nasıl bir şey sarayca açsana.. belki biz de kullanırız hoşa giderse güzel eksi getirirseMerhaba hanımlar, bu gün ceza olarak salatalık detoksu yapıyorum, kendim uydurdum, tamamen nefsime hakim olmak adına, yarında böyle bir şey düşünüyorum, sonrada İnşallah kaldığım yerden devam ederim,
Antepia27 buradayım kaçtım sanma
@masumm canım yazını okudum, erkeklerin çoğu böyle diyebileceğim sadece,
Ne yazık ki yok içine şeker giren herşey zararlı benceVar mı az kalorili kurabiye tarifin ?Onun derdi yemek değil,hamurla oynamakYiyeceğini bilsem yaparım .Sen uyurken yaparım diyorum kabul etmiyor,beraber yapalım diyor.
Aaaaaa çok ayıp,insan yaptığı kurabiyenin tadına bakmaz mı,belki bozuk oldu tadı,insan 3 , 5 tane tadına bakar
Ben poşette yaparsam patlıcanı ,kapyayı poşet dışında koyuyorum ,közlenmiş tat oluyor.
Evet ben de şahitim,ben de çay içiyorum dedim
Çünkü sen o zaman tarçınlı yeil çay içiyordun
Hadi ben çok yiyorum diye tansiyonun çıkıyor, Nevoş bari az yiyor neden gelmiyorsunAusencia
sadece salatalık yiyeceğimnasıl bir şey sarayca açsana.. belki biz de kullanırız hoşa giderse güzel eksi getirirse
emekliliğin tadını çıkarıyor galiba :)biri bana söylesin nesi var benim tatlı kaptaniçemin yaAusencia
ya hahahahahah yoğurt bile mi yoksadece salatalık yiyeceğim
yok bence bir şey var ama ne çözemedimemekliliğin tadını çıkarıyor galiba :)
yok bu gün nefsimi körelteceğim, yarın belki başka bir detoks denerim şimdiden bir şey demiyeyimya hahahahahah yoğurt bile mi yok
ben de anasını kaybetmiş enik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?