Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ağlama kıyamam gözyaşına

Benim menü belli yazayım;
7 zeytin 1 incir
Kahvaltı:Yumurtalı soğan, biber kavurma ,kk peynir,1 çay kaşığı bal,domates,salatalık,1 marul,1 sivribiber,maydonoz,çay,1 dl ekmek
Öğle.1 ufak tb lavaş dürüm,1 bardak sodalı ayran
Ara:1 bardak yeşil çay,1 elma az fındık
Akşam :Balık ,salata ,roka
Su:2 olur
@MiuLego

resmen cıs yok
resmen kısa menü açıklamasız

du bidaha bakayım

ay resmen güzel başarılı dolu dolu sağlıklı menü

afiyet olsun kuzum

Ay kızlar yuzuklerimi ta hamileyken cikarmistim sismeye baslayinca.Dogumdan beri de parmagima olmuyodular.2 hafta once fln siki da olsa tektas alyans ayri ayri oldu parmagima ama yan yana takamiyodum siki olduklari icin.Az once ikisini yanyana takabildim yine siki sayilir ama cok mutlu oldum uzun zamandir takamiyodum.Birazdan disari alyansimi takip cikcam

57 yapalim miiiii cok pis gaza geldim.

Hahaha danaya girselermis öğretmen icin koptum)

Biz bu sene ilk ogretmenler günü kutlayacağız öğretmenimiz bekar ceyizlik böyle guzel bi bardak takimi vs almayi dusunuyorum çiçek solacak en azından bi isini görür....yada öğretmenimix kapali bi eşarpta alabilirim ama 3 kişiye alacam... bide yardımcı ogretmenimiz var onada almak lazim... bid3 okul mudurude cok tatli bi bayan cook ilgili onada almayi düşünüyoruz..

Cumartesi yok
Pazar 30dk tempolu 60dk normal yruyus
Pazartesi 30 dk tempolu 90dk normal yuruyus 200 ip atlama
Sali 60dk normal yuruyus
Carsamba 2mil leslie 60dk normal yuruyus
Perdembe 5dk kosu 5 mil leslie 76dk 60dk normal yuruyus

ada81 sana iyi bir morti olamadım.yan dr un annesi rahatsızlandı.hastalarina ben baktım iş yoğun evde yorucu oldu.
canım Allah kolaylık versin.... sen şimdiden zafer çığlıkları atabilirsin ben çook spor yaptım inanılmaz kaslarım ağırlaştı gram oyanamıyor bu yüzden erkenden sevinnnnnn ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…