- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
İyi maşallah kilosu:)10 aylik kontrolune gittigimizde 10 kiloydu
Neden emmedi seni ben mama kullanmadım hicAyy masaallah cnm benimki mama iciyo ve cok yemiyi boyuda biraz var daha zayif duruyo
Maşallah boyun uzunmuş yaş kac:)ben 1 71 im
sana
benim 37 kilo fazlam varda ip atlamayı görünce ben hıkkadan giderim dedim
tm şimdi oldu 5-6 kilo fazlam varken bende atlardım bırakınca çok pis kilo yapıyor söyleyeyim
Kilosu iyiki :)
Biraz zayif geliyo bana kilosu bizimki dogdugundan beri emmek istemedi bide sut azdi 3 ay zoru zoruna emdiNeden emmedi seni ben mama kullanmadım hic
Dış çıkarırken pişik olması normal canım her alt acmanda krem sur bitanemAman iyi ol mortim. Benim oglan dis cikartiyo daha yeni pisik olmus kucugum gece boyu agladi valla o agladi benim icim gitti cok zor cocuk buyutmek yahu
İp atlamak belli kilo üstüne zaten onerilmiyorbenim 37 kilo fazlam varda ip atlamayı görünce ben hıkkadan giderim dedim
tm şimdi oldu 5-6 kilo fazlam varken bende atlardım bırakınca çok pis kilo yapıyor söyleyeyim
Ayy masaallah cnm benimki mama iciyo ve cok yemiyi boyuda biraz var daha zayif duruyo
Hipp kullaniyoruz onu onermislerdi.Benim oğlum ilk ay sadece beni emdi ama hic.kilo almadi zaten 2700 doğmuştu hastaneden 2540 cikmistik 1 aylikken 2600dü. Mamaya basladik o yüzden. 6 aylikken de emmeyi birakti.Ne mama kullaniyosunuz cnm
Hepimizinkine maaşallah :)İyi maşallah kilosu:)
kaptan bugün biraz rahatsızya ondan ilgilenememiştir,halledecektir üzülmeyok beni kimse guruba eklemedi
He anladım :) benimki de dış çıkarma muhabbetine hep verdi ishal oldu ama iyi bebeğim toplu kemik suyla çorba yap ver muz fındık ezmesi kalorisi yüksek ama faydalı şeyler ver benimki meyve delisi birde arpa güzel kilo aldırıyorBiraz zayif geliyo bana kilosu bizimki dogdugundan beri emmek istemedi bide sut azdi 3 ay zoru zoruna emdi
Ah ben ne çektim neDış çıkarırken pişik olması normal canım her alt acmanda krem sur bitanem
gelemeidm çok yogundu neler kaçırdımmm ?
begümmm senin mesajı okudum ama havalar 1500 ahahahah
evet cnm -900 ama regli bitimi altın hafta ondanda kaynaklı
birde leptini iyi çalıştırıyorumm lokma koymuyorum agzımaa
yemegin tadına tuzuna bile bakmıyorum
öyle yada böyle o -900 gelmişya, o zaman dans
böyle devam et çok iyi şeyler olcak
Bi de anne ziyareti genelde cok etkili oluyor ben deMisafirin gücü evet bende de öyle oluyorKarbon minnak var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?