- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Tamam:)cumartesi 900 puanın varda pazarı atlamışım
geçmiş mesajlardan bakayım bi
Aaaa aralarinda 2 gun varmis benim oglumda 11 aylik ve zayif1 :) 11 aylik daha.Ben de doğum kilolarimi postalamaya calisiyorum iste.
Şuan 61 ile 60 arası gidip geliyorum 61 dersek boy 168 hedef 55:)
kuzum senin kaç kilo fazlan var çok merak ettim şimdi
Hac kilo ki benimki 12 aylık 10 kiloyduAaaa aralarinda 2 gun varmis benim oglumda 11 aylik ve zayif
Evet cumartesi yok :)mesajı buldum 900 puan pazardaymış, o zaman cumartesi yok demi,hemen değiştiriyorum
Cok yorgunsundur simdi sen canim. Oglun cabucak iyilesir insallah.Burdayim tatlim kusura bakma dun giremedim pazardan beri yatili misafirim var ve ben hic durmuyorum butun gun ayaktayim dun gecede oglum rahatsizdi butun gce aglaya aglaya helak oldu acayip yorgunum sen ne yapiyosun ve nasilsin moralin niye bozuk cnm
Benimki 9500Hac kilo ki benimki 12 aylık 10 kiloydu
Aman iyi ol mortim. Benim oglan dis cikartiyo daha yeni pisik olmus kucugum gece boyu agladi valla o agladi benim icim gitti cok zor cocuk buyutmek yahuCok yorgunsundur simdi sen canim. Oglun cabucak iyilesir insallah.
Dun tamamen tembellikten moralim bozukdu. Spor yapmak istemiyodum. Ama yaptim cok sukur, merak ettim seni de gormeyince, acaba ne yedi ne icti diyemortiyiz sonucda
yok beni kimse guruba eklemedioyy ne çekti senin çocuklar makbule
çok geçmiş olsun,inşallah çabucacık atlatır,biz dayanamıyoruz hastalığa minikler napsın
sevgili8284 kaptan seni bi gruba yerleştirdimi acaba,yaptığın sporlar boşuna gitmesin kaydetmek lazım
@MiuLego hastasın biliyorum ama sevgiliyi hangi gruba ekliycez?
Aaaa aralarinda 2 gun varmis benim oglumda 11 aylik ve zayif
Hac kilo ki benimki 12 aylık 10 kiloydu
Gecmis olsun kaptanim cokkkk cokkkk cabuk iyiles
benim 37 kilo fazlam varda ip atlamayı görünce ben hıkkadan giderim dedim
Ayy masaallah cnm benimki mama iciyo ve cok yemiyi boyuda biraz var daha zayif duruyo10 aylik kontrolune gittigimizde 10 kiloydu
Bir çamaşır astim 29çift 4tek çorap
Hep merak ederim bu çorapların teki nere gider
Ne mama kullaniyosunuz cnmAma benim oğlan beni emmiyo mama yiyo o yüzden böyle kilo aldiAhmet esra
ben 1 71 im
Kilosu iyiki :)Benimki 9500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?