Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablacım tavuk aticam fırına soğan patates biber kırmız biber koyucam ptlicanda koysam olurmu
Olur canım ben tavuğa patlıcanı çok yakıştırıyorumHepsini harmanlarsın Baharat,yağ,salça artık ne koyacaksan koy karıştırGerçi tavuk bagetse onun yağıda biraz dengeler çok yağ koymasanda olur.Tabi hafif istersen

Peki su koysam olurmu

Sosunu nasıl yapayım saddecebaharat salça ilemi

Is ozel hayat aile hayaller gercekler pismanliklar umutsuzluklar sikilma yorulma bikma kararsizlik tum duygularla mucadele ediyorum. Hayallerim ve gerceklerim zit yonde ilerliyor ve cok istedigim seylerde hep gozyasi dokuyorum. Artik istemek bile beni uzuyor dun de bu duygular sogukta otobus beklerken cosku kabardi icimde.

Slmlar bayannlarrr..
Oglum telimi cantasina koymus .
Ara ara bulamadim.
Sabah alarm caldi sukur de oyle buldum.
Neysem hep okudum sizi.
Gizliden bi misafir varsa ya eflaldir ya benimdir ))
Eflalim sen kac gun banlisin daha.
Sana da slm olsun.
Eminim okuyorsundur.
Ausencia kaptanim da kabuguna cekilmis arada iyi gelir insana yalniz kalmak.
Baska bisi yoktur ins kaptanim.
Mesajlarina da baktim hersey yolunda gibi.
Bide hamilelikten duygu dgisimlerinden de oluyordur.
Ben 10 gun annemler dahil kimsenin telini acmamistim icimden gelmemisti. Icimden bisey yapmak gelmiyordu. Ha bore uyuyordum.
Ama iyi bi haslamislardi .
Gelip gecici seyler... Guzel yorgunluklar...

Masum senin yaziyi alintiladim neler yazdin k bakma.
Yazin da bi mesajin vardi .
Seneye burda bosanmis biri olarak devam ederim seklinde .
O gun icim cizzz etmisti.
Sadece bunu yazmistin.
13 yildir hayat paylasiyorsunuz.
Anladigim kadariyla biraz duygusalsin da.
Erkekler bizim gibi ince dusunemiyor maalesef.
Tamm evliyim zaten seni sevmisim evlenmisim diyorlar.
Bizler daha da istiyoruz. Ccicek guzel soz vs...
Bide insanlarin yetisme ortami cok etkiliyor diye dusunuyorum.
Onlar nasil bi ailede babalari annelerine nasil sevgi gosteriyorsa onu ogreniyorlar ve bunu da buyuyunce genlerinden ortaya cikariyorlar.
igdedali ya katiliyorum.
Sogukluk asilmaz sorunlari da getirir.
Bence sen sirnas. Evet hep sen yapiyormussun. Ama olsun.
Esini oldugu gibi kabul etmeye calis.

Hepimizin zaman zaman oluyor.Ama ben şunu öğrendim belki yaşım ile alakalı belki yaşadıklarımla..Elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenmeliyiz.Tamam belki etrafımızda herşey üstümüze geliyor,belki istediğimizi elde edemiyoruz.Yine mi ben diyoruz.Ama belki farketmediğimiz güzel şeyler vardır etrafımızda onlarla yetinmeyi bilmeliyiz.
Hayatıda benim de bazı şeyler belki istediğim gibi gitmiyor.Ama sağlıklıyım,3 tane sağlıklı,akıllı,güzelibaşarılı(bana göre)evladım var.Eşimle sorunum yok ...Özgürüm,gezerim,dolaşırım,aklıma geleni yaparım vs..Başkaları veya yaptıkları beni çok bağlamıyor...Eminim senin de farketmediğin çok güzel artıların veya güzelliklerin vardır..Kilo sorun değil istersek inan biz herşeyi yaparız yeter ki isteyelim...

Cakiltasi hosgeldin. Dedigin durumlari zaman zaman hepimiz yasiyoruz.
Ama hakkimizda ne hayirlidir degildir bilemeyiz.
Herseyin sahibine birak hayallerini ve dualarini.
Guzel seyler dusun guzel seyler hayal et.
Bi bakarsin hayal ettiginden de daha guzeli olmus.

aynen işte anlatamıyorum bende bunu
anlamayacakta biliyorum

bende bilmiyorum inanki

Slmlar bayannlarrr..

cnm yani olmayınca olmuyor işte
para, pul, iş ev degil benim meselemde sevgisizlik ilgisizlik evet ben çok duygusalım
çokd eger veririi , önemserim sonrada böyle üzülüyorumm
eşimin dogasında yok böyle şeyler diyorum var
ama yapmak istemiyor çünkü beni çantada keklik olarak görüyor
sne beni bırakamazsın der hep mesela
sen beni bırakıp bir yere gidemezsin çok emin bundan.
ben de artık onun gibiyim içimden gelmiyor
hep ben , hep ben
tek taraflı yürümüyor gemi işte sorsan çok seviyor
ammm icraata gelince tık yok

İnan değiştiremeyiz...Değişirler 1 yıl yada 1 ay-3 ay sürer tekrar başa döneriz.Ben şöyle yapıyorum.Bakıyorum bu adamın 10 huyu,tavrı ne dersen var.7 tanesi iyi 3 tanesi kötü yada eksik.O iyiler diğerlerini dengeliyor bu sebeple eksileri görmeden yaşamayı öğrendim...Belki zamanla düzelir bilemeyiz ..Benim eşim ilk yıllarda olduğu gibi bir adam olsaydı şu an yanında olmazdım.Bayağı değişti ama yine de eksiklikleri var..

Sen o çocuğa niye kurabiye yapmıyorsun
Var mı az kalorili kurabiye tarifin ?Onun derdi yemek değil,hamurla oynamak Yiyeceğini bilsem yaparım .Sen uyurken yaparım diyorum kabul etmiyor,beraber yapalım diyor.

Aaaaaa çok ayıp,insan yaptığı kurabiyenin tadına bakmaz mı,belki bozuk oldu tadı,insan 3 , 5 tane tadına bakar

Ablacım tavuk aticam fırına soğan patates biber kırmız biber koyucam ptlicanda koysam olurmu
Ben poşette yaparsam patlıcanı ,kapyayı poşet dışında koyuyorum ,közlenmiş tat oluyor.

Söyledim ama.sana
Evet ben de şahitim,ben de çay içiyorum dedim

yaaaaa

ben neden görmedim onu

geri aldım lafımı o zaman
Çünkü sen o zaman tarçınlı yeşil çay içiyordun

Biz gelince kaçtı gitti
Hadi ben çok yiyorum diye tansiyonun çıkıyor, Nevoş bari az yiyor neden gelmiyorsun Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…