Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta sallamıyacağımdan emin misinYoksa artı mı gördünÇok üzüldüm

Ulennnnn halam yeni geldi bugün sabaha ne olur bilmiyorum.
Sabit çıkarım en kötü...
Sabah 6 da kalkiyorum düşün jet hızıyla kahvaltı falan.
Sen ne alemdesin de hele

kaptan bir şey sormak istiyorum ex kaptanım Ausencia bilir benim 44.9 a kadar düşme sebebim diyet sonrası yiyip yiyip kilo aldığımda buhrana girmemekti 45 e kadar revize etmiştik ama benim zaten diyet sonrası 48 kilo da kalmamdı amaç velhasıl diyeceğim şu ki ben şimdi öyle 1. sayfayı incelerken kiloları gördüm bildirimde bulunmadı yazıyor ya yanımda şuan 48 kiloyum onu nasıl şey edicez biliyorum listeye etki etmiyor ama bir sorayım dedim @MiuLego

Cook tatlısınız yaaaa demek herkesin oyle bi anısı var benimde kollarim gobegimden one cikiyordu o donemler sonra kollar gittu gobek kaldi..86 ile doguma girdim kizim 3.750 dogdu dogumdan ciktim 83 idim sonra 78 kadar düştüm....ama cok spor yapmistim ...sonra 75lerde uzun sure kaldim bi asagi bi yukari... 4 yil sonra 69lari gördüm simdi burada takildimm...

Günün menüsü geliyorrrrr

Öğlen 13.00
1 pasta tabağı çoban salata
2 tane mercimek köfte (normalde en az 30 yerdim)
2 tane zeytinyağlı ince sarma
Ikisi de parmak kalinligindaydi tadimlik
1 kase domates çorbası
1 lokma ekmek minicikti

Saat 17.00 da 3 tane Altınbaş

Saat 20.00

Pınar çıtır balık 300 gr
Bol yeşil salata
Acıbiber tursusu

Saat 21 de
Yarım muz
2 ceviz
Üstüne 1 kaşık Danone kokaolu

Şeker krizimi anlatmak için baliktan sonra hep istiyor canım.

Balık sıfır ya. Yağlı kağıdın üstünde ızgarada . Salatalar yağsız.

Sanki kötü vurdun gibi
Cakalim bende bekarken kahve bağımlılığı vardı hani bağımlılık diyorum gercektende öyleydi kahvaltıdan önce şekersiz sütsüz en gold dan icemedim iki tane kahvaltıdan sonra 2 tane gün içinde 10 kahveyi bulurdum az kalsın mideden oluyormusum sende o pis şeyi bırakacaksın inan kendine zaman. Ver

igdedali sene 2010 25. yaşım.
Her dogum gunu gecesi olan rutin sorgulamalardan biriydi hep oldu hepte olucak. Dusunup tasinmadan kural koymadan teknigine bakmadan yazmistim.
Her yazdigimi sonradan defterden siteye aktariyodum.
Seni okuyunca aklima direk o geldi.
Sorgulamak gibi bir ortak noktamiz varmis

replay tuşunu içine gömçürmüş olabilirim Bonus . Dinleyince sen geliyorsun aklıma

" Dik durmam gerek, ya yere yıkılırsam?
Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam?"

Çünkü mukemmel, çünkü o sago, çünkü o adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…