Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Perşembeleri normalde hep pro yaparım..hastaneye gittim kızı lösemi olmuş bir annenin yanına..birşeye ihtiyacı olursa beni arasın diye..çıktım sonra çaresizken yaptığımı yaptım ve yedim şuursuzca..

Yahu ben yemedimmmm
İsveç diyeti yapiommmm ben
Salivericeksiniz içimdeki küçük enisteyi

isveç miiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen benim isveçle ilgili anılarımı okumadın mı gerçi sen tek gün yapıyordun sanki öyle gözüme takılmıştı bir yerde

banu hayatımı biraz daha yaşayayım dur kasım sonu mu

saçlarıma aklar düşecek kesin senin stresten bana ay artıyım ay wc yok diyip diyip cumaya eksi geleceksin.. olan benim saçlara olacak

ve bazen gerçekten artı geleceeeeeeeek

Bugün evin çıktım yürüyorum arkamdan da komşum geliyormuş..dünde saçlarımı kestirdiydim 4 gün önce falan gördü beni ama oturduğum için farketmemiş..bi ses hülyaaa inanmıyorum sen misin kız arkadan diyorum bu genç kız kim acaba diye..naptın dedi..tayt giymiştim zati benim bacaklar incecik..üstte sorun..artık zayıfladığımı herkes farketmeye başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım..

AA AA
Okumadım 1 güncük
Sende hep sopa nerelere gidem ben

Yeni başlamışsın hemen bırak Can'ım.15 gün kaçamaksız yaptım gram oynamadı aç kaldığımla kaldım..

yok yok yazmıştı zaten sadece 1 gün yapacakmış ...daha önce de 1 gün yapıp 1 kilo vermiş ertesi gün normal beslenmiş..devam etmeyecek yani

Dans kaç point ki ne dansı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…