Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ogluslarim iz adasmis canim

Evet canım 5 erkek ailem

Evet canım 18 yaşındalar senindemi var

Canım 3 .haftanın spor salonunda bende inceldigimi hissediyorum
Hemen fark etmeye başladı sende platesmi yapiyorsun
MaşaallahEvet benimkiler Mart'ta 13 olacaklar

Erkekler hayata bizim baktığımız gibi bakmıyorla.Onlara göre evlendik,çoluk çocuk oldu hayat monoton geçecek.Sevgililer günü,evlilik yıldönümü,doğum günü nedir?Bunlara gerek yok biz evliyiz sevgilimiyiz...Ama farkında değiller bu tür şeyler evliliğe heyecan getiriyor...

kız herşey tamamda eski sevgiliyi eve çağırmakta ne oliii
hayatta yapmam

Kız in arkasından çok laflar ettim hele ettiğim küfürler saçmalamak işte kızı taniyincada çağırdım gelecek
1 hafta çıkmışlardı bende ilk zamanlar çok kıskanctim kıza abla bile demistim
Ama.baktim ki kız hiç düşündüğümüz gibi değil hakkımı helal et dedim ama

İlk 1 senem hep kıskançlık yüzünden kavga ediyorduk ama aşırıydi sonra kocam dedi hep eve geliyorum surat dışarıya çıkıyoruz kavga bıktım sende dedi yapmadigim şeyler için beni suçluyorsun yeter dedi kafama dank etti sonra biraktim
Yapma kendine zarar valla kocan çoktan unutmuştur ben çok detayciyimdir o yüzden hep kavga ederdik konu kıskançlık
Çok tatlı kız kocam varken hayatta cagirmam ki evlendi beş çayına falan kız in arkasından çok salladım bilse beni iki kaşık suda bogar

Hangi duyguları canım diyetle ilgili mi yoksa karşılaştığımız sıkıntılarla ilgili miKarşılaştığımız sıkıntıları kasdediyorsan.Çok kazık yemiş biri olarak artık bazı olaylar karşısında duygusuz olmayı öğrendim.Tabi hassas biriyim taktığım şeyler oluyor ama eskisi kadar değil...

Sen o çocuğa niye kurabiye yapmıyorsun

@MiuLego kızıma yemek yapıyordum ıspanak havuç pirinç pişirip robottan çekip kıza vrdm ve aklıma güzel bir fikir geldi
Ispanak
Roka
Maydanoz
Salatalık
Robottan çekip içsem öğle yemeği yerine olurmu
ay çok güzel olur bence dene kesinlikle mis mis ama bence yarına yap sen onu perşembeye iyi gelir sanki
ya da bugün de yap yarın da yap :)

@masumm inan dediğin gibi öylesine evlenmiş olsa seninle eşin üzülmezdi takmazdı kafasına bu durumlarınızı.. oturup konuşmazdı bile kestirip atardı canım benim. bence aslında iyi de bir eş sana ama belli edemiyor bu huylarını ortaya çıkartman lazım.. nasılını bilemiyorum tabi..

oy nevoşum seni yerim ben yer yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…