Ben kabak yicem inşallahyarın perşembe ne yesek yaaaaa
yemek bulmada ayrı bir dert
Ben kabak yicem inşallah
Kesin gittt
hım aslında olabilir markete mi gitsem kabak yok evde
afiyet olsun Berna. taze fasulyenin fazlasından zarar gelmez zaten saat de erken. beğendim.Ben de menu vereyim.Bugun saatler karisti birbirine girdi fln bi değişik.
Sabah dicem de saat 13.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 16.00
2 küçük mandalina
Aksam 17.30
Taze fasulye(biraz cok oldu sanirsam dün aksamin acligi bi de yemek bitsin kalani cope gidecek diye düşünerek)
Salata
Su 2 olmak uzere
Spor su an 150 ip
Aksam gec gelmezsem yaparim bikac sey daha.
@MiuLego
ay sorma.. cuma akşama açılır demişti kutlamalara yetişirim dedi :)@eflalim nezaman bitiyormuş cezası ya
beni bırakıp gitti mortim ceza aldı
ay sorma.. cuma akşama açılır demişti kutlamalara yetişirim dedi :)
canım zeytinyağlı kabak yemeği olabilir domates salça kabak ile yapılan... ya da direk çiğden rendeleyip üzerine baharat ve yoğurtla yiyebilirsin bu daha iyi eksi getirirKabak var evde. Nasil pisirsem ki kaptan ? @ MiuLego
Kabak var evde. Nasil pisirsem ki kaptan ? @ MiuLego
dayanamamış
ya ne diye yorum yapıyor ki bende girip okurumda çok nadir yorum yaparım polemigede girmemm
e kabak ye işte banuuuukendi kendime nazar getirdim wc çaışmıyor yine
bugün ,3 gün
gel ya neden gelmiyorsun ki, gerçi hamilelik ve diyet grubu birbirine zıt ama olsun ya, hal hatır sormaya gel sen
Cig yenir mi ki o ? Ben yiyeyem, birazcik haslayip oyle yerim ancacanım zeytinyağlı kabak yemeği olabilir domates salça kabak ile yapılan... ya da direk çiğden rendeleyip üzerine baharat ve yoğurtla yiyebilirsin bu daha iyi eksi getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?