Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hmmmmmmmmm güzel menü ama

kızılacak tek şey böreğin 2 dilim olması bonus... büyük müydü? ne gerek vardı ya salatanı yesen kalksaydın... akşşam yemepğini es geçmen iyi olmuş.. valla ağzına tek lokma atma şu dk dan sonra..

ve spor mecburi. yorgunum argınım halim yok vakit yok dinlemem. 2 tane börek yemeden düşünseydin .. kalk kalk

Cig yenir mi ki o ? Ben yiyeyem, birazcik haslayip oyle yerim anca
çok güzel oluyor kuzum cacık gibi.. ben içine nane pul biber atıyorum mis oluyor dene derim.. kabak yemeği yap o zaman.. ya da kabak spagetti duymuş muydun? burada kızlar yapıyor ..

ay suflee
fransız tostuuuu ne güzel menü anam sufleden bende isterim

çok güzel oluyor kuzum cacık gibi.. ben içine nane pul biber atıyorum mis oluyor dene derim.. kabak yemeği yap o zaman.. ya da kabak spagetti duymuş muydun? burada kızlar yapıyor ..
Domatesle azcik zeytin yagiyla (1 t.k kadar) pisirsem olurmu ? Kabak spagetti hic duymadim ama, sen kabagi dograyip uzerine nane pul biber oylece yiyiyormusun kaptanim ?

ay suflee
fransız tostuuuu ne güzel menü anam sufleden bende isterim
sufle efsane banu instagramda paylaşmış bak tarifine
Domatesle azcik zeytin yagiyla (1 t.k kadar) pisirsem olurmu ? Kabak spagetti hic duymadim ama, sen kabagi dograyip uzerine nane pul biber oylece yiyiyormusun kaptanim ?
evet uğraşmak istemiyorsam kolayıma gelsin diye rendeleyip hoop pul biber yoğurt ve nane ile süper oluyor ceviz de atıyorum içine azcık.. bi de hani çiğken daha faydalı ya sebzeler lifleri falan korunuyor.. o yüzden..

ama kabağın pişmişi de süperdir.. 2 tk de koyabilirsin zeytinyağını. faydalı yağ o korkma.. domatesle mis gibi yemeği olur

Tepsi boregi dilimiydi normal bir dilimdi.
Makarna salatasi ve kek vardi borek daha uygun geldi ondan aldim sadece.
1 dilim yiyim dedim ama doymayinca digerini aldim.
Öyle işte.

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1,5 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
Bi kucuk kase salata içinde 9 badem

Aksam 16.15
Bi tabak ispanak kavurma
3 catal makarna

2.5 lt su içildi.. @MiuLego

15 dakika eliptik yapıldı
30 dakika tempolu yürüyüş
50 dakika plates yapıldi..
15 dakika bölgesel aletlerle çalıştım.
50 ip atladim.....
begum75

çünkü sen balsın sen pamıksın sen minnoşsun

ivit gelirse belki görürse tavsiye verir

Sen daha tatliiii
Minnoosss
Ball
Şeker
Can
Kaslı
Ve
Ve
Veeeeeeeeeee
Daş sin
Bugün 150 tane atladım kız S Sguat girls
Sabah gördüğüm eksi gaza getirdi beni

Durmak yok yola devam

Benim tahminim canım senin metobolizman alışmış sen yeme stilini değiştir bünyeye şok etkisi yaratacak şeyler dene benim fikrim

Akşam yemeğimiz benzemiş adacım ..ben menülerimi günlüğe yazıyorum ya ...altta da benim ıspanaklı makarnalı menüm .. bu şekilde beslenip tartının sürekliiii yukarı çıkması

Ne güzel menüymüş buuuu
Hele hele spor
Afiyet olsun ada tartı sana bol eksi getirsin inşallaaah

Akşam yemeğimiz benzemiş adacım ..ben menülerimi günlüğe yazıyorum ya ...altta da benim ıspanaklı makarnalı menüm .. bu şekilde beslenip tartının sürekliiii yukarı çıkması

Ausum senin menü de çok güzel kimaşallah yahu en sağlıklısından :) kaç çatal senin makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…