kokoreç mihadi beeeeeeeee çiftlikte kokoreçtemi yemedin yogsam sen heçç
Ağlama kıyamam gözyaşına
cnm ben o çayları hatmettim ya
yıllar önce kullandım a101 mest hatta burdada tavsiye etmişyttim birilerine
uzun zman oldu içmeye alsam etki edermi bilmiyorumda
birazda ilaçsız filan kendi kendine gelsin diye bekliyorum...
hadi beeeeeeeee çiftlikte kokoreçtemi yemedin yogsam sen heçç
aynennn kıpırtı olması lazımmmm cnm
arkadaş gibi gördüügndede olmaz zaten
hee annnecimmmmmmmmm
ayy süper yaaaaa bayıldımmmmmm
ay inanmıyorum harbimiiiiiiiii
valla ben kv kzıarım filan ama benim ikizler 5 aylık olana kadar ben annemde kaldım
sonra 1 yaşına kadar kv yemegimi, evin işini yaptı, ütüdür vs
lohusalıgımda baktı yani kompostudur vs
kızarım filan ama merhameti vardırrrr
çocuk bakamaz ama yemek vs yapardııııı
ayy çekilin kaynanamı öpecemmmmmmmm
ayyyy sarayca hiç kıyafetim yokkkkkkkk
rezil gibi aynı şeylerle geliyorum işe
hafta sonu alıcam bende mecbur
resmen cıs yokBenim menü belli yazayım;
7 zeytin 1 incir
Kahvaltı:Yumurtalı soğan, biber kavurma ,kk peynir,1 çay kaşığı bal,domates,salatalık,1 marul,1 sivribiber,maydonoz,çay,1 dl ekmek
Öğle.1 ufak tb lavaş dürüm,1 bardak sodalı ayran
Ara:1 bardak yeşil çay,1 elma az fındık
Akşam :Balık ,salata ,roka
Su:2 olur
@MiuLego
1 kere 45 'ik,3kerede 30 dklik tempolu yürüyüşüm var.Eki Görüntüle 2062572
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
@Candysugar
SÜPERSTARLAR
@ecemavi
@Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
kızlar puanları kontrol edebilirmiyiz
Ay canım çekti.kokoreç mi
57 yapalim miiiiinisa kuzummmsuspushanimcim
hedef kilon 60 kuzum.. o öyle kalacak mı yoksa hedef kiloyu indirecek misin.. şuan kilon hedef kiloya çok yakın hatta yarın inşallah birebir tutar o kiloyunapalım.. 60 gerçek hedef kilon mu?
Hahaha danaya girselermis öğretmen icin koptumVeli grubu sinir harbi yaşatıyor..
ben diyorum maddi şeyler sevmiyor öğretmenler.. onlar bilmem ne vakfına bağış yapalım öğretmen adına, künye alalım yok o da yok bu da.. ay oldu olacak cumhuriyet altını takalım.. Ben mi saçma düşünüyorum? Face de öğretmenler yazmış böyle hediyeler almayın diye.. Bakın böyle demiş öğretmenler diyoum yok NATO kafa.. Bana böyle hediye gelse bir kitap ayracı ismimin yazdığı çok mutlu olurum ya.. Hele ağaç dikildi ağlarım..
@eflalim in yazısını okudunuz.. haksız mıyım diyor.. veli gurubu krize sokmuş ah banlı olmayaydım keşke bugün diyor size dert yanacakmış ben ilettimyorumlarınızı bekliyor
Ayyy sagolasin canim. Okuldayim ya bakamadim benpazar 500 ip atlamışsın,pazartesi 290 puanın var,çarşamba 425 puanın var,az profiline baktım ,menü le aynı olmadığı için aralara kaynamış,bulamadım başka
Spor yaptim kaptan 45 dak cardio 157,5 aksam da yaparim 15 dak hiit cardio, bakalim tarti ne diyecek, menuyu de aksam yazarimEki Görüntüle 2062559
@Ahu060812 @eflalim @Nevrestedeynepnaz
nar_cicegim @Antepia27 @60kiloyum Nare83 @ErSeSi Donna_salut
Fıstıklarım çıtırlarım pıtırlarım eksik gedik var mı ? bakar mısınız bugün son viraj
Ya kaptan ben cuma 50 puan, kalan tum gunlerde 157.5 puan yaptim, cunku her gun 45 dak cardio yaparim ben, benim puanlar eksik kalmisSpor yaptim kaptan 45 dak cardio 157,5 aksam da yaparim 15 dak hiit cardio, bakalim tarti ne diyecek, menuyu de aksam yazarim
Cumartesi yokEki Görüntüle 2062572
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
@Candysugar
SÜPERSTARLAR
@ecemavi
@Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
kızlar puanları kontrol edebilirmiyiz
canım Allah kolaylık versin.... sen şimdiden zafer çığlıkları atabilirsin ben çook spor yaptım inanılmaz kaslarım ağırlaştı gram oyanamıyor bu yüzden erkenden sevinnnnnnada81 sana iyi bir morti olamadım.yan dr un annesi rahatsızlandı.hastalarina ben baktım iş yoğun evde yorucu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?