Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne güzel menüymüş buuuu
Hele hele spor
Afiyet olsun ada tartı sana bol eksi getirsin inşallaaah

Ausum senin menü de çok güzel kimaşallah yahu en sağlıklısından :) kaç çatal senin makarna

yok benim ki çatal hesabı değil ama çokta değil .. 2 servis kaşığı kadardır . bol peynirliiiiiiiiiiiii

Geçen hafta çok yedim canım zaten şaşırtma gibi oldu

Akşam yemeğimiz benzemiş adacım ..ben menülerimi günlüğe yazıyorum ya ...altta da benim ıspanaklı makarnalı menüm .. bu şekilde beslenip tartının sürekliiii yukarı çıkması

Sana afiyet bal seker olsun canimmm..makarna benim neyimeydi ama canim cekti 3 catal aldim 6 adet kelebek makarna yapiyor saydim vallaaaaa

Hani diyetle mi ilgili diye sordum.. işe yaradı demek.. ben hiç inanmıyorum da ama maetak ettim şimdi
Valla benimde hiç ilgi alanımda değil..tesadüf oldu öyle bakarken..ama ciddiye alıp denileni yap bi..merak ettim rahatlayacak mısın?yaparsan yaz olur mu?

Mıy mıy konuşuyor ya hülyaaaa

Nasıl dayandın bak gerildim gene kadını yolasım geldi saç baş
Ayy konuşmasını falan umursama..uzan gözlerini kapat ve dediklerini yap kadının..olumlu bakıyoruz herşeye miummm

Okulda oğlum arkadaşının oyuncağını kırmış canım çok sıkıldı normalde yapmaz öyle şeyler neden yaptın dedim anne Tang di dedi silah vardı üstünde sen silahlar kötü sakın onlarla oynama dedin dedi arkadasimda oynamasın kötü şeylerle dedi ne diyeyim şimdi ben ona ne anlatayayim sadece şey dedim oğlum bak evet silah kötü iyi bir şey değil ama ne olursa olsun başkasının eşyasına zarar verilmez dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…