Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nisa kuzummm @suspushanimcim
hedef kilon 60 kuzum.. o öyle kalacak mı yoksa hedef kiloyu indirecek misin.. şuan kilon hedef kiloya çok yakın hatta yarın inşallah birebir tutar o kiloyu napalım.. 60 gerçek hedef kilon mu?

ay ben igdedali nin karneyi gördüm de , onu revize etmemişiz ya maşallah hedefi %131 tutturmuş

neyse bu sayede bunu da öğrenmiş olduk ..revizesiz de oluyormuş

Hosbuldum o beni tanimiyor daha 1 hafta zindan olacak nasil kilo verilir gorsun bakalim bugun yanimda cilekli rulo yiyorlar ben sinav veriyorum bu nenkadar zor bisey boyle

Hosbuldum o beni tanimiyor daha 1 hafta zindan olacak nasil kilo verilir gorsun bakalim bugun yanimda cilekli rulo yiyorlar ben sinav veriyorum bu nenkadar zor bisey boyle
nesi zor çakılım.. al bir şişe suyunu yudum yudum iç.. onların göbekleri hep yağ bağlayacak sen ise yağ yakıyorsun şuan

amaaaaaaaaan boş ver yesinler ...yedik onlardan hep ..tadını da biliyoruz ...ye ye bi yere de varamıyoruz zaten ..bi de yiyince kör karanlık zindanlara düşmüüş gibi pişmanlık yememek en isabetlisi

döverim
karatayla devam et o sana iyi geldi

cnm iki ögün baa hep iyi gelmiştir zatennn
iki ögünede devam

ay yok yemedim lahana anılarımdan bahsettim panpa

Öğle yemeği vakti ...

gelsin benim tayfa ..evin bi neşesi gelsin ... bıdır bıdır anlatsın okulda olanları yusuf :)

bi de mübarek çıkarken beni öperken artık karnımı da öpüyor , benle artık iki kişilik konuşuyor ..hadi siz de dinlenin .... siz de yesenize bundan

arada değnekle de iki atışıp didişirsek hamdolsun bu öğlen de alnımızın akı ile geçer

bana eşim 3 kişilik konuşurdu ausss , tartışırken üstüme gelme siz çok kalablıksınız 3 -1 olmaz dmeişti birkez kavganın ortasındaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…