- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bir tabak dolusuydu iyice yedim doydum iki ceviz kırıp yesem olur mu simdi acabaayyy çok güldüm banu yaaaa ...... orantısız güç kullanmışsınız adama
evet canım araba ile 5 dk .... bizim burası küçük yer zaten ...bi başından diğer başı 15 dk :))
yusufun okulda iş ile evin tam ortasında yol üzerinde ..geçerken onu da alıp yemeğe geliyorlar genelde haftanın 3-4 günü
aynennnnnnn can sıkıntım geçiyor hem
Ayla hoş geldin ...ne iyi ettin geldinnn ....
daha başka ne yazdın okuyamadım , bu ara geçmişi takip edemiyorum hiç ama umarım kalıcı gelip kiloları vermeye motivesindir .
Aminnnnn bu aradaevet hamile hamile dolanıyorum arada ... çok cız yazmıyor o yüzden kimse yemiyor da:) canım çeker diye ... 7.takımın zayıflama sırrı
Aaaaa bu sene neden enler yok kk da .. bu aylarda başlardı kesin .
söylemesi ayıp her sene en iyi yorum yapan seçilirdimyanında da Allah ne verdiyse
Hadi yapalım .... en ilgi manyağı @MiuLego en kibar don sallayamayanNevreste
bu yarışın sonu fena olacak
canım bu kabak rendeli yoğurt 3-5 kaşık değil değil mi ?
yani epey mi doyacak kadar ?
bir de ceviz yesene onun yanında
AA AAYeni başlamışsın hemen bırak Can'ım.15 gün kaçamaksız yaptım gram oynamadı aç kaldığımla kaldım..
Mium yazmış örgü örüyorum bacım..
Ahahahahhaha
ay aus ben bişiy anlatıcam ama çok komik geçen hafta oldu bu
ben yattım sonra eşim geldi yatagaaaa , ya kızlar çok özür ama yazıcammm
adam gelmiş bana sarılıyorrrr ben ne desem begenirsinnnnnnnnnn , yarı uyku ile
@Efser efser takıma döndü mü ? efser kaç kilo verdiii
eşimmmmmmefser mi
haaahahahhaah kendime geldigimde kopmuştummmmmmmmmmm
Makarnanı yesinlerbende dün sana makarna adetimi yazdım hülya hanım
Bu diyeti Türkiye'de duyurtan Aylin Livaneliydi..o dönem bi heves herkes İsveç yapmıştı :)) bilmiyorum en sevmediğim liste benim İsveç..AA AA
Ben 4 gün yapmıştım 3 kilo gitmişti
Ben örüp giymeyenlerdenim :)) halbuki güzel oluyorlar..şimdi kadife ipten kırmızı salaş kazak örüyorum bunu giyerim belkihiç beceremiyorummmmmmmmmm
ne kadar güzelllllllll
Boyun kaçtı türkanım 1.71 miydi bence efsane olur yahu..Ne tatlı daş gibi kızsın sen bak kadın demedim
Ben kadın kelimesini hiç sevmem
Bu arada bi kahve ??
Ya ben 55 olsam.cok kötü dururmuyum
Maşallah desinler nazar değdireceklerBugün evin çıktım yürüyorum arkamdan da komşum geliyormuş..dünde saçlarımı kestirdiydim 4 gün önce falan gördü beni ama oturduğum için farketmemiş..bi ses hülyaaa inanmıyorum sen misin kız arkadan diyorum bu genç kız kim acaba diye..naptın dedi..tayt giymiştim zati benim bacaklar incecik..üstte sorun..artık zayıfladığımı herkes farketmeye başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım..
Zumba kuzumDans kaç point ki ne dansı
Salata aşırı şişirir bir anlık çiçeaaam menğn çok güzellllafiyet olsun sabaha eksi gelir öğleden sonrayı beklicex dimi yarın?Menumu yazem mi yazem miiiii
Sabah sirkeli su
Sonra 1 haslanmis yumurta
Iki zeytin ve kapya biber
Ara iki gun kurusu iki ceviz ve tarcinli yesil cay
14.00= et doner (arkadaslarim iskender yedi ben sadece doner yedim ekmegini de yemedim)
Ayran
ve kocaman bi akdeniz salata (cok guzeldi) cevizli kayisili peynirli
15.00= 1 turk kahvesi
Bitti
Ama karnim cok siskin, ve sabah artiydim simdi daha eve gitmedim. Sabaha hayrola insallah. Bu hafta cok dikkat ettim. Ama sonuc alamadim sanirim
@MiuLegoAusencia
Kesin yap kesin efser de yapacakAksama maydonoz kuru mu yapsam ki
Ayy ausum gördüm ben onu da Cvp yazmamışımBacım hamilesin ye ya istediğini..bir kadının en rahat yemek yiyeceği dönem..bizimki latife
Bir tabak dolusuydu iyice yedim doydum iki ceviz kırıp yesem olur mu simdi acaba
Menumu yazem mi yazem miiiii
Sabah sirkeli su
Sonra 1 haslanmis yumurta
Iki zeytin ve kapya biber
Ara iki gun kurusu iki ceviz ve tarcinli yesil cay
14.00= et doner (arkadaslarim iskender yedi ben sadece doner yedim ekmegini de yemedim)
Ayran
ve kocaman bi akdeniz salata (cok guzeldi) cevizli kayisili peynirli
15.00= 1 turk kahvesi
Bitti
Ama karnim cok siskin, ve sabah artiydim simdi daha eve gitmedim. Sabaha hayrola insallah. Bu hafta cok dikkat ettim. Ama sonuc alamadim sanirim
@MiuLegoAusencia
Makarnanı yesinler
ay aus ben bişiy anlatıcam ama çok komik geçen hafta oldu bu
ben yattım sonra eşim geldi yatagaaaa , ya kızlar çok özür ama yazıcammm
adam gelmiş bana sarılıyorrrr ben ne desem begenirsinnnnnnnnnn , yarı uyku ile
@Efser efser takıma döndü mü ? efser kaç kilo verdiii
eşimmmmmmefser mi
haaahahahhaah kendime geldigimde kopmuştummmmmmmmmmm
Ya hahahahah ne diyosunya sanki en son seferde de bana alınmış çıkmıştı listeden izne , artısına laf ettim diyeben alındığını sonra öğrendim ama
ya sanki en son seferde de bana alınmış çıkmıştı listeden izne , artısına laf ettim diyeben alındığını sonra öğrendim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?