Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar acayip kaslarim agriyor sizce yarin perşembe spor yapsam mi yapmasam mi dinlenirsem mi kaslari ama en azindan haftanin 5 gunu spor yapmis olmak istiyirum hafta sonu pek yapamiyorum esim evde carsi gezme ev temizleme vaktim kalmıyor

Adacim yarın sporda farklı kas gruplarını calistirsan daha iyi olur.

Ay ekmek ye dediniz kafam karıştı
İlla ye demiyorum ben.. ama iyi geliyorsa başka da çare kalmadıysa ye.. yoksa şu düzenini bozma bence.. bak bol zeytinyağlı zeytin ye demişler onu dene bir bakalım..
Ahanda veriyorum sana özel menü ;
Sabah
Yağda yumurta
Beyaz peynir
Domates
Ceviz badem fındık
Bir lokma yufka ekmek
Çay

Akşam
Tavuk sote
Bir Yk bulgur pilavı
Boll salata
Yeşil çay
Su

İlla ye demiyorum ben.. ama iyi geliyorsa başka da çare kalmadıysa ye.. yoksa şu düzenini bozma bence.. bak bol zeytinyağlı zeytin ye demişler onu dene bir bakalım..

Kaptanim bfit gunluk yarim saatten olusan bi duzeni var.
Yarin bi gidip bakacam bakalim .
Haftanin 6gunu istedigin saat gidip yarim saat sporunu yapabiliyorsun.
Nette guzel yorumlar var .
Bakalim

Bilmiyorum ki cnm iyi gelir mi gelmez mi şu zeytinyağ olayını deniycem bi
kuruyemis tende kaynaklana bilir diye düşünüyorum ada81 seninde ondan oldu dimi?

Sıfır spor ise girdigimden beri 10 yılda bana 40 kilo olarak döndü. Evimde 1 oda spor salonu gibi ama kullanamiyorum. Bu hafta hepsinin tozunu alıp azar azar başlayim ama tek zevkli olmuyor.
Kuzum burda çalışan çok kişiyiz ama spora da zaman ayırmak zorundayız.. spor kendimize verdiğimiz değer demek.. dizi aç film aç laptoptab spor yaparken :)
Herikasın be berna o vicdanın nasıl rahat şimdi kimbilir mis gibi tertemiz mide ohhh ben de rahatladım he

Hemşom ben 2 ay önce mezun oldum tekrar kilo aldım ve yeniden başladım başlayacağım derken üzerine 3-4 kilo daha aldım. Benim için diyet acisindan sancılı bir dönem oldu. Sanırım atlattim
Bırakınca geri alınıyor zaten .O yüzden hep tetikte olmak lazım 3-4 kilo almadan tekrar kontrole ele almak lazım.Gerçi 3-4 te iyiİyi zamanda tekrar başlıyorsun canım

Sporum
1.5 saat tempolu ve 1000 ip atlama
225+200=425
@nehirnil111 @MiuLego
Ev supurmek de dahil mi

Yürü be çiçeeaaaaaammmmşu sporu senden gördüm nasıl sevindim yaaaa ohhh
Kız delirme beden eğitimci kocan bi de
Hemen git bir hatın oluyorsub hemen
Belli kiloya inene kadar zaten en iyisi sadece yürüyüş yapmak cankm

Oyyy türkanım ne güzel bilgiler paylaşmışsın yineeeee
İp ip ippppp

Ve beyonce aşığım o hatuna ya.. favori fizik odur benim için
Uyhum gelir hahahahahaha bayılırım bu söze ya gülümsüyorum her yazdığında
Aslında çocuklar uyudu spor yapsam ne iyi olur ama üşeniyorum.
Yap sporu saraycam yaaaaap sonra mis gibi uyursun uyku kaçmıyor
Kuscam
Ay çakılım sen ne ettin kendine ya.. şükür ki vücudun temizleniyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…