Neyse düşündüm de ara ara gel istersençoook yiyorsun deyneeeeeeeeeep , gördükçe tansiyonum çıkıyor
kilo da veremiyorsun ....nereye gelem kime geeleeeeeeem
konuş kız deynep :)))Beni ,Nevoyu o kadar davet ettin ,gelin de gelin ,takıma gelin diye ,biz geldik,sen gelmiyorsun
günaydın canımcımmmBu ne be sabahtan beri geçmiş okuyorum bi günaydın yazmak bu saate kaldı günaydın herkese
Olsun ben özleyince trip atıyorum belkimyalnız ardındaki smiley yanlış olmuştrip değil duygu sömürüsü yapıyorduk iğde
Tatlim sanma ki kusursuz evlilikler var. Oyle deseler de yok.gözlerimden akan yaşlarlaaa hunharca güldüm şu yazıyaaaaaaaa
ayyy vallahi gebe kadın can evimden vurdun benigel yanıma , bende çok acıkıyorumben sana yeter mezun ol dedim di mi ? sık diini de alnının akı ile çık listeden ... sonra gecelere akarız
hiççççççççççççççççççççççççççççOlsun ben özleyince trip atıyorum belkimDelikanlılığın hangi kitabında yazar önce sevdirip sonra kendinden mahrum etmek
Canim kacan kovalanir derler sende biraz uzak dur sebebini sorarsada benim gozumde sende boylesin iste nasil oldugunu gosteriyorum de durumun ciddiyetini belki anlarkonuşuyorum ama aynı degişen bri şey yok
seni gösteremesemde seviyorum tabiki daha napayım
diyip çıkıyor işin içinden
bakıyorum biraz degişmeye çalışıyor ama sonrası yok
sevgi gösterilmek için vardır
gösterilemeyen sevgi zaten yoktur.
bana göre
valla çok sinirleirmi bozuyor benim bu olay , çokmu şey ,stiyorum
sorunalrı çözemedigimiz içinde durup durup patlak veriyor
hayır konuyu değiştiremezsin öyle yazılmasını dahi istemiyorum şuan sen düşün
gündem belli
çok özlüyoruz be aus reyiz
öyle deme ama kaptanım,seviyoruz biz seni
bu sabah tartıyla bozuşsaktatabiki miu ile zayıfalamakta harika
gündem masumm ama aslında çoğu kişinin karşı karşıya kaldığı durum
Bu ne be sabahtan beri geçmiş okuyorum bi günaydın yazmak bu saate kaldı günaydın herkese
Aminnn cnm bazen oturup konusmak cogu seyi cozuyo insan eksisinide artisinida goruyo vallabelli zamandan sonra bu yaşadıkların çoğu evlilikte karşı karşıya kalınan durumlar,alıp karşına konuş diycektim zaten yapmışsın ama seviyosan konuşmaya devam etmelisin,o uzak mı duruyo sen yakınlaş,cakıl80 in dediği gibi hafta sonu 1 günlüğünede olsa tatile gidin,ankarada çok güzel kaplıcalı oteller var diye biliyorum
başbaşa yemek, birlikte kaliteli vakit geçirmek ee o yapmıyosa sen çaba harca,çünkü dediğin gibi diğer özelliklerinin 4x4 lük olması yetmiyo,ilgi,sevgi bunlar olmak zorunda
bide ben şunu anladım her tartışma insanı birbirinden dahada koparıyor,olayları büyütmemek buna izin vermemek yeri geldiğinde susmayı da bilmek lazım
insan o hayat telaşında ilginin sevginin gerekliliğini unutuyor ve malesef bunu hatırlatmak biz kadınlara düşüyor
bu sorunları inşallah en kısa sürede aşarsınız, mutlu mesut bir hayatın olsun @masumm
en güzelini yapmışsın, demekki eşininde senle ilgili sıkıntılar varmış ve oda senle paylaşmış,ne güzelde çözmüşsünüz,kimsenin ağIZ tadı bozulmasın rabbim (AMİN)
Dr gideceğim.öksürük başladı.daha çok öpmesi gerek.cadının
Neyse düşündüm de ara ara gel istersen
Tatlim sanma ki kusursuz evlilikler var. Oyle deseler de yok.
Insaniz sonucta. Arkadaslar guzel seyler yazmis. Ben de sana farkli bir sey soyliyim.
Esinin seninle evlenmek icin evlendigini yazmissin.
Ben esimle evlenmeye 1 ayda karar verdim. Ondan once uzun iliskilerim oldu. Hemen once de oldu . Esimi taniyordum ama hic ona o gozle bakmamistim. Bir anda ona karsi duygularim degisti. Asik oldum fena halde. Bir yildir selam verip gectigim siradan biriyken halbuki.
3 ay icinde evlendik. Soz nisan dahil.
Inan eskisi umrumda bile degil. 3 yilin bes yilin onemi yok.
Cok farkliligimiz var.
Ama olsun da zaten.
O da eve gelince yorgun eline telefon alir haberleri okur . Dolar yorumlarini okur. Baktim ilgilenmiyor hemen kedi gibi yanasirim.
Bazen benim ilgim farklidir. Telefonda isim vardir veya dizim vardir.
Onun da o gun konusasi gelir. Hi hi. Derim bitmez Allah bitmez. Gulerim artik. Kisa kesmeye calisirim kesmez. Artik ilgilendigim seyi birakirim ben de.
Diyecegim o ki
Bazen kendimize disardan bir gozle bakmaliyiz.
Mesela ben hic dogumgunu ozel gun hatirlayamam. Esimin bile. Son iki yildir nasil bi tesadufse esimin dogumgununu hep kuaforde gecirdim. Hep bi kac gun sonra aklima geldi.
O da unutur bazen. Baktim unutacak hatirlatirim bazi seyleri. Biseyler isterim
Mesela bana degisik suprizler yapsin istiyorum ama hic olmuyor.
Istedigim seyi acikca soyleyip planlamasini yapmam gerekiyor. O da bana uyum sagliyor.
Bu da karakter meselesi sanirim.
Kendini uzme.
Seni sevmeseydi bunca yil seninle yasayamazdi. Sana hayati zehir eder bu yemek neden tuzlu diye tepene cokerdi.
Boyle aileler de gordum.
Bence askinizi tazeleyecek minik bir seyahat sizi kendinize getirebilir
Aklımdan geçirdiklerimi aynen ifade etmiş bende eşimle uzun bi flortten sonra evlendim sevgisinden de eminim ama hayat o kadar yoğun ki evlilikteki bireysellesme bazen diğer kişi tarafindan ilgisizlik olarak algılanabiliyor ilgi istiyorsam bende gider sokulurum bi şekilde elindekini biraktiririm @masumm erkekler hep aynı canım ya bizden farklılar eve bakınca ilgilendiklerini düşünüyorlar akşam eve gelince esin ilgi istediğini algilayamiyorlar bunda kültürün de etkişi vat hep böyle olagelmis o yüzden değiştirmek için maalesef kadınlara iş düşüyor bi de soğuk davranmanin daha çok iletişimi koparacagoni düşünüyorum bendeTatlim sanma ki kusursuz evlilikler var. Oyle deseler de yok.
Insaniz sonucta. Arkadaslar guzel seyler yazmis. Ben de sana farkli bir sey soyliyim.
Esinin seninle evlenmek icin evlendigini yazmissin.
Ben esimle evlenmeye 1 ayda karar verdim. Ondan once uzun iliskilerim oldu. Hemen once de oldu . Esimi taniyordum ama hic ona o gozle bakmamistim. Bir anda ona karsi duygularim degisti. Asik oldum fena halde. Bir yildir selam verip gectigim siradan biriyken halbuki.
3 ay icinde evlendik. Soz nisan dahil.
Inan eskisi umrumda bile degil. 3 yilin bes yilin onemi yok.
Cok farkliligimiz var.
Ama olsun da zaten.
O da eve gelince yorgun eline telefon alir haberleri okur . Dolar yorumlarini okur. Baktim ilgilenmiyor hemen kedi gibi yanasirim.
Bazen benim ilgim farklidir. Telefonda isim vardir veya dizim vardir.
Onun da o gun konusasi gelir. Hi hi. Derim bitmez Allah bitmez. Gulerim artik. Kisa kesmeye calisirim kesmez. Artik ilgilendigim seyi birakirim ben de.
Diyecegim o ki
Bazen kendimize disardan bir gozle bakmaliyiz.
Mesela ben hic dogumgunu ozel gun hatirlayamam. Esimin bile. Son iki yildir nasil bi tesadufse esimin dogumgununu hep kuaforde gecirdim. Hep bi kac gun sonra aklima geldi.
O da unutur bazen. Baktim unutacak hatirlatirim bazi seyleri. Biseyler isterim
Mesela bana degisik suprizler yapsin istiyorum ama hic olmuyor.
Istedigim seyi acikca soyleyip planlamasini yapmam gerekiyor. O da bana uyum sagliyor.
Bu da karakter meselesi sanirim.
Kendini uzme.
Seni sevmeseydi bunca yil seninle yasayamazdi. Sana hayati zehir eder bu yemek neden tuzlu diye tepene cokerdi.
Boyle aileler de gordum.
Bence askinizi tazeleyecek minik bir seyahat sizi kendinize getirebilir
evet olabiliyorsun ördekim@MiuLego minnoş kaptanım. Bu hafta 52.5 olursam mezun olabilir miyim ben?
paylaşmadığın hata makbuşşşşBenim de bünye mahvoldu faekli bisi yiyince bağırsak ağrısı oluyor farklı bisiden kastim tabiki sağlıksız besinler misal dün akşam beyaz ekmekle tost yemiştim gece boyu karnım ağrıdı taki sabah tuvalete çıkana kadarbende menü paylaşacağım bugünden itibaren sağlıklı beslenmek farz oldu
Ooo çok fena deseneAnnem daha fena
dün internet çıldırttı bizi,sürekli koptu,bugün nasıl olur bilinmez fırsatını bulmuşken yazayım dedim
Dostum buna şükredeceğim cidden çünkü çok zorladı beni artık. Ausu dinlemeliydimevet olabiliyorsun ördekimama 52.5 ile gelmeyeceksin değil mi? daha çok eksi ile geleceksin değil mi hiç mezun edesim de yok ya neyse
şaka şaka mezun olma vaktin geldi kuzum ama ciddiyim 0.5 ile gelme o ne biçim eksi öyle mezun etmek istemiyorum anlı şanlı mezun ol
paylaşmadığın hata makbuşşşş
Ooo çok fena desene
Begüşüm gelemedim bende bugün bir türlüGünaydın gerçi Tünaydın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?