Düzelttim fıstıklar
Begüş bir gelemedim öğle yemeğine gittim sonra dışarı çıktım iş yeri için eksikleri aldık geldim pazarlamacıların makbuzları ekstreleri derken bugünler de niye böyleyim anlamadım
Benim bi arkadasim da b fit e gidiyor. Orada yuruyus bandi eliptik falan var mi . Yok sanki degil mi.Kaptanim sincik ben spor yapmakta zorlaniyorum.
Bu b fit varya ona gitmeyi dusunuyorum da ne dersin?
Ben de supurdum. Minnosu uyuttum simdi de silicem. 5 dk oturayim dedim kalkamiyorumBen gideyim biraz yürüyüş yapayım sonra evi dip köşe temizleyeyim ancak o dağıtır kafami sonra yemekler yapayım yarın ola hayrola
Hiçbir şey yapasim yok bu ara yataktan bile çıkmak istemiyorum nedense bi temizlik.yapayim iki ağrı kesici atayim daha iyi olurum belki açık havada belki iyi gelir diye umuyorumBen de supurdum. Minnosu uyuttum simdi de silicem. 5 dk oturayim dedim kalkamiyorum
canım b fit i çok duydum ama içine hiç girmedim.. nasıl neler var? pilates zumba var mı .. iyi aletler var mı ?Kaptanim sincik ben spor yapmakta zorlaniyorum.
Bu b fit varya ona gitmeyi dusunuyorum da ne dersin?
seni yerim minnağımherşeyede çivili sopa susmaktamı suç ki
ne bilim 1-2-3 tıp oynuyoz sandım büyüsü bozulmasın diye konuşmadım
kuzum hala etkisi ve geçen hafta bir anda gördüğün -1 in etkisi olabilir.. artı olmaması bile çook güzel.. sinir bozma kafaya takma.. merak etme iner o tartı.. en kötü bu hafta sabit çıksa haftaya müthiş eksi getirir.. çünkü beslenmen çok güzelÇok canımı sıkıyor artık yediğim ortada ne oluyor anlamıyorum hani desem ciss coss var oda yok eee ne oluyor neden oluyor tamam hala gelecek sisirirde canımı sıkmazdı böyle ufak tefek de olsa çarşamba eksi gorurdum hep artı 1 hala
Ben yurudum bugun dona donaaaHiçbir şey yapasim yok bu ara yataktan bile çıkmak istemiyorum nedense bi temizlik.yapayim iki ağrı kesici atayim daha iyi olurum belki açık havada belki iyi gelir diye umuyorum
Gel gel ya aslında aman aman bir iş yok ama hep kuru kalabalık yemin ederim bir oturamadım yerimeiki gündür yoğunsun zatenbittimi peki işlerin,yardıma gelim mi
bana şarkı mı yazdın seeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gelin kaptanım beraber bir kahve içerikcanım b fit i çok duydum ama içine hiç girmedim.. nasıl neler var? pilates zumba var mı .. iyi aletler var mı ?
seni yerim minnağım
nehirnil111 i de yerim işyerini basalım mı nil çok çalıştırıyorsunuz kıymetllimizi diye
kuzum hala etkisi ve geçen hafta bir anda gördüğün -1 in etkisi olabilir.. artı olmaması bile çook güzel.. sinir bozma kafaya takma.. merak etme iner o tartı.. en kötü bu hafta sabit çıksa haftaya müthiş eksi getirir.. çünkü beslenmen çok güzel
sabah poğaça mı yedinGel gel ya aslında aman aman bir iş yok ama hep kuru kalabalık yemin ederim bir oturamadım yerimeKahve aldım şimcik kendime çok açım başım ağrıyor sabah ki poğaçayı ben yememişim gibi
Efeeett dur sana mani yazayimmmbana şarkı mı yazdın seeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canim ben pazartesi , carsamba , cuma spordayim... yeni geldim dus aldim size bakayim dedim... sali gunleride evde spor yapıyorum....bugun tam 50 dakika plates yaptirdi arti ben cok spor yaptim pertim şuan
Gel gel ya aslında aman aman bir iş yok ama hep kuru kalabalık yemin ederim bir oturamadım yerimeKahve aldım şimcik kendime çok açım başım ağrıyor sabah ki poğaçayı ben yememişim gibi
ben yazdım onuda yazdım ama kıymetim bilinmiyo iştebugün kimse adının altına miuyle zayıflamak harikaaaa oww yeaah falan yazmamış
köşeme gideyim de ağlayayım
Fatmammm bi inceldim valla hemen fark ettirdi 3 ay duzenli gidecem diye kendimi sartladim .....karnim dümdüz olmasada azcik sıkısir guzel durur...Ogluslarim iz adasmis canim
Evet canım 5 erkek ailem
Evet canım 18 yaşındalar senindemi var
Canım 3 .haftanın spor salonunda bende inceldigimi hissediyorum
Hemen fark etmeye başladı sende platesmi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?