Ne güzel menüymüş buuuu
Hele hele spor
Afiyet olsun ada tartı sana bol eksi getirsin inşallaaah
Ausum senin menü de çok güzel kimaşallah yahu en sağlıklısından :) kaç çatal senin makarna
Uzanıyorsun gözlerini kapatarak bilinçaltına iniyor..derin nefesle..ilk kez yaptım çok rahatladım yaa..O neymiş hülya ne tarz meditasyon
Geçen hafta çok yedim canım zaten şaşırtma gibi olduSen daha tatliiii
Minnoosss
Ball
Şeker
Can
Kaslı
Ve
Ve
Veeeeeeeeeee
Daş sin
Durmak yok yola devam
Benim tahminim canım senin metobolizman alışmış sen yeme stilini değiştir bünyeye şok etkisi yaratacak şeyler dene benim fikrim
yok benim ki çatal hesabı değilama çokta değil .. 2 servis kaşığı kadardır . bol peynirliiiiiiiiiiiii
Hani diyetle mi ilgili diye sordum.. işe yaradı demek.. ben hiç inanmıyorum da ama maetak ettim şimdiUzanıyorsun gözlerini kapatarak bilinçaltına iniyor..derin nefesle..ilk kez yaptım çok rahatladım yaa..
Sana afiyet bal seker olsun canimmm..Akşam yemeğimiz benzemiş adacım ..ben menülerimi günlüğe yazıyorum ya ...altta da benim ıspanaklı makarnalı menüm .. bu şekilde beslenip tartının sürekliiii yukarı çıkması
Valla benimde hiç ilgi alanımda değil..tesadüf oldu öyle bakarken..ama ciddiye alıp denileni yap bi..merak ettim rahatlayacak mısın?yaparsan yaz olur mu?Hani diyetle mi ilgili diye sordum.. işe yaradı demek.. ben hiç inanmıyorum da ama maetak ettim şimdi
@MiuLego bu Can'ım..
Tamam kadına sinir olmamaya çalışarak bi denicem favorilere attımValla benimde hiç ilgi alanımda değil..tesadüf oldu öyle bakarken..ama ciddiye alıp denileni yap bi..merak ettim rahatlayacak mısın?yaparsan yaz olur mu?
2 servis kaşığı neredeyse 1 tabak ausum...
yok benim ki çatal hesabı değilama çokta değil .. 2 servis kaşığı kadardır . bol peynirliiiiiiiiiiiii
Ah kıyamam 6 adet kelebek makarna mıSana afiyet bal seker olsun canimmm..makarna benim neyimeydi ama canim cekti 3 catal aldim 6 adet kelebek makarna yapiyor saydim vallaaaaa
Baya dolu dolu bir tabak hülya2 servis kaşığı neredeyse 1 tabak ausum...
Ayy konuşmasını falan umursama..uzan gözlerini kapat ve dediklerini yap kadının..olumlu bakıyoruz herşeye miummmMıy mıy konuşuyor ya hülyaaaa
Nasıl dayandın bak gerildim gene kadını yolasım geldi saç baş
Aynen hamile diye sessiz kalmayı tercih ediyorumBaya dolu dolu bir tabak hülya
Baksana sende çok etkiliAyy konuşmasını falan umursama..uzan gözlerini kapat ve dediklerini yap kadının..olumlu bakıyoruz herşeye miummm
Bende ben deAynen hamile diye sessiz kalmayı tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?