Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iki gündür yoğunsun zaten bittimi peki işlerin,yardıma gelim mi

Ben de supurdum. Minnosu uyuttum simdi de silicem. 5 dk oturayim dedim kalkamiyorum
Hiçbir şey yapasim yok bu ara yataktan bile çıkmak istemiyorum nedense bi temizlik.yapayim iki ağrı kesici atayim daha iyi olurum belki açık havada belki iyi gelir diye umuyorum

Kaptanim sincik ben spor yapmakta zorlaniyorum.
Bu b fit varya ona gitmeyi dusunuyorum da ne dersin?
canım b fit i çok duydum ama içine hiç girmedim.. nasıl neler var? pilates zumba var mı .. iyi aletler var mı ?
herşeyede çivili sopa susmaktamı suç ki
ne bilim 1-2-3 tıp oynuyoz sandım büyüsü bozulmasın diye konuşmadım
seni yerim minnağım
nehirnil111 i de yerim işyerini basalım mı nil çok çalıştırıyorsunuz kıymetllimizi diye
kuzum hala etkisi ve geçen hafta bir anda gördüğün -1 in etkisi olabilir.. artı olmaması bile çook güzel.. sinir bozma kafaya takma.. merak etme iner o tartı.. en kötü bu hafta sabit çıksa haftaya müthiş eksi getirir.. çünkü beslenmen çok güzel

@MiuLego konuya ziyarete bile geldiHatta @deynepnaz 'ın elinden pasta tabağını zor aldık

iki gündür yoğunsun zaten bittimi peki işlerin,yardıma gelim mi
Gel gel ya aslında aman aman bir iş yok ama hep kuru kalabalık yemin ederim bir oturamadım yerime Kahve aldım şimcik kendime çok açım başım ağrıyor sabah ki poğaçayı ben yememişim gibi

Gelin kaptanım beraber bir kahve içerik

Gel gel ya aslında aman aman bir iş yok ama hep kuru kalabalık yemin ederim bir oturamadım yerime Kahve aldım şimcik kendime çok açım başım ağrıyor sabah ki poğaçayı ben yememişim gibi
sabah poğaça mı yedin

hem de ben senin menülerini överken

ada81 adaaa nerdesin adaaa
bugün benimde midemde kurt var ne yesem o yiyoo ben hep açım adaaa
Canim ben pazartesi , carsamba , cuma spordayim... yeni geldim dus aldim size bakayim dedim... sali gunleride evde spor yapıyorum....bugun tam 50 dakika plates yaptirdi arti ben cok spor yaptim pertim şuan

aboovv kız sen öyle şey yapmazdın o poğaçada nerden çıktı ki
başın mı ağrıyor geçmiş olsun kuzumkahve şifa olsun inşallah
olmadı vişne suyunuda dene işe yarıyo bazen

kahvenin suyunu koy geliyorum

Ogluslarim iz adasmis canim

Evet canım 5 erkek ailem

Evet canım 18 yaşındalar senindemi var

Canım 3 .haftanın spor salonunda bende inceldigimi hissediyorum
Hemen fark etmeye başladı sende platesmi yapiyorsun
Fatmammm bi inceldim valla hemen fark ettirdi 3 ay duzenli gidecem diye kendimi sartladim .....karnim dümdüz olmasada azcik sıkısir guzel durur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…