O yüzden mi kırmışOkulda oğlum arkadaşının oyuncağını kırmış canım çok sıkıldı normalde yapmaz öyle şeyler neden yaptın dedim anne Tang di dedi silah vardı üstünde sen silahlar kötü sakın onlarla oynama dedin dedi arkadasimda oynamasın kötü şeylerle dedi ne diyeyim şimdi ben ona ne anlatayayim sadece şey dedim oğlum bak evet silah kötü iyi bir şey değil ama ne olursa olsun başkasının eşyasına zarar verilmez dedim
Yaa mium zaten meditasyonda ses mıy mıy olacak ki mayışasın..beni rahatsız etmedi hiç sesi..kimbilir ihtiyacım vardı belki de..Baksana sende çok etkilietkisi hala devam ediyor
Ay kesin denicem
Aferin oğluşa...sadece Nasıl tepki vereceğini bilememiş normal olarak...çok hoşuma gitti ya kırma sebebi..maşallah..Okulda oğlum arkadaşının oyuncağını kırmış canım çok sıkıldı normalde yapmaz öyle şeyler neden yaptın dedim anne Tang di dedi silah vardı üstünde sen silahlar kötü sakın onlarla oynama dedin dedi arkadasimda oynamasın kötü şeylerle dedi ne diyeyim şimdi ben ona ne anlatayayim sadece şey dedim oğlum bak evet silah kötü iyi bir şey değil ama ne olursa olsun başkasının eşyasına zarar verilmez dedim
Bir daha olursa bir daha kır oğlum desin miAferin oğluşa...sadece Nasıl tepki vereceğini bilememiş normal olarak...çok hoşuma gitti ya kırma sebebi..maşallah..
Bu olayla da kötü şeylere şiddetle değil konuşarak tepki vermesi gerektiğini öğrendi..böyle böyle öğrenmedik mi bizde..Bir daha olursa bir daha kır oğlum desin mi
İşi şakaya vuruyorum vaytım da sen üzülme diyeWhiteblacklife bunda üzülecek birşey yok ben olsam sevinirdim bile sözümü ciddiye almış diye
Evet saydım kaptanimAh kıyamam 6 adet kelebek makarna mı
Okulda oğlum arkadaşının oyuncağını kırmış canım çok sıkıldı normalde yapmaz öyle şeyler neden yaptın dedim anne Tang di dedi silah vardı üstünde sen silahlar kötü sakın onlarla oynama dedin dedi arkadasimda oynamasın kötü şeylerle dedi ne diyeyim şimdi ben ona ne anlatayayim sadece şey dedim oğlum bak evet silah kötü iyi bir şey değil ama ne olursa olsun başkasının eşyasına zarar verilmez dedim
Ellerine sağlık canımYaptım süper oldu
Beni kimse anlamıyor canımEvet tabi bugün salı çok az kalmış
Ahahhaa ama o güzel memlekette diyet çok zor yahuNevreste seni iyi anlıyorum Kuzenim Diyarbakır'a atandı aman Allahım bir yemekler paylaşıyor ağzımız açık sulanmış şekilde oda kilo aldı oraya gitti 1 ayda kaç kilo aldı haberi yok
Bende kocamanından öptüm güzel anneyiNasılsın kaptanım mide bulantıların ne durumda
Ay eflal.baya sosyetik menü@eflalim menüsü geliyoooor
1 kasım menüsü
Kahvaltı : Yumurtalı fransız tostu
Ara: 1 elma
Öğlen : Muzlu diyet sufle
Ara: Eser miktarda fındık, badem, hurma
Akşam : Yoğurtlu kabak
Su: 2 litre
Spor : 55 dk dans, 15 dk leslie : 272.5nehirnil111
Allahım menü isimlerine gel:) sufle dediğini ben gördüm kızlar diyet yiyecek ve öğün yerine yedi gayet güzel :)
Bırakın hamile.kadını yesinAynen hamile diye sessiz kalmayı tercih ediyorum
Aynen canimÇok yoruldum gözümü yumsam uyucamdaha bulaşık yıkanacak, spor yapılacak
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1,5 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
Bi kucuk kase salata içinde 9 badem
Aksam 16.15
Bi tabak ispanak kavurma
3 catal makarna
2.5 lt su içildi.. @MiuLego
15 dakika eliptik yapıldı
30 dakika tempolu yürüyüş
50 dakika plates yapıldi..
15 dakika bölgesel aletlerle çalıştım.
50 ip atladim.....
begum75
Flashforwardbana yabancı iyi dizi önersenize şöyle heyecanlı meraklı falan
fringe
prison break
tarzı.. bayılıyorum o ikisine
Yok canim ne ispanakli ne kiymali ...yumurta kiracaktim makarna 3 catal yiyince dedim buda fazla olmasin diye yumurta kırmadım...Ada ıspanak yumurtalı mı?
Kıymalı mı ?
.bence yanında yoğurt olmalıydı çok az bu menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?