Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Banucum ... sen buraya ilk kez dökmüşsün içini ..çokta iyi yapmışsın .. eminim çok güzel cevaplar gelmiştir kızlardan ..okumadım .

Ama biliyorsun biz bu konuyu senle defalarca konuştuk .

Ben sana çok net sordum ... O yüzden burada da soracağım aynı şeyi ..sende ki cevabı biliyorum da .. kafa karışıklığın başlamış yine.

İyi adam ...iyi baba ... iyi insan ... işinde gücünde ...bana karışmaz ... dediklerimi yapar ..vs vs...

Ama ne eksik ? ilgi ... aşk ... tamam liseli gibi olmayalım ama biraz ilgili olsun ..özel hissetirsin diyorsun ..

Arayıp yokluğunu hissettiğin duygu bu .

Peki ?

Eşinden ayrılsan sırf bu boşluk yüzünden ..bir başka insanda mı arayacaksın bu duygu boşluğunu demiştim sana ?

Yoo hayır demiştin .

O zaman bildiğin tanıdığın , kokusunu terini ... hangi yemeği sevdiğini .. neye kızdığını bildiğin ... hazır olmuşu varken elinde ... onu biraz törpüle ... törpülemek kolay değil tabii ....
seven insanın gözünün içine bak banu ... senin kapris yaptığını , yok yere sardığını vs değilde ... gerçekten canının acıdığını hissederse ...eminim bir adım atacaktır .

yani canın acıyorsa bunu eşinden saklama .

Canim kacan kovalanir derler sende biraz uzak dur sebebini sorarsada benim gozumde sende boylesin iste nasil oldugunu gosteriyorum de durumun ciddiyetini belki anlar

kızlar hepinize çok teşekür ederim

uzak durunca ilşkinin zarar gördüügnü bende düşünüyorum
birde ben sevgisini çok belli eden bir insanım
böyle uzak uzak olunca cidden canımda sıkılıyor...
ama hep yapan taraf benmi olucam diyorum..

ha yanına gitsem minnoşluk yapsam tepkisiz kalmaz ama yoruyor sürekli bişiyleri benim yapmam
bi özel günü unutmakla svgisizlik olmuyor ama ben bu günleirn evliligi canlı tuttuguna inanıyorum.
bu olaylar hep evlilik yıldönümünden sonra patlak verdi
eşime göre sadece tek başına benmi evleniyorum
sen kutla der çıkar işin içinden...

ben çalışsamda çalışmasamda aynı şartlarda yer içer gezerim
beni kısıtlamaz, benimde harcamalarım ona göre düzenlidir.
herşeyi hesap kitap yapar alırım.

igdedali seninde dedigin gibi akıllı telefonlar cidden herşeyi bitiryor ben artık eve gidince elime tel almama kararı aldım dün almadım bundan sonrada almıycam, ben eşime çok düşkünüm oda bunun farkında
ben sevgimi ilgimi gösteririm gün içind ararım, mesaj atarım ne yeidn vs vss
ama eşim bildiign odun beni arayınca şaşırırm hayırdır diyorum o derece
ama dediigm kötü kötü bir eş degil, monoton bir eş
ama zamnındaa çok yaşadıgına baglıyorum bu heycanları
benimde hayatıma girin ilk kişi
mesela geçen dediim ki seninle evledigim için degil
seninle erkendne evlendigim için pişmanım keşke karşıma bi 5 yıl sonra çıksaydın ve
bende senin gibi birşeylere doymuş olsaydımda senden sevgi , ilgi dilenmeseydim

pazar günü kahve içerken açıldı mevzu gayet normal kahve içiyorduk
ben birden aglamaya başladım dedim, evlenmek için evlendin benimle
çıktı işe gitti mesaj filan attı tabi üzülmüş
sevgimi gösteremiyorum ben snein vs vs
olan brişey gizlenemez ki gösterilirrr

of anlat anlat bitmez kızlarrrr ya kusura bakmayın bogdum sizide

Inanki her evlilikte var bu sıkıntılar ama kendini geri çekme otur onla konuş kendinize akşamları 1 3 saat vakit ayırın teli bırakın tv açmayın konuşun biz öyle yapıyoruz artık. Bizdede vardı bu sıkıntı telefon elde muhabbet yok
O yüzden belli bir zaman oturup konuşuruz
Evlilikte araya soğukluk girdimi çok kötü oluyor artık sen onu anlamıyorsun o seninim ve bir bakmışsın iki yabanci

boğduğunu düşünme yeri gelir hepimiz özelimizden bahsederiz,bu çok normal,artık bi aile gibi olduk,birbirimizi görmeden seviyoruz biz

dolu olduğundan eşine biraz sert tepki verdin sanırım ve oda üzülmüş tabiki,eşinin seni sevmediğini düşünüyosun ama kafanda bunlara takılıp kurma sakın,inan çoğu erkek gösteremez bunu,erkekler kadınlar gibi değiller....

yakınlarımdan biliyorum dışarda 4x4 lük görünüpte evin içinde tamamen özüne dönen erkeleri...

masum sadece bu konuda değil her konuda üzerimizdeki yük erkeklere göre kat ve kat fazla değilmi...ama napıyoruz oflasakta puflasakta yine biz yapıyoruz,eşine karşı ilgiyide böyle düşün gün gelirki oda sana karşı yumuşar farklı davranır, oduna şekil vermek bizim görevimiz.....bıksakta yılsakta....

Banucum ... sen buraya ilk kez dökmüşsün içini ..çokta iyi yapmışsın .. eminim çok güzel cevaplar gelmiştir kızlardan ..okumadım .

yokk aus ya derdim bi başkasında bulabilmek degil biliyorusn ki
beni yoranda bu işte yani benim daha çok sevmem ve farkında
her zman der bziim evliliigimzde sen daha çok seviyorsun ilgini gösteriyorsun diye

ideal eş yanii mesla sorgulamaz , kısıtlamaz vs vs
sen ben olayı yoktur bizde aylarca işsiz kalmıştır ama lafı geçmez evde
çalışırım maaş kartımı veririm paramı çeker vs vsss hani bir bütün olabildik..
çok zor günler geçiridik maddi açıdan bu evliligimize yansımadı parasızlık ama aşksızlık yansıyor işte

ama bu olay artık cidden cnaımı yakıyor bukadar ilgi gösterip sevipte onun sadece eş olmayı
bana özellikli davranmamması , iyi bir baba eyvallah

sorunalrı çözemeidigm için dön dolaş aynı yerdeyim
pazar günü kendiligindne açıldı zaten konuda
şimdi zaten 3-4 gündür konuşuyorum. ama böyle bi buruk oda farkında
ama soru sorsa cevap veriyorum.
mesela ben çok gıdık alırıımm , gelip giidp gıdıkalr
hissediyor soguk davrandıgımı farkında
ama arkadaş gibi konuşuyorum dizi ile ilgili birşey söylese hıı evet ya , diyorum meselaa

öylee işte ... ay anlat anlat bitmeszz

ya valla türkan hiç bana görede degil
ben çok sıcak kanlı bir tipim
konuşurumm filan
gidip sarılır öpeirm durduk yeree ,
hatta biraz manyagım belimeee kazagı takıp göbek atarımm falan yani
ama hep ben hep ben yoruldum
3-4 gündürde freee takılıyorum

kahve içermisin x
meyve yermisinx filan ismi ile hitap etmezdim hiç artık ismi ile hitap ediyorum.
ama hiç bana göredegil böyle soguk soguk
zeytinyaglı yemek gibi

ayyy vallahi gebe kadın can evimden vurdun beni Bu hafta mezuniyet geliyor ama iiiinnnşalllaaahhhh mortim kızmasın ama Whiteblacklife
Kizmam balım ol mezun yeter diyorsan senin için yeterdir bakalım bende dusunuyorum bu ara mezuniyet işini liste dışı devam edecegim

Bende öyleyim çok sicakkanliyim :)
Benim adamın canı istediği zaman yalakalık yapar
Arada bana çatar çocuk gibiyiz
Ama bence konuş sorunu çöz sen şimdi içinde buyutucen buyutucen pire deve olacak bende yapıyordum bana diyordu konuşalım susma sende ağzını açıp um gözünü ağzına geleni de rahatla ne üzülüyorsun hem kocan seni sevmese sana değer vermez ama işte şu monotonluk heyecan kat accuk ilişki uzadimi siradanlasiyor mesela kavga et kuş trip at heyecan kat valla bak gelip gönlünü alsın yada beraber bi yerlere gidin a lar olmasın sanki sevgiliymis gibi beraber mutfağa girin yemek yapın beraber bişeyler yapın bende olup olmadık şeylere çok kafa yorarim yok kocamın eski sevgilisi kızı öldürecek tim o derece nefret ediyordum şu an kızla konusuyoruz evime bile çağırdım çünkü artık biliyorum kocam beni seviyor kızda evlendi ya susma konuşsurat asmakavga et

kız herşey tamamda eski sevgiliyi eve çağırmakta ne oliii
hayatta yapmam

Benimde.elifim erenim zeynebim var

Ogluslarim iz adasmis canim

Ben senin 3 oğlun var biliyordum eyyy masallahhh

Evet canım 5 erkek ailem

Hemşom seninde mi ikizlerin var

Evet canım 18 yaşındalar senindemi var

Canım 3 .haftanın spor salonunda bende inceldigimi hissediyorum
Hemen fark etmeye başladı sende platesmi yapiyorsun

bence insanların geçmişiini bilmmemk gerekiyor işte ben eşimin geçmişini bildigim için takılıyorum bu duruma
4 yıl bir ilişki ve yaşanılanlar , meshep farklılıgı yüzündne oluşan bir ayrılık
bunları bilince insna daha bi üzülüyor

belki aptallık üzerinden 1 yıl geçmiş diyceksin ama geçmiyor işte benden

sen iyi aşmışsın valla eve filan davet etmek harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…