Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben abla, ne güzel güne denk gelmişim, doğum günün kutlu olsun. :)

Nare83 tatlım, ben de seni hatırlıyorum. eskilerden birkaç kişi kalmış, herkes gitmiş.

saydin78 o da burada, canım ablam.

Sarayca canısı, son dönem yarışlarımız benim aklımda ama sen unutmuşsundur. Çok uzun oldu, çok sular aktı üstünden.

Ausencia kuzum, canım hamileymişsin... Çok sevindim, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)

@MiuLego tatlım hoşbulduk, şimdi gruba katıldım mı ben, izne ayrılmıştım normalde, ama 1 yıl geçti, benim durumum ne olacak şimdi, listeye girmek için 2 hafta bekleyecek miyim ben de. :)

Yalnız bu grup çok hızlı ilerliyor. Geceden bu yana resmen 80 sayfa, hanımlar hızınıza yetişilmezzz...

Can.ip pointleri yanlış balım.

nasılsın cnm ? nasıl gidiyor hayat

A aylanil

baktım şimdi geçmişe de.. 490. etapta bildirimsiz izne ayrılmışsın.. ocak ayında sanırım..
yarın 542. etap olacak.. 52 etaptır yoksun yani..

takımda tabi ki varsın hoş geldin :) liste sayımız şuan epey fazla.. listeye alma konusunda bir şey diyemem cqanım seni de tanımıyorum daha ben .. bakalım.. ayrı kaldığın etap sayısı da çok fazla.. beraber yol alırız liste ise nasip ..

sporların harika sen bu gidişle kilo vermeye devam edersin
yarın off günde bugün ne gün bugün yapmıycan mı spor

nevooo nevooooooooooooooo Nevreste

kodesten mektup getirdim sanaaaa @eflalim den .. mektuptan bişey anlamadım ama o nevo anlar cevap yazsın sayfaya ben okurum dedi parmaklıklar ardından

eflal der ki: bilsem.. bilsem le ilgili yarın öğretmenle konuşacakmış.. benim oğlum girsin istiyorum diyor.. girsin mi ne der nevo buna dedi..

bilsem ne lo bunu ben didim

yakın takipte hiç es geçer mi vayt
eflal banlanmış mı gene? dün gece rüyamda gördüm onu. ama ne rüya
rüyamda eflalle ben oyuncuymuşuz. Bir ödül törenine katılıyormuşuz. Bir elbise giymişiz yırtmaçlar vicdanımıza kadan uzanıyormuş.

ahahahah ahahahahaha iğde kuzum sen büyüyünce sanatçı mı olcan şarkıcı dansçı mı olcan rüyalara bak hele

eflalin dekolte füzelerden değil miydi

gebertirim ne dekoltesi yırtmacı hem hava soğuk hasta olursunuz

nasılsın cnm ? nasıl gidiyor hayat

Benim hayat sanırım bu sefer güzel gidiyor canım. Okul bitti, artık mezunum... Stajıma başladım, stajyer avukatım. Bir yandan da hakimlik sınavlarına hazırlanıyorum 24 Aralıkta. İyi gidiyor sanırım hayat... İşyerinden izne ayrılmak güzel geldi. Duygusal hayat mı, o depremlerde... Birisi var gibiydi, ama beyefendinin 3 yıldır sevgilisi varmış, benim ilgimin de farkındaydı, hiç ses etmedi, hatta çok olmasa da umut vari davrandı. En son geçen sevgilisi olduğunu, ciddi düşündüğünü söyledi. Ben de hayırlı olsun dedim ama kızgınım, bu işi bu kadar uzattığı için. O zamandan söyleyebilirdi, 2 yıl boyunca saçma sapan bir arkadaşlığın içinde olmazdık. Şimdi bitti işte, ama hala sinirliyim, kendimi sevgilisinin yerine koyuyorum da hiç hoş gelmiyor durum.

Neyse şu sıralar ilişkiye de vaktim yok zaten, sınav hazırlık vs derken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…