akşam da 150 olsa Berna etti mi 300
Bennnnhala artıda olan var mı kızlar bana diyin heleee.. çözüm bulalımmm
Efser gözlerim böyle yolda kaldı ama artık gelsene
ya hahahahahah yoğurt bile mi yok
begum75
igdedali
nehirnil111
kaptan yardımcılarını gören var mııııııııııııııııııı
kayıp ilanı vericem yaaaaa
dün +1 di kuzum bugün de mi öyle?Bennnn
sabah beri burdasın biliyorum.. etkisiz eleman mıben burdayımki sabahtan beri,her muhabbette varım
ama etkisiz eleman oldum galiba görülmemişim
ooo nilişkom gelmiş hoşgelmiştünaydın kuzumm
çok yoğunsun bugünlerde
Kaptanim sincik ben spor yapmakta zorlaniyorum.sabah beri burdasın biliyorum.. etkisiz eleman mıgeliyor çivili bir daha duymayım
herkes bir anda sessiz kalınca
herşeyede çivili sopa susmaktamı suç kisabah beri burdasın biliyorum.. etkisiz eleman mıgeliyor çivili bir daha duymayım
herkes bir anda sessiz kalınca
Akşam komsular geliyo zor kuzum.Bugun gün gec basladi benim icin ama yarindan sonra neden olmasin :)akşam da 150 olsa Berna etti mi 300
Ben bu hafta kendimi iyi hisettimiyorum canım mecburi yürüyüş dışında spor yapamıyorum haftaya telafi edeceğim inşaallahDüzelttim fıstıklar
Begüş bir gelemedim öğle yemeğine gittim sonra dışarı çıktım iş yeri için eksikleri aldık geldim pazarlamacıların makbuzları ekstreleri derken bugünler de niye böyleyim anlamadım
Çok canımı sıkıyor artık yediğim ortada ne oluyor anlamıyorum hani desem ciss coss var oda yok eee ne oluyor neden oluyor tamam hala gelecek sisirirde canımı sıkmazdı böyle ufak tefek de olsa çarşamba eksi gorurdum hep artı 1 haladün +1 di kuzum bugün de mi öyle?
sen artıdasın diye mi sesin çıkmıyor he..
Geçmiş olsun dediydim ben sana ama sen hiç bişey demedinBen bu hafta kendimi iyi hisettimiyorum canım mecburi yürüyüş dışında spor yapamıyorum haftaya telafi edeceğim inşaallah
Buradayım kaptanım ama bugünlerde bende neredeyim pek bilemedimbegum75
igdedali
nehirnil111
kaptan yardımcılarını gören var mııııııııııııııııııı
kayıp ilanı vericem yaaaaa
Ben bu hafta kendimi iyi hisettimiyorum canım mecburi yürüyüş dışında spor yapamıyorum haftaya telafi edeceğim inşaallah
Canım bazen bildirim çok oluyor.Geçmiş olsun dediydim ben sana ama sen hiç bişey demedin
İnşaallah canımBuradayım kaptanım ama bugünlerde bende neredeyim pek bilemedim
Bende öyleyim canımcım ama dediğin gibi haftaya full devam edeceğizDurmak yok
Canım bazen bildirim çok oluyor.Arada kaynamış olabilir kusura bakma Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?