıycam
sabahta fonler çıkarım
ulan bi gün gezecem diye gecenin köründe ütü yaptım
keşke astronot olsaydım ya giyin bi şişme elbise çık uzaya yat 8 ay ütü, çamaşır bulasık yok mis gibi
Dur bakalım banu kızdırdınız malatyalaıları o iş daha bitmedi cumayı bekleBen varım.. yazık ya malatyali canların psikolojisi kaldıracak mi
Mortiyiz istedigimiz gibi gıcıkYapamıyor kolaybietiketi yok bu hatunun iki saat git alt çizgisini ara bu hafta gicigim ya ona ondan nicki bile sorun@_SARAYCA_
Yok ne kaçması buradayım. Hodri meydan kim önce hedefine varacak bakalım 99 mu 55 mi. Yalnız öyle yan çizmek yok. Başlasın mortiligizBak saraycam dostluk ay rakebet ayrı
Adımı duyunca kaçtın herkes senden sen benden kaçtın maç başlamadan belli oldu dermsim
Mortiyiz istedigimiz gibi gıcık
Yok ne kaçması buradayım. Hodri meydan kim önce hedefine varacak bakalım 99 mu 55 mi. Yalnız öyle yan çizmek yok. Başlasın mortiligiz
Yapamıyorum demiyor da
Ahahahah
Bak yine süsünden ödün vermedin ama
İdolümsün be
Benim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.astronot kıyafetimde en pulluusundan olacaksus pus herşeyde mium ben tipik yengecim
çok açım bende kactim, sabah kuru biber ıslattım onu kavurup yiyeceğim
Benim kızımda pek süslü hiç anasına çekmemiş. Kizimda Yengeç.
@MiuLego yaz bizi 99 55 mortisi.Bak tam gidiyodum kaldım eski dostum yeni rakibim seninle geldim buraya seni ezerek 99olacam
Şimdiden öyle bir günde kaç kıyafet değiştiriyor.Ay saraycam pek süslü olur kızın
bende küçükken öyleymişim halada öyleyimiki ara bi dere bakarım kendime süslenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?