Ohhh ohhh maşaallah
Tamam nasıl bulacağız
Ben normaldede öyleyim açlık falan hikaye çok abartıyorum ve olayı büyütüyorum.
Dangal filmi çekmek için özel çalıştırıcılarla çalışmış vücudu çok iyi gorunuyorduAdı.nedir.filmin
Eşim bedenegitimi öğretmeni adam fit onun hızına yetisemiyorum sabahları haftasonu yuruyoruz daha doğrusu o koşuyor ben anca yürüyorum ama herzaman değil. Birgun çalıştırdı beni ertesi gün kipirdayamadim.Eşin yapmaz mı
Bir misafirligi daha hasarsiz atlattim. Kendisi trilece yapmis arkadas minnacik tadina bak dedi yimedim.Benim icin salata yapmis ama yogurtlu.Yogurt bahanem oldu onu da yemedim.2 bardak sekersiz cayla geldim.
Bizden baska gelen diger arkadasa da haftasonu gitcez ilk defa evine.Cok da samimi degiliz toplu muhabbetimiz var.İnşallah bu aksam beni gorduktens sonra o da israr etmez haftasonu.
Tamam bulurum
Tabiki :) kocam kıskançlık yapıyor 5bin yapacaktım 4 binde kaldimIp cambazi Napiyon..
Devam mi atlamaya
Evimin Karşısı küçük market ve balkon kola dolabına bakıyor. Bazen tavsanli pijamamla bile gece gidip aldigim oluyor. Hatta kola dolabınin anahtarını vermişlerdi ge e 2 de gidip dolabı açıp alıyordum. Bir gece beni hırsız sandı yoldan geçen . Şimdi anahtari verdim bana bu hafta yufka ekmek getirecek.Günde üç lt minaptın sen arkadaşım.
Ben sakinimdir bir keresinde musteri sen sinirlerini mi aldirdin diye bağirmisti ben de içimden 'dua et aç değilim ' diye gecirmistim. Kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince kelimelerimi kontrol edemiyorumBen normaldede öyleyim açlık falan hikaye çok abartıyorum ve olayı büyütüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?