- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Anne mi kayınvalide miBi de anne ziyareti genelde cok etkili oluyor ben de
Sorma canım ya yakamızı bırakmıyor resmen hastalıklar sinirim bozuldu artıkoyy ne çekti senin çocuklar makbule
çok geçmiş olsun,inşallah çabucacık atlatır,biz dayanamıyoruz hastalığa minikler napsın
@sevgili8284 kaptan seni bi gruba yerleştirdimi acaba,yaptığın sporlar boşuna gitmesin kaydetmek lazım
@MiuLego hastasın biliyorum ama sevgiliyi hangi gruba ekliycez?
hayır buradayım geldi geçti gitti, daha yarışı bırakmadım, hala iddialıyım, 2 günde toparlayıp haftaya daha daha iyi olacağım,Sarayca canım bu gel gitler hep yaşanır
Senin yarış istemen le hazır olduğunu düşünmüştüm ama tam olarak yemek zayiflamaktan çok dikkatli çekip öyle yapıyorsan tam hazır değilsin ya biraz daha kilo alıp tam dibe vurunca hazır Olcan veyada çok arıtmadan surda 6 kilnu verip koruyan
Ben böyle saraycam da rakipte istemiyorum
canım geçen senede aynısını yaşadım, burada yazmıştım yine aynısı olacak diye çok korkuyorum demiştim ve oluyor, akşamları inanılmaz derecede abartıyorum, toparlanacağım , toparlanmak zorundayım daha doğrusu..Sarayca cnm ben 4 temmuzda dogum günümde arkadaşlara dışarı çıkmıştım o pastayı bir yedim
sonrası ev dogumgünü,dügünler, bayramlar, tatil , izin şirket taşınması derken
tam tamına 4 ay oldu ve daha yeni toparladım
diyet için tam uygun bir zman canım eminim sende kaldıgın yerden devam edeceksin
sende benim gibi akşamları saldırıyorsun sanırım
tek tavsiyem aklında kalanı gündüz yemen , yoksa eni sonu yeniyor o akşamları
canım öyle mi uyumuşum kiiii gece kızım uyandı eşimi dürttüm hiç kalmayacam kalk kıza bak dedimmmmasumm -900 mü
akşam yememişsin ödülünü almışsın
-900 banunun havası
adaa dünkü spor yorgunluğundan sonra bugün nasıl hissediyosun kendini
bonus bugün formundasın
ama olmaz kiii ben ne yiyorum ne içiyorum yazıyorum ama sen niye paylaşmıyorsunanam sayfayı bi açtım bu msj gözüme girdi.
korkma kuzum açıtmıycam
Evet ada sen cocuk büyümemişsin demeyelimde birazcık kolay olmus benim dort çocuğum var hepside uykusu az olan çocuklar maalesef buda isimi zorlaştırıyor sağlıkları yerinde cok şükürOyyy oyyy Rabbim kolaylık versin uyumayan cocuk cok zor... cok sukur ben yaşamadım aksam yatti sabah kalkti) biz gece iki kere uyandirip sut içiyorduk hic uykusu acilmazdi geri uyurdu.... ablam sende cocuk mu büyüttum deme diyor mışıl mışıl kuzu uyudu diyor hahaha iki çocuğu da sabaha kadar uyumazdi bide öğretmen sabah kostur okula cok fenaydi...
Dedektif tutacağım
ecee aynı dert bendede var oğlumun çoraplarını hep yatak altından yada halı altından toplarım,tek çorapları bi poşette biriktirdim inan yıllardır eşlerine rastlayamadım halada çoğaltırım,geçen 2 tane daha eşsiz çıktı
hatta oğlumla dalga geçiyorum eşsiz çoraplara sahipsin vayy be diye
Bence kilo vermeye degil sabit kalmaya odaklan bu dönemi atlatana ladar zaten cok kilon yok planlayıp.olmadıkça motivasyon düşüyor ama hepimizin gectigu bir dönem az zararla atlatmak en iyisicanım geçen senede aynısını yaşadım, burada yazmıştım yine aynısı olacak diye çok korkuyorum demiştim ve oluyor, akşamları inanılmaz derecede abartıyorum, toparlanacağım , toparlanmak zorundayım daha doğrusu..
S Sguat girls canım hangi sehirdesin bilmiyom ama bulursam seni alninda opecem.Az önce 50 ip atladim su an ogluma bile bakamiyom uyustu her yerim.Tebrik ediyorim seni bundan 100 tane atliyon.
Ayran aşı yapacam diyorsun bu mesajından bunu anladımhayır buradayım geldi geçti gitti, daha yarışı bırakmadım, hala iddialıyım, 2 günde toparlayıp haftaya daha daha iyi olacağım,
günaydın kızlarrrr çok şükür geldi haftanın yanı salı günü :)
akşam çok acıktım gidip agzıma bir lokma bişiy atayım dedim
ada81 e yazdım çok açım bir lokma yesmemi diye oda yeme sakın git yat dedi
uslu uslu gittim yattım iyikide yattım , açlıktanda ölmedim
kanlı canlı buradayım
eger agzıma bi lokma atsaydım
o lokma elmalı turta ve , açma olacaktı
sabahh olalalalal deditartımmm Ausencia olalalala diyince aus geldi aklıma
65,6 kilom cumaya göre -900 tanrım bu bi rüya olmalıı
listeye son 2,600 gr
#birlokmaya#hayır
Harbiden
Bebeyiiiiiiiiiim benlen ilgilen. Mezun olduğumdan beri miu bile eskisi kadan etiket yapmıyor. Ahh ahh90+5 te gol yedik ...3-3
hadi banucum göreyim seni balım .... listede iyice şov yapacaksın yeter ki #birlokmayadirenbanu
başlamam lazım ece, kendimi çok kilolu hissediyorum ve mutsuz olmama neden oluyor bu durum. ben hep böyleyim aslında, bir başlasam devamı gelecek biliyorum,Evet ada sen cocuk büyümemişsin demeyelimde birazcık kolay olmus benim dort çocuğum var hepside uykusu az olan çocuklar maalesef buda isimi zorlaştırıyor sağlıkları yerinde cok şükür
Dedektif tutacağım
Bence kilo vermeye degil sabit kalmaya odaklan bu dönemi atlatana ladar zaten cok kilon yok planlayıp.olmadıkça motivasyon düşüyor ama hepimizin gectigu bir dönem az zararla atlatmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?