Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gözlerimden akan yaşlarlaaa hunharca güldüm şu yazıyaaaaaaaa
Tatlim sanma ki kusursuz evlilikler var. Oyle deseler de yok.
Insaniz sonucta. Arkadaslar guzel seyler yazmis. Ben de sana farkli bir sey soyliyim.
Esinin seninle evlenmek icin evlendigini yazmissin.
Ben esimle evlenmeye 1 ayda karar verdim. Ondan once uzun iliskilerim oldu. Hemen once de oldu . Esimi taniyordum ama hic ona o gozle bakmamistim. Bir anda ona karsi duygularim degisti. Asik oldum fena halde. Bir yildir selam verip gectigim siradan biriyken halbuki.
3 ay icinde evlendik. Soz nisan dahil.
Inan eskisi umrumda bile degil. 3 yilin bes yilin onemi yok.
Cok farkliligimiz var.
Ama olsun da zaten.
O da eve gelince yorgun eline telefon alir haberleri okur . Dolar yorumlarini okur. Baktim ilgilenmiyor hemen kedi gibi yanasirim.
Bazen benim ilgim farklidir. Telefonda isim vardir veya dizim vardir.
Onun da o gun konusasi gelir. Hi hi. Derim bitmez Allah bitmez. Gulerim artik. Kisa kesmeye calisirim kesmez. Artik ilgilendigim seyi birakirim ben de.
Diyecegim o ki
Bazen kendimize disardan bir gozle bakmaliyiz.
Mesela ben hic dogumgunu ozel gun hatirlayamam. Esimin bile. Son iki yildir nasil bi tesadufse esimin dogumgununu hep kuaforde gecirdim. Hep bi kac gun sonra aklima geldi.
O da unutur bazen. Baktim unutacak hatirlatirim bazi seyleri. Biseyler isterim
Mesela bana degisik suprizler yapsin istiyorum ama hic olmuyor.
Istedigim seyi acikca soyleyip planlamasini yapmam gerekiyor. O da bana uyum sagliyor.
Bu da karakter meselesi sanirim.
Kendini uzme.
Seni sevmeseydi bunca yil seninle yasayamazdi. Sana hayati zehir eder bu yemek neden tuzlu diye tepene cokerdi.
Boyle aileler de gordum.
Bence askinizi tazeleyecek minik bir seyahat sizi kendinize getirebilir

gel yanıma , bende çok acıkıyorum ben sana yeter mezun ol dedim di mi ? sık diini de alnının akı ile çık listeden ... sonra gecelere akarız
ayyy vallahi gebe kadın can evimden vurdun beni Bu hafta mezuniyet geliyor ama iiiinnnşalllaaahhhh mortim kızmasın ama Whiteblacklife

Olsun ben özleyince trip atıyorum belkim Delikanlılığın hangi kitabında yazar önce sevdirip sonra kendinden mahrum etmek
hiçççççççççççççççççççççççççççç

ayneeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

katılıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canim kacan kovalanir derler sende biraz uzak dur sebebini sorarsada benim gozumde sende boylesin iste nasil oldugunu gosteriyorum de durumun ciddiyetini belki anlar

Benim de bünye mahvoldu faekli bisi yiyince bağırsak ağrısı oluyor farklı bisiden kastim tabiki sağlıksız besinler misal dün akşam beyaz ekmekle tost yemiştim gece boyu karnım ağrıdı taki sabah tuvalete çıkana kadar bende menü paylaşacağım bugünden itibaren sağlıklı beslenmek farz oldu

hayır konuyu değiştiremezsin öyle yazılmasını dahi istemiyorum şuan sen düşün

gündem belli

çok özlüyoruz be aus reyiz

la dur hele banuya ne olmuş ? gündem banu imiş .... tamam kapandı aus özleme ...daral gelir bana ...
öyle deme ama kaptanım,seviyoruz biz seni
bu sabah tartıyla bozuşsakta tabiki miu ile zayıfalamakta harika
gündem masumm ama aslında çoğu kişinin karşı karşıya kaldığı durum

hemen bakacağım banuşum ne yazmış ?

sende biliyorsun kii .... çok seviliyorsunuz

Bu ne be sabahtan beri geçmiş okuyorum bi günaydın yazmak bu saate kaldı günaydın herkese

günaydın makbuşum

Benim sayfa geç açıldı geç kaldım. Akımı da sonradan yakalayabildim Ausencia

la akıllı kızsın sen , kapılma her gördüğün akıma ... 2017 de akıllı tel kullanmayan hatunsun sen ... ne hemen akım görüp atlamalar

Aminnn cnm bazen oturup konusmak cogu seyi cozuyo insan eksisinide artisinida goruyo valla

farklı bi bakış açısı olmuş ve haklısın
sonundaki yorumun astrologların burç yorumu gibi olmuş ama sevdim

Aklımdan geçirdiklerimi aynen ifade etmiş bende eşimle uzun bi flortten sonra evlendim sevgisinden de eminim ama hayat o kadar yoğun ki evlilikteki bireysellesme bazen diğer kişi tarafindan ilgisizlik olarak algılanabiliyor ilgi istiyorsam bende gider sokulurum bi şekilde elindekini biraktiririm @masumm erkekler hep aynı canım ya bizden farklılar eve bakınca ilgilendiklerini düşünüyorlar akşam eve gelince esin ilgi istediğini algilayamiyorlar bunda kültürün de etkişi vat hep böyle olagelmis o yüzden değiştirmek için maalesef kadınlara iş düşüyor bi de soğuk davranmanin daha çok iletişimi koparacagoni düşünüyorum bende

@masumm ben hayatın hızına tekrarına yenik düştüğümüzü düşünüyorum. Erkekler buna çok dikkat etmiyorlar fakat kadın tarafı daha hassas olduğu için tehlike çanlarının sesini daha önce duyuyor. Eşini uyandırmak için bir dil keşfet. Onu da en iyi sen bilirsin. 10 küsür sene evlilik var. Ben 4 senelik evliyim.Tavsiye vermek bana düşmez ufak bir hatırlatma sadece. Başbaşa olmak bir süre birbirinize yoğunlaşmanızı sağlar. Telaşeyi sıkıntıları bir kenara bırakıp hayatın ucundan tutmak sizi iyileştirir. Düşüncelerle kendini doldurma. Üç beş sene değil 13 yıllık evlisiniz. Demekki evet birşeyler var ki bağlılık noktasında kopmadınız birbirinizden. Sadece sevgiyi gerilere attınız belki yada sözcükleri,sevgi sözcüklerini.

@MiuLego minnoş kaptanım. Bu hafta 52.5 olursam mezun olabilir miyim ben?
evet olabiliyorsun ördekimama 52.5 ile gelmeyeceksin değil mi?daha çok eksi ile geleceksin değil mihiç mezun edesim de yok ya neyse

şaka şaka mezun olma vaktin geldi kuzum ama ciddiyim 0.5 ile gelme o ne biçim eksi öyle mezun etmek istemiyorum anlı şanlı mezun ol
paylaşmadığın hata makbuşşşş

Dostum buna şükredeceğim cidden çünkü çok zorladı beni artık. Ausu dinlemeliydim Bakalım cumay kadar daha neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…