Iste buradaaaaaaa
Ausencia napıyon bacım görüşemiyoz hiç.ne zaman gidiyon doktora pipiyi ne Zaman görecez
Alıştırdın bizi arıyor gözlerimizLaaaaaaaaaaaaa akım makım istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
heeeeeeeeeeeeeeey
ayyyyyyyyyyy müu ile zayıflamak harika çook zevk alıyorummmmmmmmmmmm ooo yeahhhhh yazın
hepimiz miuyuz yazın
Bana yazmayın valla gelmemhadi hadi gündem ne şimdi ?
onu diyin de iki kelam yazayım
Sen yazana kadaaaarrrr aus geldi bileÇok özlüyoruz be aus reyiz @ausenc
Laaaaaaaaaaaaa akım makım istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
heeeeeeeeeeeeeeey
ayyyyyyyyyyy müu ile zayıflamak harika çook zevk alıyorummmmmmmmmmmm ooo yeahhhhh yazın
hepimiz miuyuz yazın
öyle deme ama kaptanımLaaaaaaaaaaaaa akım makım istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
heeeeeeeeeeeeeeey
hepimiz miuyuz yazın
Beni ,Nevoyu o kadar davet ettin ,gelin de gelin ,takıma gelin diye ,biz geldik,sen gelmiyorsunLaaaaaaaaaaaaa akım makım istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
heeeeeeeeeeeeeeey
hepimiz miuyuz yazın
çok geçmiş olsun canımmiyom; kas dokularında ortaya çıkan, çoğunlukla kadınların dölyatağında oluşan ur canım. yani rahimde oluşan ur.
küçükken sorun değil de, büyüyünce aşırı kanamaya, düzensiz kanamaya neden oluyor ve bulunduğu bölgeye göre bağırsak ve idrar torbasına baskı yapabiliyor. o zaman da ameliyat şart oluyor.
amin canım inşallah
saol begümcüm. miyomların boyutu açısından doktor bugün ameliyat sınırındasın dedi.
ama benim şimdilik kanamalarım düzenli. aylık normal rutinde geliyor. ara kanamam yok. çok şükür başka organlara da etki etmiyor. çünkü biliyorsundur bazen bağırsak ve idrar torbasına baskı yapıyor. ben de şu an öyle bir durum da yok. ama kanama miktarım arttı ve bu ay çok ağrım oldu. doktora onu söyledim. dediğim gibi dedi ameliyat sınırındasın. şu an ameliyat önermiyorum ekstra bir sıkıntın olmadığı için. olursa ama hemen gel dedi. miyom ameliyatları hakkında genel bir bilgi verdi.
hayırlısı olsun bakalım begümcüm. ilk defa ne olacak diye derin derin düşündüm. moralim çok bozuldu. umarım şiddetli kanamalarım olmaz. aklımda birşeyler var. düşüneyim yavaş yavaş uygulayacağım. şu an çok moralsizim.
sağol canım antibiyotik başladık iyi şükürmakbule nasıl oldu oğlan?
sen küçüldü diyosan küçülmüştür
evde ne kadar spor yapsakta salondaki daha bi zorluyo insanı değil mi?
dedektiffgüzel fikir sherlock holmes i çağıralım
dün internet çıldırttı bizi,sürekli koptu,bugün nasıl olur bilinmez fırsatını bulmuşken yazayım dedim
aklındaki şeyi merak ettim,soğan suyu falan işe yararmı bilmiyorumki onuda bi denesen,aslında miyomlu kadınlara çocuk doğurmayı öneriyolar diye biliyorum ama seninki ameliyetlık duruma çok yakın bu durumda olurmu bilmem,hakkında hayırlısı inşallah öteleyebildiğin kadar ötelersin ameliyatı
ahucan
5 ip 1 puan o zaman senin 150 ip 30 puan sen 10 ipi 1 puandan hesaplamışsın
ayrıca sporda yeni gruplarımız oluştu,sen artık @nehirnil111 i etiketliyceksin
ekim ayı geldi derkenbize kasımı göndermişler
Alıştırdın bizi arıyor gözlerimiz
yalnız ardındaki smiley yanlış olmuş
Beni ,Nevoyu o kadar davet ettin ,gelin de gelin ,takıma gelin diye ,biz geldik,sen gelmiyorsun
Dr gideceğim.öksürük başladı.daha çok öpmesi gerek.cadınınnaber canım ? öptü de geçti mi prensesiniyi misin bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?