MaşaallahOgluslarim iz adasmis canim
Evet canım 5 erkek ailem
Evet canım 18 yaşındalar senindemi var
Canım 3 .haftanın spor salonunda bende inceldigimi hissediyorum
Hemen fark etmeye başladı sende platesmi yapiyorsun
Biz gelince kaçtı gittiBeni ,Nevoyu o kadar davet ettin ,gelin de gelin ,takıma gelin diye ,biz geldik,sen gelmiyorsun
Erkekler hayata bizim baktığımız gibi bakmıyorla.Onlara göre evlendik,çoluk çocuk oldu hayat monoton geçecek.Sevgililer günü,evlilik yıldönümü,doğum günü nedir?Bunlara gerek yok biz evliyiz sevgilimiyiz...Ama farkında değiller bu tür şeyler evliliğe heyecan getiriyor...biraz uzun olabilir diyet topigini bu konu yüzündne meşgul ettigim için şimdiden özür dilerim
ama ciddennn fikir almak istiyorum buu benim için bi sıkıntı olmaya başladı artık
abartıyormuyum ,
hakılımıyım
haksızmıyım bende bilmiyorum 3. gözlere ihtiyacım var
eşimle 2004 yılında evlendik 0 28 ben 21 yaşındaydım
tanışma, n,şanlanma evlenme 6 ay sürdü
eşim 4 yıllık bir ilişkiden çok yeni çıkmıştı ki
benimle evlenmiş olmak için evledi , bunu ddaha yeni anlıyorum
iyi bir insandır , ideal bir baba sorumlu bir eş
çalışkandır , işinde gücünde borcunu harcını bilir
ama eksik olan birşeyler ar ve bu artık beni cidden rahatsız ediyorrr
mesela hiç konuşmuyoruz akşamalrı elinde tel , o alınca bende alıyorum tabi
iyi bir baba , ama iyi bir eşş degil yani bana göre , abartıyorda olabilirim dedigim gibi
mesela özel günleir unutur önemsemedigi için, beni önemsese bunu unutmaz
çünkü biliyorumki eskiden böyle degilmiş
hayat telaşı diyor her seferinde ama bende bu telaşın içindeyim
onu ihmal etymiyorum ama o ayşe ilede evlense aynı eş, fatma ilede evlense aynı eş olacaktı
özel günleirmi umursamaz son yıllarda face sayesinde hatırlar d.günümü
hiç özle birşeyi yoktur benim için
ama çalışır çabalar evin eksigi için vs , ev beinim istegime göre döşenmiştir hep
nasıl istersen der , giydigime , gezdigime karışmazzz
nasıl desem ya evet rahatım, özgürüm amaa ne eksik bilemiyorum
şimdi başkalarına göre daha ne istiyorusn evine düşkün , çalışkan vs vs sayacaklar eminim
elde ne kocalar vardan başlıyor annem az çıtlatsam
ee bende evime düşükünüm çalışıyorum , evi temizliyorum yemek yapıyorum
bunlar hayatın geregi ben x lede evli olsma yapacaktım y ilede olsam yapacaktım
yani çok çıkmazdayım , 1 yıl olmuş evet ama aşk, sevgi , heycan herşey btimiş
sadece hayatın geregi yaşıyoruz işte
konuşunca tabiki seni seviyorum diyor ama işte...
ben liseli gibi aşk yaşayalım demiyorum tabiki
ama ilgi , alaka olmayınca olmuyor offf böyle işte çok kafam karışık
ama cidden ihtiyacım var konuşmaya , özür dileirm uzun oldu.
kız herşey tamamda eski sevgiliyi eve çağırmakta ne oliii
hayatta yapmam
bence insanların geçmişiini bilmmemk gerekiyor işte ben eşimin geçmişini bildigim için takılıyorum bu duruma
4 yıl bir ilişki ve yaşanılanlar , meshep farklılıgı yüzündne oluşan bir ayrılık
bunları bilince insna daha bi üzülüyor
belki aptallık üzerinden 1 yıl geçmiş diyceksin ama geçmiyor işte benden
sen iyi aşmışsın valla eve filan davet etmek harikasın
Hangi duyguları canım diyetle ilgili mi yoksa karşılaştığımız sıkıntılarla ilgili miBugun biraz sakinlestim dun 1.5 saat sonra eve gidebildim otobusle ve yol boyu agladim aglamak sakinlestirdi sanki. Icim disima cikacakti. Cok yorgun hissediyorum. Tek mutlu oldugum sey aksam agladigim icin yemek yemedim gerci tum gun sadece 2 sey yedim o da berbat seylerdi. Siz duygularinizi nasil kontrol ediyorsunuz. Ben edemiyorum
Sen o çocuğa niye kurabiye yapmıyorsunDün oğlum çiğköfte almış geldi,kızımla lavaşa dürüm yaptılar yediler ,yaptım mı yooooo
Kızım anne kurabiye yapalım ,ben yapmasını biliyorum ,un su tuz katacaksın hamur yapıp şekil yapacaksın oluyor ,beraber yapalım dedi,korkumdan yaptım mı yooooomarketten alalım dedim istemedi.
Geçen gün aldığım kepekli bisküvilerin arasına abi kardeş çokokrem sürüp yediler
Kaç gündür de tb ekmeğinden daha güzel oluyor diye ekmeğe sürüp yiyorlar
Balık ekmek yapıyor oğlum ağzımın suları örtüye akıyor ,yiyorum mu yoooooo
Bizim evi görsen bu yediklerime şükredersin
ay çok güzel olur bence dene kesinlikle mis mis ama bence yarına yap sen onu perşembeye iyi gelir sanki@MiuLego kızıma yemek yapıyordum ıspanak havuç pirinç pişirip robottan çekip kıza vrdm ve aklıma güzel bir fikir geldi
Ispanak
Roka
Maydanoz
Salatalık
Robottan çekip içsem öğle yemeği yerine olurmu
Tamam o zamn hem bugün hem yarın :)ay çok güzel olur bence dene kesinlikle mis mis ama bence yarına yap sen onu perşembeye iyi gelir sanki
ya da bugün de yap yarın da yap :)
Tamam o zamn hem bugün hem yarın :)
Kendi yiyecek diye çocuğa birşey yapmıyor.Ben hafta sonu cupcake yaptım 2 tepsi okula götürdüler.Arkadaşları nereden aldınız demiş
oy nevoşum seni yerim ben yer yerKendi yiyecek diye çocuğa birşey yapmıyor.Ben hafta sonu cupcake yaptım 2 tepsi okula götürdüler.Arkadaşları nereden aldınız demişBen tadına bile bakmadım...Canım çekmedi mi çekti.Attım 2 tane kayısı geçti
Bir o kalmıştı trip yapmadığınsoğuğa trip yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?