Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bildiğimiz tanıdığımız arkadaşlarımız izne çıkış kilosuna dönsün de bir an önce , yabancılarla uğraşmayalım a mı işaret acaba

ahahahahah ay valla ben çabalıyorum yaaaaaaa o listeye girecemmm allah girecemmmm
kasım sonu listedeyim planladıgım gibi giderse en geç tabiki

hadi canımmmmmmmmmmm

Allahım gebe kadına da malum olur
oy anam listeyi iyi düşünmek lazım
yarın yeni birisi ekleniyor ama onu zaten uzun süredir takip ettiğim için güven tam.. sonrasında listeye çok çok zor alım yaparım izindekileri ikna edemiyoruz ki listeye ausum hani nerdeler

mis menü olmuş yine

geçen hafta daha çok verecek iken perşembeden şişirici menüsünü yiyen türkan mı ?
elektrikli sandalyede ifadesi alınan türkan mı ?

insan bi akıllanır yahu ?

Yahu ben yemedimmmm
İsveç diyeti yapiommmm ben
Salivericeksiniz içimdeki küçük enisteyi

ahahahahah ay valla ben çabalıyorum yaaaaaaa o listeye girecemmm allah girecemmmm
kasım sonu listedeyim planladıgım gibi giderse en geç tabiki
banu hayatımı biraz daha yaşayayım dur kasım sonu mu

saçlarıma aklar düşecek kesin senin stresten bana ay artıyım ay wc yok diyip diyip cumaya eksi geleceksin.. olan benim saçlara olacak

yarın tahminin math teacher girecek di mi

@MiuLego dün ben rüyamda seni gördüm .

ay aus ben bişiy anlatıcam ama çok komik geçen hafta oldu bu
ben yattım sonra eşim geldi yatagaaaa , ya kızlar çok özür ama yazıcammm
adam gelmiş bana sarılıyorrrr ben ne desem begenirsinnnnnnnnnn , yarı uyku ile

Efser efser takıma döndü mü ? efser kaç kilo verdiii

eşimmmmmm efser mi

haaahahahhaah kendime geldigimde kopmuştummmmmmmmmmm

Hahahahah koptum buna

hahahahahahahaha
ofiste kahkaha attım hahahahahahahaha

efser hahahahahaha

banu ya tövbeler olsun 1 yıl gülerim buna daha

banu hayatımı biraz daha yaşayayım dur kasım sonu mu

saçlarıma aklar düşecek kesin senin stresten bana ay artıyım ay wc yok diyip diyip cumaya eksi geleceksin.. olan benim saçlara olacak

bu ne insan yer birazzzzzzza

Yahu ben yemedimmmm
İsveç diyeti yapiommmm ben
Salivericeksiniz içimdeki küçük enisteyi
İsveç diyetini 15 yıl ve 4 yıl önce yapmış biri olarak hiçççç tavsiye etmiyorum..çok az yeniyor heleki diyete yeni başlamış biri için uygun değil bence..naçizane..

İsveç diyetini 15 yıl ve 4 yıl önce yapmış biri olarak hiçççç tavsiye etmiyorum..çok az yeniyor heleki diyete yeni başlamış biri için uygun değil bence..naçizane..
1 günlük yaptı kuzum sadece bugünlük yoksa ben de en nefret ettiğim diyettir kendisi

1 güncük yaptım zaten ben en fazla 4 gün dayandım sonra pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…