kızılacak tek şey böreğin 2 dilim olması bonus... büyük müydü? ne gerek vardı ya salatanı yesen kalksaydın... akşşam yemepğini es geçmen iyi olmuş.. valla ağzına tek lokma atma şu dk dan sonra..@MiuLegogelemedim evde yoktum.
Gelinimiz epeydir evde olmuyodu bayada hastalanmisti gectigimiz aylarda.
Bugun evdeymis beni cagirdi ablamla heves etmis hazirlik yapmis daha yeni geldim ordan.
Menümüde yazayim kizicaksindir muhtemelen kizsanda yazmak zorundayim yazmayinca daha cok kiziyosun.
Sabah 8:00
1 Peynirli yumurta kizimdan kalan
10:30
2 dilim tam bugday
12 zeytin
Öglen 13:30 - 14:00
2 dilim kiymali borek
Buyukçe bir kase kivircikli salata
Kesme seker kadar kekin tadina baktim
16:00
Duble kahve
Su az ictim yine.
Simdi yesil cay yapiyorum. Onu icerim.
çok güzel oluyor kuzum cacık gibi.. ben içine nane pul biber atıyorum mis oluyor dene derim.. kabak yemeği yap o zaman.. ya da kabak spagetti duymuş muydun? burada kızlar yapıyor ..Cig yenir mi ki o ? Ben yiyeyem, birazcik haslayip oyle yerim anca
@eflalim menüsü geliyoooor
1 kasım menüsü
Kahvaltı : Yumurtalı fransız tostu
Ara: 1 elma
Öğlen : Muzlu diyet sufle
Ara: Eser miktarda fındık, badem, hurma
Akşam : Yoğurtlu kabak
Su: 2 litre
Spor : 55 dk dans, 15 dk leslie : 272.5 @nehirnil111
Allahım menü isimlerine gel:) sufle dediğini ben gördüm kızlar diyet yiyecek ve öğün yerine yedi gayet güzel :)
Domatesle azcik zeytin yagiyla (1 t.k kadar) pisirsem olurmu ? Kabak spagetti hic duymadim ama, sen kabagi dograyip uzerine nane pul biber oylece yiyiyormusun kaptanim ?çok güzel oluyor kuzum cacık gibi.. ben içine nane pul biber atıyorum mis oluyor dene derim.. kabak yemeği yap o zaman.. ya da kabak spagetti duymuş muydun? burada kızlar yapıyor ..
sufle efsane banu instagramda paylaşmış bak tarifineay suflee
fransız tostuuuu ne güzel menü anam sufleden bende isterim
evet uğraşmak istemiyorsam kolayıma gelsin diye rendeleyip hoop pul biber yoğurt ve nane ile süper oluyor ceviz de atıyorum içine azcık.. bi de hani çiğken daha faydalı ya sebzeler lifleri falan korunuyor.. o yüzden..Domatesle azcik zeytin yagiyla (1 t.k kadar) pisirsem olurmu ? Kabak spagetti hic duymadim ama, sen kabagi dograyip uzerine nane pul biber oylece yiyiyormusun kaptanim ?
Yeniyor balım çokta güzel oluyorCig yenir mi ki o ? Ben yiyeyem, birazcik haslayip oyle yerim anca
kızılacak tek şey böreğin 2 dilim olması bonus... büyük müydü? ne gerek vardı ya salatanı yesen kalksaydın... akşşam yemepğini es geçmen iyi olmuş.. valla ağzına tek lokma atma şu dk dan sonra..
ve spor mecburi. yorgunum argınım halim yok vakit yok dinlemem. 2 tane börek yemeden düşünseydin .. kalk kalk
Evi ail supur yaparken gördüm bunuben çıktımmmmmm
güzel menüler gelsin emi
spor bildirimleri de bugün coşsun zaten yarın ağır spor yapmak yok bugün son kozları oynayın
Yaptım süper olduBirazda yağ ekle ve hepsini harmanla canımSonra pişirme kağıdı serip koysam güzel olur...Sebzeleri çok iri doğrama tavuk çabuk pişiyor dengelesin
çünkü sen balsın sen pamıksın sen minnoşsun
ivit gelirse belki görürse tavsiye verir
Çok canımı sıkıyor artık yediğim ortada ne oluyor anlamıyorum hani desem ciss coss var oda yok eee ne oluyor neden oluyor tamam hala gelecek sisirirde canımı sıkmazdı böyle ufak tefek de olsa çarşamba eksi gorurdum hep artı 1 hala
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1,5 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
Bi kucuk kase salata içinde 9 badem
Aksam 16.15
Bi tabak ispanak kavurma
3 catal makarna
2.5 lt su içildi.. @MiuLego
15 dakika eliptik yapıldı
30 dakika tempolu yürüyüş
50 dakika plates yapıldi..
15 dakika bölgesel aletlerle çalıştım.
50 ip atladim.....
begum75
Çarşamba Menüsü
08:30
3 ceviz içi
1 kk süzme peynir
1 hurma
3 sunta
10:30
Sade Kahve
1 çk fıstık ezmesi
13:30
1 kase yayla çorbası
15:00
1 kase tarçınlı yoğurt
2 dlm ananas
17:00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
Peynirli makarna
20:00 gibi yerim ...
1 yeşil elma
Su 2 lt kadar ....
O neymiş hülya ne tarz meditasyonYouTube da mistik yol diye birşeye denk geldim..25 dk meditasyon yaptım ..şuan kuş gibiyim resmen..çok ilginç..
Ne güzel menüymüş buuuuBugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1,5 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
Bi kucuk kase salata içinde 9 badem
Aksam 16.15
Bi tabak ispanak kavurma
3 catal makarna
2.5 lt su içildi.. @MiuLego
15 dakika eliptik yapıldı
30 dakika tempolu yürüyüş
50 dakika plates yapıldi..
15 dakika bölgesel aletlerle çalıştım.
50 ip atladim.....
begum75
Sen daha tatliiii
Minnoosss
Ball
Şeker
Can
Kaslı
Ve
Ve
Veeeeeeeeeee
Daş sin
Durmak yok yola devam
Benim tahminim canım senin metobolizman alışmış sen yeme stilini değiştir bünyeye şok etkisi yaratacak şeyler dene benim fikrim
Ausum senin menü de çok güzel kiAkşam yemeğimiz benzemiş adacım ..ben menülerimi günlüğe yazıyorum ya ...altta da benim ıspanaklı makarnalı menüm .. bu şekilde beslenip tartının sürekliiii yukarı çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?