Arayca değişse de maşallah çok güzel hafif bir gün oldu cankm afiyet olsun..açlıktan ölsen akşam daha birşey yeme emi.. ki açlıktan da ölmezsin.. dayatn kır şu direnci gerisi gelecek kuzum
Ay kuzum ya kıyamam çoook geçmiş olsun hemen geçsin inşallah.. annen seni iyi eder hemen
Kıskanıyorlar yaa valla başka bişey demiyorummmmm
Bence çok sağlıklı aşırı güzel besleniyorsun
Ben çok azdır menünğ beğenmediğim
Takma hiç
Vay vay vaaaayyyyy helal be türkanımmmm
Yeşilköy derken yeşilçay dedin demi kuzum? Yoksa cıs cos mu ama olmadığından eminim.. harika menğ detoks gibi olmuş çok güzel
Türkanım açık ve net söylüyorum 1 ay için süper bir değişim.. kaldı ki spor yapıyorsun bu rakamlardaki farktan çook daha ince görünüyosundur eminim
Düşünmen hata banu.. kesinlikle yapmalıısın net!
Çakılım düne göre müthiş bir menü ya
Çok sevindim
Daha değişecek şeyler var mı var!
Ama harika düne göre
Hahahhahahaha çok güldüm ya ben de böyle sövüyorum spor yaparken çok haklısın
Olmaz sorun canım benim.. öğlene şöyle beyaz peynirli salata yap sen kuzum zeytinyağlı.. akşama da kabak ye.. iki öğün aynı şeyi yeme :)
Vaysss daha güzel cacık a bayılırımmm
Ördeğim pro sana iyi geliyordu diye hatırlıyorum pro yap kuzummm
Ama wc sorunu carsa yapma pro. Yoksa yap..
Ben sakinimdir bir keresinde musteri sen sinirlerini mi aldirdin diye bağirmisti ben de içimden 'dua et aç değilim ' diye gecirmistim. Kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince kelimelerimi kontrol edemiyorum
Evimin Karşısı küçük market ve balkon kola dolabına bakıyor. Bazen tavsanli pijamamla bile gece gidip aldigim oluyor. Hatta kola dolabınin anahtarını vermişlerdi ge e 2 de gidip dolabı açıp alıyordum. Bir gece beni hırsız sandı yoldan geçen . Şimdi anahtari verdim bana bu hafta yufka ekmek getirecek.
Bunun için bir doktorla gorustun mu bu kadar sinir seni çok hirpalar.Çok sıkıntı yaşıyorum ya hani o an karşımdakini boğazım geliyor
Haftaya seninle.özel.olarak.ilgileneceğimEşim bedenegitimi öğretmeni adam fit onun hızına yetisemiyorum sabahları haftasonu yuruyoruz daha doğrusu o koşuyor ben anca yürüyorum ama herzaman değil. Birgun çalıştırdı beni ertesi gün kipirdayamadim.
Demismiydim senin kvnin gizli hayranıyım MaaşallahCanım hiç yemedim şimdi sade kahve içiyorum. Çok mutluyum. Kayınvalide yaradı bana
Evet kola şişesi ile uyuduğum gün oldu. Sabah 1 litre kola ile 1 çatal 1 poğaça 1 simit yerdim. Ya da Safranbolu firinindan ne hoşuma giderse 1 litre kola ile yerdim. Öğlen masada 1 litre daha olurdu bardak bardak içerdim akşam eve gelince devam. Kutu kutu alıyordum çoğu zamanAy ne diyorsun sen çakıl
okuduğuma inanamıyorum 3 lt kolamı
Görelim bakalım sonuçlar ne olacak nefis tarifler verecegimHaftaya seninle.özel.olarak.ilgileneceğim
Demismiydim senin kvnin gizli hayranıyım Maaşallah
Tesekkür ederim ecem.Haftaya seninle.özel.olarak.ilgileneceğim
Demismiydim senin kvnin gizli hayranıyım Maaşallah
Hayırlı geceler hemşomIyi geceler kızlar.
Yarim cay bardagi icsem kabiz oluyordum eskiden simdi zaten agzima surmem...kabiz yapmıyor mu ???Evet kola şişesi ile uyuduğum gün oldu. Sabah 1 litre kola ile 1 çatal 1 poğaça 1 simit yerdim. Ya da Safranbolu firinindan ne hoşuma giderse 1 litre kola ile yerdim. Öğlen masada 1 litre daha olurdu bardak bardak içerdim akşam eve gelince devam. Kutu kutu alıyordum çoğu zaman
Hayırlı gecelerBen de artık yatsam iyi olacak sabah 6 da kalkacagim. Herkese iyi geceler
Adımı unutamayacaksın bana yarış demeyinGörelim bakalım sonuçlar ne olacak nefis tarifler verecegim
Sorma hemşom bu gün başladım. Ama devamı gelecek gibi. Mutluyum anlayacağınHayırlı geceler hemşomBu hafta diyet nasıl gidiyor
Hadi bakalım inşaallah Cuma'ya az kaldıSorma hemşom bu gün başladım. Ama devamı gelecek gibi. Mutluyum anlayacağın
Helal sana.Adımı unutamayacaksın bana yarış demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?