- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Allah yardım etsin cidden zor birde eşim bana 2.cocuk diyor kafayı yiyecektimEvet canım oğlumun odevi ek gıdaya geçiş apalama hastalık falan derken beynim dönüyor daha yemek ütü temizlik onları araya kaymadim bile
Araları ne kadar azsa o kadar zor oluyor ama ikinciyi illa istiyorum diyorsan kesinlikle ara açma bir arada çıksın ikisi deAllah yardım etsin cidden zor birde eşim bana 2.cocuk diyor kafayı yiyecektim
Burasıda 2 gündür soğudu ama evler hala sıcakBuralar çoktan soğuk siz yine yeni acmissiniz
Hadi ya ama daha küçük 1 yaş a yeni girdiAraları ne kadar azsa o kadar zor oluyor ama ikinciyi illa istiyorum diyorsan kesinlikle ara açma bir arada çıksın ikisi de
2.yi istiyorsan arayı çok uzatmaAllah yardım etsin cidden zor birde eşim bana 2.cocuk diyor kafayı yiyecektim
Çok küçükmüşHadi ya ama daha küçük 1 yaş a yeni girdi
Valla benim niyetimde o ya 2 3 yaş sonrası kıyamam kizimaÇok küçükmüş2 yaşından sonra düşünmeye başla
Geçmiş olsun canım
İnşallah düzelir canım rabbim şifa versin üzülme ne olur illaki çözümü vardir
Sikma canini. Insallah iyi olur sonuclarin canim
Geçmiş olsun canım Allah şifanı versin tez zmaanda
Gecmis olsun canim...bugün tüm gün hastanedeydim. kadın hastalıklarına gittim. kan tahlili ultrason falan. çok yoruldum. yarın sonuç göstereceğim. ama moralim bozuldu. benim miyomlar büyümüşçok canım sıkıldı
Aynen şu an çok erken sanada yazıkValla benim niyetimde o ya 2 3 yaş sonrası kıyamam kizima
Geçmiş olsun canım.Hakınızda hayırlısı inşaallah tahliller iyi çıkarbugün tüm gün hastanedeydim. kadın hastalıklarına gittim. kan tahlili ultrason falan. çok yoruldum. yarın sonuç göstereceğim. ama moralim bozuldu. benim miyomlar büyümüşçok canım sıkıldı
Aynen ablaAynen şu an çok erken sanada yazık
Yok o zaman onun emme hakkını elinden.alma canım benimkilerin 3 yaş arası var şimdi oğlum okula gidiyor ora kizimla ilgileniyorum daha rahat oluyorHadi ya ama daha küçük 1 yaş a yeni girdi
Giyinirken hasladim attim cantaya gittim okula kiz. Napiyim ne yiyeyim. Kantinden simit pohaca mi alayim. Miu dan civili sopa mi yiyeyim.Nasıl yapıştı vaytım zaten sen bu son 2 kilo ya bu hafta düşmedin mi vaytım he vaytım ne ara yapıştı da kalmış terk etmemiş oldu vaytım
Vay vay vaaaaaayyyyöİ
İğdeeeee haftaya senle sporda kapışalım mı bebeğim
Harika çiçeeeeaaaam işte bu menü ben eksi istiyorum bunun için uğraşıyorum menüsü olmuş afiyetler olsun kahvaltıma vakit bulamadım diyorsun ama haşlanmış yumurta yemişsin daha ne olsun tek başına o bile yeter ki..
spor?
Yok yok destekcinizimmmmm coco yaaa sopaaaaa
Korkudan ölüyordum
E hadi bakalımmmm hayırlı olsun dene görelim türkanımmmm
2. Çocuk muneydi bunun adı?
Ohhhhh
Ohhhhhhhh
Ooooohhhhhhhh be
Eksi getirecek menü bu nevom çok beğendim yahu şuna bak tertemiz
İşte benim aradığım yaş farkı ikna ettim çok şükür yavruma yazıkYok o zaman onun emme hakkını elinden.alma canım benimkilerin 3 yaş arası var şimdi oğlum okula gidiyor ora kizimla ilgileniyorum daha rahat oluyor
Aynen aynen baktı zayıfladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?