Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego nerelerdesin
benim 37 kilo fazlam varda ip atlamayı görünce ben hıkkadan giderim dedim
tm şimdi oldu 5-6 kilo fazlam varken bende atlardım bırakınca çok pis kilo yapıyor söyleyeyim

Yok ben istediğim kiloya düşerim pilatese başlıca bırakmam ki:)

Ayy masaallah cnm benimki mama iciyo ve cok yemiyi boyuda biraz var daha zayif duruyo

Kilosu gayet iyi canım kiyas yapma bizimki ortalamanin üstünde ama normal araliklar arasinda.

Ne mama kullaniyosunuz cnm
Hipp kullaniyoruz onu onermislerdi.Benim oğlum ilk ay sadece beni emdi ama hic.kilo almadi zaten 2700 doğmuştu hastaneden 2540 cikmistik 1 aylikken 2600dü. Mamaya basladik o yüzden. 6 aylikken de emmeyi birakti.
İyi maşallah kilosu:)
Hepimizinkine maaşallah :)

gelemeidm çok yogundu neler kaçırdımmm ?

begümmm senin mesajı okudum ama havalar 1500 ahahahah
evet cnm -900 ama regli bitimi altın hafta ondanda kaynaklı
birde leptini iyi çalıştırıyorumm lokma koymuyorum agzımaa

yemegin tadına tuzuna bile bakmıyorum

Biraz zayif geliyo bana kilosu bizimki dogdugundan beri emmek istemedi bide sut azdi 3 ay zoru zoruna emdi
He anladım :) benimki de dış çıkarma muhabbetine hep verdi ishal oldu ama iyi bebeğim toplu kemik suyla çorba yap ver muz fındık ezmesi kalorisi yüksek ama faydalı şeyler ver benimki meyve delisi birde arpa güzel kilo aldırıyor

öyle yada böyle o -900 gelmişya, o zaman dans

böyle devam et çok iyi şeyler olcak

Sarayca canım bu gel gitler hep yaşanır
Senin yarış istemen le hazır olduğunu düşünmüştüm ama tam olarak yemek zayiflamaktan çok dikkatli çekip öyle yapıyorsan tam hazır değilsin ya biraz daha kilo alıp tam dibe vurunca hazır Olcan veyada çok arıtmadan surda 6 kilnu verip koruyan
Ben böyle saraycam da rakipte istemiyorum

Sarayca cnm ben 4 temmuzda dogum günümde arkadaşlara dışarı çıkmıştım o pastayı bir yedim
sonrası ev dogumgünü,dügünler, bayramlar, tatil , izin şirket taşınması derken

tam tamına 4 ay oldu ve daha yeni toparladım
diyet için tam uygun bir zman canım eminim sende kaldıgın yerden devam edeceksin

sende benim gibi akşamları saldırıyorsun sanırım
tek tavsiyem aklında kalanı gündüz yemen , yoksa eni sonu yeniyor o akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…