@masumm arıyordu senin gibi aynı böyle dün :)Ya hu sahi bu hafta bana kim morti olma gafletine düşmek isterçok pis yenicem ona göre karar versin biri
Ya hu sahi bu hafta bana kim morti olma gafletine düşmek isterçok pis yenicem ona göre karar versin biri
2.günaydın efenim,sabah ayy aman öğlen şerifleriniz hayrolsun inşallah
Ne aldın kaç tane aldınBu arada ben miuya laf söylemiştim demi 3bot aldı diye
Coco tarafından uyandım dur getirin bana o cocoyu2.günaydın efenim,sabah ayy aman öğlen şerifleriniz hayrolsun inşallah
solundan mı kaptanım hayırdır
Benim kaptanım benim gibi doğumuna bile güle oynaya gidecek Allah'ın izniyle. Gör bak 55 gördüğümde nasıl bir perro yapacağız sen o cuma biraz hüzünlü olacaksın ama yinede şimdiden davetlimsinHe he aus kaptan fasulye si ile seni tutartrubine. Bile çıkamaz davul calamaz
B
Saraycalıyızzzzzzzzzzzzzzzz
Fatma canom bak tahmin de yazıyorum
5-2 biter bu yarış
Kaptanim tecrübe lisin bilgilisingüzel hedef belirlersin ama tabii hamileliğin etkisiyle sende yanlış tahmin edebilirsin normal hangi ata oynayacağı ni bilemedin kaptannnnn
Ah fatmam üzüldüm senin adına. Yenilgilere alışık değilsin ama bu sefer üzülen sen olacaksınKarbonu değil proyu kessen bile üzüleceksin beyni
Bende yapıyorum canım inşaAlah güzel kilo veririzCanım liste için teşekkürler bu hafta bende o listeyi yapucam inşallah yarın başlıyor um
Son cozutmamdiHep o miu abla. Yoldan çıkarıyor beni
Seni yirim yaaa
Kahvaltıda cozutmadın değil mi? Fatma abla çok sağlıklı beslenmiş öyle duydum guşlardan
Eki Görüntüle 2060914
seni seçtim pikaçuu
pikaçum sporun gayet güzel gidiyoryanlız sadece hafta içi olmaz hafta sonuda birşeyler yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?