biraz uzun olabilir diyet topigini bu konu yüzündne meşgul ettigim için şimdiden özür dilerim
ama ciddennn fikir almak istiyorum buu benim için bi sıkıntı olmaya başladı artık
abartıyormuyum ,
hakılımıyım
haksızmıyım bende bilmiyorum 3. gözlere ihtiyacım var
eşimle 2004 yılında evlendik 0 28 ben 21 yaşındaydım
tanışma, n,şanlanma evlenme 6 ay sürdü
eşim 4 yıllık bir ilişkiden çok yeni çıkmıştı ki
benimle evlenmiş olmak için evledi , bunu ddaha yeni anlıyorum
iyi bir insandır , ideal bir baba sorumlu bir eş
çalışkandır , işinde gücünde borcunu harcını bilir
ama eksik olan birşeyler ar ve bu artık beni cidden rahatsız ediyorrr
mesela hiç konuşmuyoruz akşamalrı elinde tel , o alınca bende alıyorum tabi
iyi bir baba , ama iyi bir eşş degil yani bana göre , abartıyorda olabilirim dedigim gibi
mesela özel günleir unutur önemsemedigi için, beni önemsese bunu unutmaz
çünkü biliyorumki eskiden böyle degilmiş
hayat telaşı diyor her seferinde ama bende bu telaşın içindeyim
onu ihmal etymiyorum ama o ayşe ilede evlense aynı eş, fatma ilede evlense aynı eş olacaktı
özel günleirmi umursamaz son yıllarda face sayesinde hatırlar d.günümü
hiç özle birşeyi yoktur benim için
ama çalışır çabalar evin eksigi için vs , ev beinim istegime göre döşenmiştir hep
nasıl istersen der , giydigime , gezdigime karışmazzz
nasıl desem ya evet rahatım, özgürüm amaa ne eksik bilemiyorum
şimdi başkalarına göre daha ne istiyorusn evine düşkün , çalışkan vs vs sayacaklar eminim
elde ne kocalar vardan başlıyor annem az çıtlatsam
ee bende evime düşükünüm çalışıyorum , evi temizliyorum yemek yapıyorum
bunlar hayatın geregi ben x lede evli olsma yapacaktım y ilede olsam yapacaktım
yani çok çıkmazdayım , 1 yıl olmuş evet ama aşk, sevgi , heycan herşey btimiş
sadece hayatın geregi yaşıyoruz işte
konuşunca tabiki seni seviyorum diyor ama işte...
ben liseli gibi aşk yaşayalım demiyorum tabiki
ama ilgi , alaka olmayınca olmuyor offf böyle işte çok kafam karışık
ama cidden ihtiyacım var konuşmaya , özür dileirm uzun oldu.
Geçmiş olsun balımSağol canımşimdi biraz daha iyiyim ama sabah çok fenaydım
Ben de yazarken oyle hissettimmmfarklı bi bakış açısı olmuş ve haklısın
sonundaki yorumun astrologların burç yorumu gibi olmuşama sevdim
bıkmakta haklısın diyecek lafım yok ama seviyosan çabalıycaksın, miu nun dediği gibi bir süre ara ver sende dinlen,gönlün dinlensin,biliyorum bu sürede üzülüyor insan ama bazı şeyler için sabır etmek gerek,gerektiği kadar konuş bakalım nereye kadar devam edecek
ama baktın çookk uzun sürüyo bunada izin verme gücünü tekrar toplayıp onu hayata döndürmen gerek,yoksa erkeklerin hepsi aynı odun,yaş gittikçede dahada katılaşıyolar
Çoğumuzun evliliğinde var bu tür sorunlar maalesef.
Belki bizler fazla beklenti içerisindeyiz bilemiyorum .Her evlilikte illa bir yerden sonra heyecan bitiyor.Biz de flört edip evlendik ama aynı ev ,farklı karakterler illaki uyumsuzluk olabiliyor zamanla.
Ne yapalım masummum sanatçı da değiliz ki aramızda aşk ,heyecan bitti diye boşanalım.Biraz O anlayışlı olacak ,biraz bizler yürüteceğiz .Bir söz okumuştum hoşuma gitmişti,dizilerdeki evliliklerle kıyaslamayın evliliğinizi,Onları senaristler yazar sizinkini Allah diye.2 erkek kardeşim var.Birinin eşi seninle aynı hisleri düşünüyor.Abimde her kadını hayali erkeğe sahip.Mutfakta yardımcı olur,özel günlerini kutlar vs.Tabi diğer kardeşin eşi benim eşim neden değil diye isyanda.Gözlemlediğim kadarıyla abimin eşi devamlı tatlı dil halinde ,tatlım ,aşkım ,hayatım ,balım .Ben denedim bayağı işe yarıyor .Bizler bekliyoruz ama belki Onlar da bekliyordur .Bir de yoruluyorsun ,iş hayatı ağır geliyor sana ,eşinden takdir bekliyorsun ,haklısın da.Ben çabalıyorum neden değer görmüyorum diyorsun.Ama monotonluk olmuş,eşin normal görmüş artık çalışmanı.Annenin dediği gibi ne evlilikler var,çevremden biliyorum .Allahım ağzınızın tadını bozmasın.
Nare83 bekar olduğum için bu konuda tecrübesizim fakat staj yaptığım dönem çift ve aile terapilerine katılmıştım. Gördüğüm çoğu çiftin ortak sorunuydu senin yazdıkların. Açıkçası ben bu konuda teknolojiyi çok suçluyorum. Evet bazı insanlar kişilik olarak sevgisini ilgisini gösteremeyebiliyor. Veya hayat telaşı arasında yorulup eşe ilgi göstermeyi es geçebiliyor. Fakat o akılı telefonlar var ya... İnsanları yalnızlaştırıyor. Bunu zaten biliyoruz ama evlilik gibi ikili ilişkilerde daha yoğun hissediliyor bu durum. Eve bağlı olmak eşin maddi ihtiyaçlarını karşılamak gibi manevi ihtiyaçlarını karşılamak da çok çok önemli. Bu konuyu kendisiyle konuşmuşsun fakat tekrar tekrar farklı dillerde konuşmanı tavsiye ederim. Anladığı bir dil mutlaka vardır. Tamamen şahsi fikrim ve bahsettiğim bu terapilerden gördüğüm kadarıyla umursamamak yok saymak işe yarar yöntemler değil. Geçici bir süre işe yaramış gibi görünse de uzun vadede eşler arasında daha kopuk bir iletişime sebep olabiliyor. Bu durumu konuşurken "sen" diye konuşmak karşı tarafta suçlama olarak algılandığından kişi savunmaya geçebilir. Bunun yerine "biz" dili kullanılırsa daha yapıcı göründüğünden eşin de oturup bu durumda kendini daha rahat ifade edip kendini sana açabilir.
Umarım istediğin huzuru mutluluğu yakalarsın eşinle. Allah ağzınınızın tadını bozmasın...
Bence tam bu yüzden kadının omzunda her zorluk. Her hatanın affı olmadığını fedakarlık denen şeyin bunu gerektirmediğini kocalara hissettirmek lazım...
düşün daha evli değilim feylesofla 6. ayda bir koptuk. Adam rahat. Biz olduk artık diye geziyor etrafta. Tartışma anlaşmazlıkta ne var büyütecek diyip sıyrılıyor. Ben de kuduruyorum. Bir gün artık canıma tak etti. Aldım karşıma bana bak dedim bu neyin rahatlığı ? Şimdi değil 10 senelik evli olsak anlaşamasak ciddi problemlerimiz olsa gene bırakmam gerekirse bırakırım. Evet bana güvenmen çok güzel ama gönül almayı hata yapmamayı bilmen lazım. Nasıl ki ben her attığım adımda bunu düşünüyorsam sen de düşüneceksin. Yoksa ben bir ömür bunla uğraşamam dedim (evet arada çirkeflik işe yarıyormuş). O günden beri ayağını denk aldı Öyle her sıkıntıyı çekerim fedakarım vefakarım gibi görmüyor. Ki çekerim o ayrı ama bunu bilmesine gerek yok bence
Tatlim sanma ki kusursuz evlilikler var. Oyle deseler de yok.
Insaniz sonucta. Arkadaslar guzel seyler yazmis. Ben de sana farkli bir sey soyliyim.
Esinin seninle evlenmek icin evlendigini yazmissin.
Ben esimle evlenmeye 1 ayda karar verdim. Ondan once uzun iliskilerim oldu. Hemen once de oldu . Esimi taniyordum ama hic ona o gozle bakmamistim. Bir anda ona karsi duygularim degisti. Asik oldum fena halde. Bir yildir selam verip gectigim siradan biriyken halbuki.
3 ay icinde evlendik. Soz nisan dahil.
Inan eskisi umrumda bile degil. 3 yilin bes yilin onemi yok.
Cok farkliligimiz var.
Ama olsun da zaten.
O da eve gelince yorgun eline telefon alir haberleri okur . Dolar yorumlarini okur. Baktim ilgilenmiyor hemen kedi gibi yanasirim.
Bazen benim ilgim farklidir. Telefonda isim vardir veya dizim vardir.
Onun da o gun konusasi gelir. Hi hi. Derim bitmez Allah bitmez. Gulerim artik. Kisa kesmeye calisirim kesmez. Artik ilgilendigim seyi birakirim ben de.
Diyecegim o ki
Bazen kendimize disardan bir gozle bakmaliyiz.
Mesela ben hic dogumgunu ozel gun hatirlayamam. Esimin bile. Son iki yildir nasil bi tesadufse esimin dogumgununu hep kuaforde gecirdim. Hep bi kac gun sonra aklima geldi.
O da unutur bazen. Baktim unutacak hatirlatirim bazi seyleri. Biseyler isterim
Mesela bana degisik suprizler yapsin istiyorum ama hic olmuyor.
Istedigim seyi acikca soyleyip planlamasini yapmam gerekiyor. O da bana uyum sagliyor.
Bu da karakter meselesi sanirim.
Kendini uzme.
Seni sevmeseydi bunca yil seninle yasayamazdi. Sana hayati zehir eder bu yemek neden tuzlu diye tepene cokerdi.
Boyle aileler de gordum.
Bence askinizi tazeleyecek minik bir seyahat sizi kendinize getirebilir
Canim kacan kovalanir derler sende biraz uzak dur sebebini sorarsada benim gozumde sende boylesin iste nasil oldugunu gosteriyorum de durumun ciddiyetini belki anlar
Aklımdan geçirdiklerimi aynen ifade etmiş bende eşimle uzun bi flortten sonra evlendim sevgisinden de eminim ama hayat o kadar yoğun ki evlilikteki bireysellesme bazen diğer kişi tarafindan ilgisizlik olarak algılanabiliyor ilgi istiyorsam bende gider sokulurum bi şekilde elindekini biraktiririmNare83 erkekler hep aynı canım ya bizden farklılar eve bakınca ilgilendiklerini düşünüyorlar akşam eve gelince esin ilgi istediğini algilayamiyorlar bunda kültürün de etkişi vat hep böyle olagelmis o yüzden değiştirmek için maalesef kadınlara iş düşüyor bi de soğuk davranmanin daha çok iletişimi koparacagoni düşünüyorum bende
Nare83 ben hayatın hızına tekrarına yenik düştüğümüzü düşünüyorum. Erkekler buna çok dikkat etmiyorlar fakat kadın tarafı daha hassas olduğu için tehlike çanlarının sesini daha önce duyuyor. Eşini uyandırmak için bir dil keşfet. Onu da en iyi sen bilirsin. 10 küsür sene evlilik var. Ben 4 senelik evliyim.Tavsiye vermek bana düşmez ufak bir hatırlatma sadece. Başbaşa olmak bir süre birbirinize yoğunlaşmanızı sağlar. Telaşeyi sıkıntıları bir kenara bırakıp hayatın ucundan tutmak sizi iyileştirir. Düşüncelerle kendini doldurma. Üç beş sene değil 13 yıllık evlisiniz. Demekki evet birşeyler var ki bağlılık noktasında kopmadınız birbirinizden. Sadece sevgiyi gerilere attınız belki yada sözcükleri,sevgi sözcüklerini.
Teşekkr edermm canım sizin sayenzdee
kızlar hepinize çok teşekür ederim
uzak durunca ilşkinin zarar gördüügnü bende düşünüyorum
birde ben sevgisini çok belli eden bir insanım
böyle uzak uzak olunca cidden canımda sıkılıyor...
ama hep yapan taraf benmi olucam diyorum..
ha yanına gitsem minnoşluk yapsam tepkisiz kalmaz ama yoruyor sürekli bişiyleri benim yapmam
bi özel günü unutmakla svgisizlik olmuyor ama ben bu günleirn evliligi canlı tuttuguna inanıyorum.
bu olaylar hep evlilik yıldönümünden sonra patlak verdi
eşime göre sadece tek başına benmi evleniyorum
sen kutla der çıkar işin içinden...
ben çalışsamda çalışmasamda aynı şartlarda yer içer gezerim
beni kısıtlamaz, benimde harcamalarım ona göre düzenlidir.
herşeyi hesap kitap yapar alırım.
igdedali seninde dedigin gibi akıllı telefonlar cidden herşeyi bitiryor ben artık eve gidince elime tel almama kararı aldım dün almadım bundan sonrada almıycam, ben eşime çok düşkünüm oda bunun farkında
ben sevgimi ilgimi gösteririm gün içind ararım, mesaj atarım ne yeidn vs vss
ama eşim bildiign odun beni arayınca şaşırırm hayırdır diyorum o derece
ama dediigm kötü kötü bir eş degil, monoton bir eş
ama zamnındaa çok yaşadıgına baglıyorum bu heycanları
benimde hayatıma girin ilk kişi
mesela geçen dediim ki seninle evledigim için degil
seninle erkendne evlendigim için pişmanım keşke karşıma bi 5 yıl sonra çıksaydın ve
bende senin gibi birşeylere doymuş olsaydımda senden sevgi , ilgi dilenmeseydim
pazar günü kahve içerken açıldı mevzu gayet normal kahve içiyorduk
ben birden aglamaya başladım dedim, evlenmek için evlendin benimle
çıktı işe gitti mesaj filan attı tabi üzülmüş
sevgimi gösteremiyorum ben snein vs vs
olan brişey gizlenemez ki gösterilirrr
of anlat anlat bitmez kızlarrrr ya kusura bakmayın bogdum sizide
kızlar hepinize çok teşekür ederim
uzak durunca ilşkinin zarar gördüügnü bende düşünüyorum
birde ben sevgisini çok belli eden bir insanım
böyle uzak uzak olunca cidden canımda sıkılıyor...
ama hep yapan taraf benmi olucam diyorum..
ha yanına gitsem minnoşluk yapsam tepkisiz kalmaz ama yoruyor sürekli bişiyleri benim yapmam
bi özel günü unutmakla svgisizlik olmuyor ama ben bu günleirn evliligi canlı tuttuguna inanıyorum.
bu olaylar hep evlilik yıldönümünden sonra patlak verdi
eşime göre sadece tek başına benmi evleniyorum
sen kutla der çıkar işin içinden...
ben çalışsamda çalışmasamda aynı şartlarda yer içer gezerim
beni kısıtlamaz, benimde harcamalarım ona göre düzenlidir.
herşeyi hesap kitap yapar alırım.
igdedali seninde dedigin gibi akıllı telefonlar cidden herşeyi bitiryor ben artık eve gidince elime tel almama kararı aldım dün almadım bundan sonrada almıycam, ben eşime çok düşkünüm oda bunun farkında
ben sevgimi ilgimi gösteririm gün içind ararım, mesaj atarım ne yeidn vs vss
ama eşim bildiign odun beni arayınca şaşırırm hayırdır diyorum o derece
ama dediigm kötü kötü bir eş degil, monoton bir eş
ama zamnındaa çok yaşadıgına baglıyorum bu heycanları
benimde hayatıma girin ilk kişi
mesela geçen dediim ki seninle evledigim için degil
seninle erkendne evlendigim için pişmanım keşke karşıma bi 5 yıl sonra çıksaydın ve
bende senin gibi birşeylere doymuş olsaydımda senden sevgi , ilgi dilenmeseydim
pazar günü kahve içerken açıldı mevzu gayet normal kahve içiyorduk
ben birden aglamaya başladım dedim, evlenmek için evlendin benimle
çıktı işe gitti mesaj filan attı tabi üzülmüş
sevgimi gösteremiyorum ben snein vs vs
olan brişey gizlenemez ki gösterilirrr
of anlat anlat bitmez kızlarrrr ya kusura bakmayın bogdum sizide
@Portakal Sulu Ordek ördekim az gördüm sanki seniii
@eflalim ve @CocoChanelmademoiselle ban zedelerimiz zaten
Nevreste gece kuşummmmm nerdesin iyisin mi
saydin78 arada gel öpücük ver git
Banucum ... sen buraya ilk kez dökmüşsün içini ..çokta iyi yapmışsın .. eminim çok güzel cevaplar gelmiştir kızlardan ..okumadım .
Ama biliyorsun biz bu konuyu senle defalarca konuştuk .
Ben sana çok net sordum ... O yüzden burada da soracağım aynı şeyi ..sende ki cevabı biliyorum da ..kafa karışıklığın başlamış yine.
İyi adam ...iyi baba ... iyi insan ... işinde gücünde ...bana karışmaz ... dediklerimi yapar ..vs vs...
Ama ne eksik ? ilgi ... aşk ... tamam liseli gibi olmayalım ama biraz ilgili olsun ..özel hissetirsin diyorsun ..
Arayıp yokluğunu hissettiğin duygu bu .
Peki ?
Eşinden ayrılsan sırf bu boşluk yüzünden ..bir başka insanda mı arayacaksın bu duygu boşluğunu demiştim sana ?
Yoo hayır demiştin .
O zaman bildiğin tanıdığın , kokusunu terini ... hangi yemeği sevdiğini .. neye kızdığını bildiğin ... hazır olmuşu varken elinde ... onu biraz törpüle ... törpülemek kolay değil tabii ....
seven insanın gözünün içine bak banu ... senin kapris yaptığını , yok yere sardığını vs değilde ... gerçekten canının acıdığını hissederse ...eminim bir adım atacaktır .
yani canın acıyorsa bunu eşinden saklama .
Inanki her evlilikte var bu sıkıntılar ama kendini geri çekme otur onla konuş kendinize akşamları 1 3 saat vakit ayırın teli bırakın tv açmayın konuşun biz öyle yapıyoruz artık. Bizdede vardı bu sıkıntı telefon elde muhabbet yok
O yüzden belli bir zaman oturup konuşuruz
Evlilikte araya soğukluk girdimi çok kötü oluyor artık sen onu anlamıyorsun o seninim ve bir bakmışsın iki yabanci
Kizmam balım ol mezun yeter diyorsan senin için yeterdir bakalım bende dusunuyorum bu ara mezuniyet işini liste dışı devam edecegimayyy vallahi gebe kadın can evimden vurdun beniBu hafta mezuniyet geliyor ama iiiinnnşalllaaahhhh mortim kızmasın ama Whiteblacklife
yokk aus ya derdim bi başkasında bulabilmek degil biliyorusn ki
beni yoranda bu işte yani benim daha çok sevmem ve farkında
her zman der bziim evliliigimzde sen daha çok seviyorsun ilgini gösteriyorsun diye
ideal eş yanii mesla sorgulamaz , kısıtlamaz vs vs
sen ben olayı yoktur bizde aylarca işsiz kalmıştır ama lafı geçmez evde
çalışırım maaş kartımı veririm paramı çeker vs vsss hani bir bütün olabildik..
çok zor günler geçiridik maddi açıdan bu evliligimize yansımadı parasızlık ama aşksızlık yansıyor işte
ama bu olay artık cidden cnaımı yakıyor bukadar ilgi gösterip sevipte onun sadece eş olmayı
bana özellikli davranmamması , iyi bir baba eyvallah
sorunalrı çözemeidigm için dön dolaş aynı yerdeyim
pazar günü kendiligindne açıldı zaten konuda
şimdi zaten 3-4 gündür konuşuyorum. ama böyle bi buruk oda farkında
ama soru sorsa cevap veriyorum.
mesela ben çok gıdık alırıımm , gelip giidp gıdıkalr
hissediyor soguk davrandıgımı farkında
ama arkadaş gibi konuşuyorum dizi ile ilgili birşey söylese hıı evet ya , diyorum meselaa
öylee işte ... ay anlat anlat bitmeszz
ya valla türkan hiç bana görede degil
ben çok sıcak kanlı bir tipim
konuşurumm filan
gidip sarılır öpeirm durduk yeree ,
hatta biraz manyagım belimeee kazagı takıp göbek atarımm falan yani
ama hep ben hep ben yoruldum
3-4 gündürde freee takılıyorum
kahve içermisin x
meyve yermisinx filan ismi ile hitap etmezdim hiç artık ismi ile hitap ediyorum.
ama hiç bana göredegil böyle soguk soguk
zeytinyaglı yemek gibi
Sağol canısıGeçmiş olsun balım
Bende öyleyim çok sicakkanliyim :)
Benim adamın canı istediği zaman yalakalık yapar
Arada bana çatar çocuk gibiyiz
Ama bence konuş sorunu çöz sen şimdi içinde buyutucen buyutucen pire deve olacak bende yapıyordum bana diyordu konuşalım susma sende ağzını açıp um gözünü ağzına geleni de rahatla ne üzülüyorsun hem kocan seni sevmese sana değer vermez ama işte şu monotonluk heyecan kat accukilişki uzadimi siradanlasiyor mesela kavga et kuş trip at heyecan kat valla bak gelip gönlünü alsın yada beraber bi yerlere gidin a lar olmasın sanki sevgiliymis gibi beraber mutfağa girin yemek yapın beraber bişeyler yapın bende olup olmadık şeylere çok kafa yorarim yok kocamın eski sevgilisi kızı öldürecek tim o derece nefret ediyordum şu an kızla konusuyoruz evime bile çağırdım çünkü artık biliyorum kocam beni seviyor kızda evlendi ya susma konuşsurat asmakavga et
Benimde.elifim erenim zeynebim var
Ben senin 3 oğlun var biliyordum eyyy masallahhh
Hemşom seninde mi ikizlerin var
Gunaydin canim
Evet salonda spor yapmak daha bi farklı..iki gundur karin kaslarim gulerken bile ağrıyor) ama ayni dert bendede var tarti yuzume gülmüyor cook ac yattik dun hatta acliktan beyin fonksiyonlarim durmuştu esim bisey soyluyordu algılaamıyordum ama tarti cık diyor.. suan kaslarim agirlasti farkindayim....
Bende öyleyim çok sicakkanliyim :)
Benim adamın canı istediği zaman yalakalık yapar
Arada bana çatar çocuk gibiyiz
Ama bence konuş sorunu çöz sen şimdi içinde buyutucen buyutucen pire deve olacak bende yapıyordum bana diyordu konuşalım susma sende ağzını açıp um gözünü ağzına geleni de rahatla ne üzülüyorsun hem kocan seni sevmese sana değer vermez ama işte şu monotonluk heyecan kat accukilişki uzadimi siradanlasiyor mesela kavga et kuş trip at heyecan kat valla bak gelip gönlünü alsın yada beraber bi yerlere gidin a lar olmasın sanki sevgiliymis gibi beraber mutfağa girin yemek yapın beraber bişeyler yapın bende olup olmadık şeylere çok kafa yorarim yok kocamın eski sevgilisi kızı öldürecek tim o derece nefret ediyordum şu an kızla konusuyoruz evime bile çağırdım çünkü artık biliyorum kocam beni seviyor kızda evlendi ya susma konuşsurat asmakavga et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?