Teşekkür ederimVeririm istegramdan aldım kakule mutfak
yaz şimdi adaa2 mil 30 dakika canımmm
bugün sporum bitti yazayım mı sana eklermisin akşama mı yazayımmm
Şahane oluyor...kek e susam mı ilk defa duydum ama hee
tarifi bildiğimiz tariften mi peki?
3 mil lesli yapıldı 45 dakikayaz şimdi adaa
akşam pek gelemiyorum arada kaynamasın işyerindeyken hemen tabloya kaydedeyim
daha ne olsun ada süpersin3 mil lesli yapıldı 45 dakika
30 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
bugünlük bu kadar canım))
ama tartı öyle demiyorrrrrrrrrdaha ne olsun ada süpersin
O hiç belli olmaz.canım Allah kolaylık versin.... sen şimdiden zafer çığlıkları atabilirsin ben çook spor yaptım inanılmaz kaslarım ağırlaştı gram oyanamıyor bu yüzden erkenden sevinnnnnn))
Kek kokuyor mis gibi
Susamda serptim oh mis gibi
Tarifin adı anne keki
Aç ken sen sen degilsin
2mil 32 dkleslie 2 mil kaç dakika sürüydu?
5 mil 76 dakika demi?
benim metamı biliyorsun az çok hiç sanmam.. aslında bu hafta spora başladığımda başıma bu geleceğini biliyordum ne zaman spora başlasam ya artı çıkıyorum ya sabit bu yüzden bi 10 gün sonra normale döner diye düşüyorum.....diyetimde hiç cıs yoktu iyi dayandım bu hafta ama sonuç sıkılaşmış popo olduuuO hiç belli olmaz.
bu can sıkıcı birdurum gerçekten ama yılmazsan kazanırsın benim metabolizmada öyle zor kırılıyoama tartı öyle demiyorrrrrrrrrçıldıracam canımmmm ama yılmak yok devam edecem elbet bu zincir kırılacakkkkk
afiyet olsun ne yedin masummyemegimi yedim geldimmmmmmmm
dün karşı komşum gönderdi susuamlı kek ... ben hiç yemedim ağzıma bile sürmedim hepsini eşim yediiiii kızımda yemediii ....
ay çok severimmmmm
mis gibi susamlı kekkkkk
çok güzel kakuleli mutfak ben de takip ediyorum
Eşine.bir.alkış MaaşallahÖyle eşimi arayıp şikayet etmiş beni dün gelmiyor gitmiyor hastayım kimse bakmıyor diye he he esimde vaktinde sen ona çok baktinda mi o sana baksın ne diyeyim şimdi ben ona demiş kadın doğum yaptı kimse aramadi bile demiş bebek 40 oldu öyle geldin demiş eşime yinede gideyim mi temizleyeyim mi evini dedim oda bana sen akillanmazsin dedi
Bem hic tadına bakmadım.sen.ne.vakit yedin de canın çektiAy canım çekti.
Müdürle ara düzelmişBiz bu sene ilk ogretmenler günü kutlayacağız öğretmenimiz bekar ceyizlik böyle guzel bi bardak takimi vs almayi dusunuyorum çiçek solacak en azından bi isini görür....yada öğretmenimix kapali bi eşarpta alabilirim ama 3 kişiye alacam... bide yardımcı ogretmenimiz var onada almak lazim... bid3 okul mudurude cok tatli bi bayan cook ilgili onada almayi düşünüyoruz..
afiyet olsun ne yedin masumm
patlıcanlı yemeği ilk defa duydum
köz patlıcan yemegi kıymalı
1 kase yogurt
2-3 biber turşusu
minik kase salata
ceviz(şimdi yiycem)
Evet gercekten affettirdiler kendilerini hergu aradilar bilgi verdiler hergun aysimanin resmini cekip cekio gönderdiler icim rahat olsun diye... kizim cok seviyor ececim yoksa alırdım kreşten baska kres mi yok ama kizim cok alıştı uzmek istemedikEşine.bir.alkış Maaşallah
Bem hic tadına bakmadım.sen.ne.vakit yedin de canın çekti
Müdürle ara düzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?