Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma canım ya yakamızı bırakmıyor resmen hastalıklar sinirim bozuldu artık

hayır buradayım geldi geçti gitti, daha yarışı bırakmadım, hala iddialıyım, 2 günde toparlayıp haftaya daha daha iyi olacağım,

canım geçen senede aynısını yaşadım, burada yazmıştım yine aynısı olacak diye çok korkuyorum demiştim ve oluyor, akşamları inanılmaz derecede abartıyorum, toparlanacağım , toparlanmak zorundayım daha doğrusu..

canım öyle mi uyumuşum kiiii gece kızım uyandı eşimi dürttüm hiç kalmayacam kalk kıza bak dedimmm yaa begüm gülme ama valla sanki bi günde karnım küçüldü gibi

Evet ada sen cocuk büyümemişsin demeyelimde birazcık kolay olmus benim dort çocuğum var hepside uykusu az olan çocuklar maalesef buda isimi zorlaştırıyor sağlıkları yerinde cok şükür
Dedektif tutacağım
Bence kilo vermeye degil sabit kalmaya odaklan bu dönemi atlatana ladar zaten cok kilon yok planlayıp.olmadıkça motivasyon düşüyor ama hepimizin gectigu bir dönem az zararla atlatmak en iyisi

S Sguat girls canım hangi sehirdesin bilmiyom ama bulursam seni alninda opecem.Az önce 50 ip atladim su an ogluma bile bakamiyom uyustu her yerim.Tebrik ediyorim seni bundan 100 tane atliyon.

Koptum kız mesaj a
İstanbuldayım beklerim
Bendeki olayı bilmiyorum ya sevdiğinden sporu herhalde yada hirsimdan bilmiyorum ipi en iyisi akşama almak çünkü ben mahvoluyorum o yüzden hep akşam atlıcam
Üstüne uyumak
Sen kendine her hafta bir hedef belirle canım meslek günlük 500 adet de 1 hafta sonra arttir inan ki alışıyor vücut
Ben 1000 le başladım şuan 4500 bugün 5000 yapcam
Doğumdan sonra spor yaptığım zaman mahvoluyorum ya 10 dakikada çok kötü oluyordum sonra alıştım şu an 1 saat bile koymaz bana
Vücut direncin artıyor çocuğumu kucağıma alıp 1 saat yürümüş insanım
Devam et inan ki benim tecrubesizligim profesyonel sporcuları görüyorsun nasıl yapıyorlar sonuçta analarının karnında ogrenmediler

hayır buradayım geldi geçti gitti, daha yarışı bırakmadım, hala iddialıyım, 2 günde toparlayıp haftaya daha daha iyi olacağım,
Ayran aşı yapacam diyorsun bu mesajından bunu anladım
Geçmiş yapmak namümkün şu an ama @masumm un -900 ü gördüm. Süpersin süper
o gece yemelerine yat zıbar yemeği diyorlar. Eskiden ünide gece acıkıp makarna yapar yerdik arkadaşlarla(makarnayı gerçekten seviyorduk ki hala severim). eveeeet yat zıbar yemeğimizi de yediğimize göre artık uyuyabiliriz derdik. Düşünsene dün gece yemiş olsaydın bugün pişman, mutsuz ve en az 600 gr +yla uyanacaktın. göbeğinde bir şişlik. Yüzün bile şişecekti. Yaptığın makyajı beğenmeyecektin

Ausum naptınız yendiniz mi keyifler gıcır mı Ausencia

Mezun olunca böyle mi oluyor yaniiiii igdedali

90+5 te gol yedik ...3-3

hadi banucum göreyim seni balım .... listede iyice şov yapacaksın yeter ki #birlokmayadirenbanu

Gunaydin herkeseeeeee

Hanimişşş Ausencia günaydın kuzummmm

başlamam lazım ece, kendimi çok kilolu hissediyorum ve mutsuz olmama neden oluyor bu durum. ben hep böyleyim aslında, bir başlasam devamı gelecek biliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…