- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
inşallahO gariplik bize de nasip olsa keşke
Gelirim ben korumayı öğreneceğim ben daha burdamezun olan az gelir oluyorsen de mi öyle olacaksın
ayyyyyoy sen mezun mu oluyorsun? gelin olmuş gidiyor musun ? oy oy oy ördekime ...daha dün gibi geldiğin gün beee ..... benim diğer sayfadan transfer
Vaytım sen sakin olsana balım.. yarın güzel eksi gelecek rahad ooollll ben biliyoruuuummmmmmBurdayim balım tartiyla kavga ediyoruz 52.3 çıktı sabah hala artı diyorrrrrrrr
Ahahahah yusuf alem çocuk ya yicem onuÖğle yemeği vakti ...
gelsin benim tayfa ..evin bi neşesi gelsin ... bıdır bıdır anlatsın okulda olanları yusuf :)
bi de mübarek çıkarken beni öperken artık karnımı da öpüyor , benle artık iki kişilik konuşuyor ..hadi siz de dinlenin .... siz de yesenize bundan
arada değnekle de iki atışıp didişirsek hamdolsun bu öğlen de alnımızın akı ile geçer
misafire kavurma sözüm vardı köyden geldi hayvancegizÖğleye mangal varmış zaten ,sabah kavurma olmasa da olur bence
Evet canim o bana cok iyi geliyor aksam 9 da evde oldugum icin 13-22 arasi yapacagim. 8 kiloyu boyle verdim. Diger dietlerde yolunda gitmedi. Yasam seklimi degistiremeyince beslenmemi buna uydurdum.çakıl if mi yapacaksın
İyiyiz makbuş sen nasılsın balımSlm millet nasılsınız bakalım
Eki Görüntüle 2062572
HİPERSTARLAR
igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
SÜPERSTARLAR
@ecemavi
@Nefs
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
kızlar puanları kontrol edebilirmiyiz
1 günde sadece zararlı yemek etkilemiyor en fazla 100-200 artı alırsın oda yarına gideraynen 1 güne sıkıştı
amin kuzum inşallah sağlıkla kucağına alır
aynen onuda pazar günü dikkat edip spor yapabilirsem atarım üzerimden1 günde sadece zararlı yemek etkilemiyor en fazla 100-200 artı alırsın oda yarına gider
Öğle yemeği vakti ...
gelsin benim tayfa ..evin bi neşesi gelsin ... bıdır bıdır anlatsın okulda olanları yusuf :)
bi de mübarek çıkarken beni öperken artık karnımı da öpüyor , benle artık iki kişilik konuşuyor ..hadi siz de dinlenin .... siz de yesenize bundan
arada değnekle de iki atışıp didişirsek hamdolsun bu öğlen de alnımızın akı ile geçer
ahaabana eşim 3 kişilik konuşurdu ausss , tartışırken üstüme gelme siz çok kalablıksınız 3 -1 olmaz dmeişti birkez kavganın ortasındaaaaa
Slm millet nasılsınız bakalım
ay benigdedali nin karneyi gördüm de , onu revize etmemişiz ya maşallah hedefi %131 tutturmuş
neyse bu sayede bunu da öğrenmiş olduk ..revizesiz de oluyormuş
Pazar günü aç gez spor yap bak nasıl gidiyoraynen onuda pazar günü dikkat edip spor yapabilirsem atarım üzerimden
İyiyim bnede çok şükür okumaktan yazmaya geçemiyorum bi türlüİyiyiz makbuş sen nasılsın balım
31 ekim salı günki spor bilirimim:Eki Görüntüle 2062572
HİPERSTARLAR
igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
SÜPERSTARLAR
@ecemavi
@Nefs
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
kızlar puanları kontrol edebilirmiyiz
Offf mezuna bak31 ekim salı günki spor bilirimim:
40 dk pilates= 120
50 dk yürüyüş= 125
1000 ip atlama= 250
Toplam= 495
1 Kasım Çarşamba spor bildirimim:
40 dk callan= 120
1000 ip atlama= 250
30 dk zumba= 105
40 dk yürüyüş= 100
Toplam= 575
Yarın da off günüm. Sporum bu kadar bu hafta begüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?