Olur canım ben tavuğa patlıcanı çok yakıştırıyorumAblacım tavuk aticam fırına soğan patates biber kırmız biber koyucam ptlicanda koysam olurmu
Olur canım ben tavuğa patlıcanı çok yakıştırıyorumHepsini harmanlarsın Baharat,yağ,salça artık ne koyacaksan koy karıştır Gerçi tavuk bagetse onun yağıda biraz dengeler çok yağ koymasanda olur.Tabi hafif istersen
yaaaaaSöyledim ama.sana
Olur canım ben tavuğa patlıcanı çok yakıştırıyorumHepsini harmanlarsın Baharat,yağ,salça artık ne koyacaksan koy karıştır Gerçi tavuk bagetse onun yağıda biraz dengeler çok yağ koymasanda olur.Tabi hafif istersen
Is ozel hayat aile hayaller gercekler pismanliklar umutsuzluklar sikilma yorulma bikma kararsizlik tum duygularla mucadele ediyorum. Hayallerim ve gerceklerim zit yonde ilerliyor ve cok istedigim seylerde hep gozyasi dokuyorum. Artik istemek bile beni uzuyor dun de bu duygular sogukta otobus beklerken cosku kabardi icimde.Hangi duyguları canım diyetle ilgili mi yoksa karşılaştığımız sıkıntılarla ilgili miKarşılaştığımız sıkıntıları kasdediyorsan.Çok kazık yemiş biri olarak artık bazı olaylar karşısında duygusuz olmayı öğrendim.Tabi hassas biriyim taktığım şeyler oluyor ama eskisi kadar değil...
Slmlar bayannlarrr..
yokk aus ya derdim bi başkasında bulabilmek degil biliyorusn ki
beni yoranda bu işte yani benim daha çok sevmem ve farkında
her zman der bziim evliliigimzde sen daha çok seviyorsun ilgini gösteriyorsun diye
ideal eş yanii mesla sorgulamaz , kısıtlamaz vs vs
sen ben olayı yoktur bizde aylarca işsiz kalmıştır ama lafı geçmez evde
çalışırım maaş kartımı veririm paramı çeker vs vsss hani bir bütün olabildik..
çok zor günler geçiridik maddi açıdan bu evliligimize yansımadı parasızlık ama aşksızlık yansıyor işte
ama bu olay artık cidden cnaımı yakıyor bukadar ilgi gösterip sevipte onun sadece eş olmayı
bana özellikli davranmamması , iyi bir baba eyvallah
sorunalrı çözemeidigm için dön dolaş aynı yerdeyim
pazar günü kendiligindne açıldı zaten konuda
şimdi zaten 3-4 gündür konuşuyorum. ama böyle bi buruk oda farkında
ama soru sorsa cevap veriyorum.
mesela ben çok gıdık alırıımm , gelip giidp gıdıkalr
hissediyor soguk davrandıgımı farkında
ama arkadaş gibi konuşuyorum dizi ile ilgili birşey söylese hıı evet ya , diyorum meselaa
öylee işte ... ay anlat anlat bitmeszz
ya valla türkan hiç bana görede degil
ben çok sıcak kanlı bir tipim
konuşurumm filan
gidip sarılır öpeirm durduk yeree ,
hatta biraz manyagım belimeee kazagı takıp göbek atarımm falan yani
ama hep ben hep ben yoruldum
3-4 gündürde freee takılıyorum
kahve içermisin x
meyve yermisinx filan ismi ile hitap etmezdim hiç artık ismi ile hitap ediyorum.
ama hiç bana göredegil böyle soguk soguk
zeytinyaglı yemek gibi
Ben seni unutmam kiiyaaaaa
ben neden görmedim onu
geri aldım lafımı o zaman
Birazda yağ ekle ve hepsini harmanla canımSosunu nasıl yapayım saddecebaharat salça ilemi
bana yabancı iyi dizi önersenize şöyle heyecanlı meraklı falan
fringe
prison break
tarzı.. bayılıyorum o ikisine
Hepimizin zaman zaman oluyor.Ama ben şunu öğrendim belki yaşım ile alakalı belki yaşadıklarımla..Elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenmeliyiz.Tamam belki etrafımızda herşey üstümüze geliyor,belki istediğimizi elde edemiyoruz.Yine mi ben diyoruz.Ama belki farketmediğimiz güzel şeyler vardır etrafımızda onlarla yetinmeyi bilmeliyiz.Is ozel hayat aile hayaller gercekler pismanliklar umutsuzluklar sikilma yorulma bikma kararsizlik tum duygularla mucadele ediyorum. Hayallerim ve gerceklerim zit yonde ilerliyor ve cok istedigim seylerde hep gozyasi dokuyorum. Artik istemek bile beni uzuyor dun de bu duygular sogukta otobus beklerken cosku kabardi icimde.
Amin çok amin yarabbimallam yareppimNevreste nin bütttüüünnn yağlarını erit nütfen nütfen aminnn
Cakiltasi hosgeldin. Dedigin durumlari zaman zaman hepimiz yasiyoruz.Is ozel hayat aile hayaller gercekler pismanliklar umutsuzluklar sikilma yorulma bikma kararsizlik tum duygularla mucadele ediyorum. Hayallerim ve gerceklerim zit yonde ilerliyor ve cok istedigim seylerde hep gozyasi dokuyorum. Artik istemek bile beni uzuyor dun de bu duygular sogukta otobus beklerken cosku kabardi icimde.
Erkekler hayata bizim baktığımız gibi bakmıyorla.Onlara göre evlendik,çoluk çocuk oldu hayat monoton geçecek.Sevgililer günü,evlilik yıldönümü,doğum günü nedir?Bunlara gerek yok biz evliyiz sevgilimiyiz...Ama farkında değiller bu tür şeyler evliliğe heyecan getiriyor...
Nare83 inan dediğin gibi öylesine evlenmiş olsa seninle eşin üzülmezdi takmazdı kafasına bu durumlarınızı.. oturup konuşmazdı bile kestirip atardı canım benim. bence aslında iyi de bir eş sana ama belli edemiyor bu huylarını ortaya çıkartman lazım.. nasılını bilemiyorum tabi..
Slmlar bayannlarrr..
Oglum telimi cantasina koymus .
Ara ara bulamadim.
Sabah alarm caldi sukur de oyle buldum.
Neysem hep okudum sizi.
Gizliden bi misafir varsa ya eflaldir ya benimdir))
Eflalim sen kac gun banlisin daha.
Sana da slm olsun.
Eminim okuyorsundur.
Ausencia kaptanim da kabuguna cekilmis arada iyi gelir insana yalniz kalmak.
Baska bisi yoktur ins kaptanim.
Mesajlarina da baktim hersey yolunda gibi.
Bide hamilelikten duygu dgisimlerinden de oluyordur.
Ben 10 gun annemler dahil kimsenin telini acmamistim icimden gelmemisti. Icimden bisey yapmak gelmiyordu. Ha bore uyuyordum.
Ama iyi bi haslamislardi .
Gelip gecici seyler... Guzel yorgunluklar...
Masum senin yaziyi alintiladim neler yazdin k bakma.
Yazin da bi mesajin vardi .
Seneye burda bosanmis biri olarak devam ederim seklinde .
O gun icim cizzz etmisti.
Sadece bunu yazmistin.
13 yildir hayat paylasiyorsunuz.
Anladigim kadariyla biraz duygusalsin da.
Erkekler bizim gibi ince dusunemiyor maalesef.
Tamm evliyim zaten seni sevmisim evlenmisim diyorlar.
Bizler daha da istiyoruz. Ccicek guzel soz vs...
Bide insanlarin yetisme ortami cok etkiliyor diye dusunuyorum.
Onlar nasil bi ailede babalari annelerine nasil sevgi gosteriyorsa onu ogreniyorlar ve bunu da buyuyunce genlerinden ortaya cikariyorlar.
igdedali ya katiliyorum.
Sogukluk asilmaz sorunlari da getirir.
Bence sen sirnas. Evet hep sen yapiyormussun. Ama olsun.
Esini oldugu gibi kabul etmeye calis.
İnan değiştiremeyiz...Değişirler 1 yıl yada 1 ay-3 ay sürer tekrar başa döneriz.Ben şöyle yapıyorum.Bakıyorum bu adamın 10 huyu,tavrı ne dersen var.7 tanesi iyi 3 tanesi kötü yada eksik.O iyiler diğerlerini dengeliyor bu sebeple eksileri görmeden yaşamayı öğrendim...Belki zamanla düzelir bilemeyiz ..Benim eşim ilk yıllarda olduğu gibi bir adam olsaydı şu an yanında olmazdım.Bayağı değişti ama yine de eksiklikleri var..
aynen işte anlatamıyorum bende bunu
anlamayacakta biliyorum
bende bilmiyorum inanki
cnm yani olmayınca olmuyor işte
para, pul, iş ev degil benim meselemde sevgisizlik ilgisizlik evet ben çok duygusalım
çokd eger veririi , önemserim sonrada böyle üzülüyorumm
eşimin dogasında yok böyle şeyler diyorum var
ama yapmak istemiyor çünkü beni çantada keklik olarak görüyor
sne beni bırakamazsın der hep mesela
sen beni bırakıp bir yere gidemezsin çok emin bundan.
ben de artık onun gibiyim içimden gelmiyor
hep ben , hep ben
tek taraflı yürümüyor gemi işte sorsan çok seviyor
ammm icraata gelince tık yok
Ben seni unutmam kii
ivit gelirse belki görürse tavsiye verirAusencia bu konularda bilgili,gelince sana söyler,eşimde bi ara prison break çok bakıyodu
ben braking bad izlemiştim, tavsiye ederim
Var mı az kalorili kurabiye tarifin ?Onun derdi yemek değil,hamurla oynamakSen o çocuğa niye kurabiye yapmıyorsun
Aaaaaa çok ayıp,insan yaptığı kurabiyenin tadına bakmaz mı,belki bozuk oldu tadı,insan 3 , 5 tane tadına bakarKendi yiyecek diye çocuğa birşey yapmıyor.Ben hafta sonu cupcake yaptım 2 tepsi okula götürdüler.Arkadaşları nereden aldınız demişBen tadına bile bakmadım...Canım çekmedi mi çekti.Attım 2 tane kayısı geçti
Ben poşette yaparsam patlıcanı ,kapyayı poşet dışında koyuyorum ,közlenmiş tat oluyor.Ablacım tavuk aticam fırına soğan patates biber kırmız biber koyucam ptlicanda koysam olurmu
Evet ben de şahitim,ben de çay içiyorum dedimSöyledim ama.sana
Çünkü sen o zaman tarçınlı yeşil çay içiyordunyaaaaa
ben neden görmedim onu
geri aldım lafımı o zaman
Hadi ben çok yiyorum diye tansiyonun çıkıyor, Nevoş bari az yiyor neden gelmiyorsunBiz gelince kaçtı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?